Az észak-németországi Lübeckben migránsok tüntetnek: nem akarnak németországi menekültszállásra menni, ők inkább Dániába és Svédországba vágynak, azt követelik, hagyják őket elmenni. Elutasították a lübeckiek által nekik felkínált élelmiszert is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Szokják már a németek is a hangulatot.
Lübeck nagyon takaros város. Protestáns és kereskedő népség.
Fogukhoz verik a garast. Nagyon finom a csokoládéjuk.:) Az egyik illemszabály náluk, hogy ha egyszer étellel kínálnak és nemet mondok rá, többször nem kínálnak.(Soha az életben) Ha, esetleg marad kvóta, kedves Merkel asszony, én szívesen kimegyek az Abdulok helyett. Őket meg vigyék hajóval az Északi Sarkra.
36
Helyesbítés; "kedves" Merkel asszony. Mert a szememben, ő már nem kancellár.
36
Az ARD híradóban, mutatták a Hamburgi menekült helyzetet is. Panaszkodnak, hogy a földön kell aludni és 3 hónapig bezárva akarják tartani a migránsokat. És a rendőrök üvöltöznek velük, mert nem igazán akaródznak bemenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.