A Twitter után már a YouTube-hoz való hozzáférést is letiltották Törökországban, pár órával azután, hogy egy felvétel került fel a videómegosztó portálra, amelyen magas rangú tisztviselők esetleges szíriai hadműveletet vitatnak meg.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mar megint megszivatott a hulye bulvar-ujsagfirkasz!!!

Mar kezdtem orulni, hogy betiltjak a Feszbuk-ot, mert mar abbol is vitya dol, mint a vizfolyas, ha kell, ha nem...

De ahogy elolvastam, lattam, hogy a torokoknel kemenyedik a rendszer,... Biztos az uj miniszterelnok nem tudja kezelni a computert, igy aztan eleg pipa lett ra, es ezert betiltja...

Lehet, hogy nalunk is addig muxik csak a vitya-oldal, amig a kiralysag elen ul?
nyanya001
@Horizont: Már hogyne használná ! Van külön lapja, van a Fidesznek és nem utolsó sorban posztolt egy rózsaszín kanapét is Facebokon :))
propeller.hu/itthon/2900265-szetszedik-interneten-orban-rozsaszin-kanapejat#c1067359
karma1
@Horizont: Nana, Kicsim, mert biztos ott is azt mondtad, amit itt, hihi,... :-)) Nem mindenki viseli am el a kritikat! (Tudod, mint valamelyik humorista mondta: szeretem a kritikat, csak nem viselem el!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.