Nagy-Britannia nem lesz a migránsok menedéke, az illegális migránsokat pedig eltávolítják – mondta David Cameron brit miniszterelnök annak kapcsán, hogy migránsok ezrei próbálnak minden lehetséges módon átkelni Franciaországból Nagy-Britanniába Calais-nál. Eközben épül a britek által biztosított új kerítés is a Csatorna-alagút francia oldalán.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
@vizinyuszi: szó szerint!
mi meg hagyjuk hogy ellepjenek bennünket! majd ha komoly problémák lesznek (márpedig lesznek:: betegségektől kezdve rablások, bántalmazások, stb)) megfordulnak a vélemények!! Be kéne már látni hogy mindent nem bír el Európa! Csomó országba mehetnének, de azok nem hülyék, nem engedik be! Menjenek haza pl.!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@vizinyuszi: így van! ahogy az angolok is (és remélem sok már ország is) minden eszközzel tervezik megakadályozni a milliós migráns áradatot!
és ez ellen csak azok tiltakoznak hevesen, akiknek házaik kerítésén nem hatoltak be erőszakkal, nem fosztogattak a földjeiken, innen egy lépés és az otthonaik következnek!
Na akkor állnak másként a kérdéshez!! De csak akkor!!
Dr. Felipe
Mondjuk Magyarbajdzsánt nem is lehet összehasonlítani Angliával. Míg Anglia célország, Magyarbajdzsán meg csak tranzit ország. A menekültek bejönnek de ki is mennek, hülyék lennének itt letelepedni.
Angliában kicsit nagyobb a gond ugyanis onnét nem szándékoznak a menekültek távozni. Anglia jogosan mondja hogy "megteltünk". Ezzel kezdeni kell valamit.
csa-csa
pont ma láttuk a reggeli híradásokban, hogy úgy 200-an rohamozták meg a "csalagút" kerítéseit. durva rugdosással át is hatoltak ahol tudtak! meddig mehet ez így??? Szándékosan ellepik Európát!!! Hova teszik őket, miből támogatják, gyógyítják, adnak munkát,fedelet a fejük fölé?? (még ha sátrak is) És mi lesz a lakossággal?? Rettegni kell Európának??? Mi ez a hirtelen jött milliónyi áradat?? Miért pont most ennyien??!! 25 éve nem volt ilyen fékezhetetlen migráció!! Eddig "megvoltak" otthon! Még a kitoloncolásuk is milliárdokba kerülnek! van még kontinens Eu-n kívül miért nem mennek oda!!! A másik hogy szinte már egész eu tiltakozik!! miért pont a mi nemtetszésünk vált ki felháborodást??!
vizinyuszi
@csa-csa: Nagyon jók a kérdések, bár nem újak. Válasz és a megoldás nagyon egyszerű; minek is bonyolítanánk feleslegesen? Ki kell toloncolni mindet.
Az érthető, hogy durva intézkedést nem akarnak foganatosítani sem a franciák, sem az angolok, pedig pillanatok alatt rendet lehetne tenni. A kérdés az, hogy vajon meddig tűrik az illegális bevándorlók általi zaklatást? A helyzet tovább fog romlani az idő előrehaladtával, mivel egyre többen lesznek, amellyel együtt fogy a türelmük és romlik a helyzetük. Nem szabad elfelejteni, hogy ezek a figurák számukra nem ideális helyzetben és helyen vannak, ezért a létszám emelkedésével az elégedetlenség, a reménytelenség is nőni fog.
csa-csa
@vizinyuszi: egyetértek! teljes kitoloncolás! nincs jobb megoldás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.