Dans plusieurs pays d'Europe, la droite ultra-nationaliste se renforce pour atteindre un tiers des voix. Comme en France, la question d'un cordon sanitaire va inévitablement se poser Un tiers des voix. C'est ce que semble désormais être en mesure de mobiliser comme électeurs les partis populistes de droite à travers l'Europe. En Autriche, le parti de la liberté (FPÖ) de Heinz-Christian Strache, digne héritier du défunt et sympathisant nazi Jörg Haider, accumule les victoires et trotte en tête dans les sondages avec 30 à 35 % d'intention de vote. En France, le parti de Marine Le Pen, digne héritière elle aussi, pointe en première position dans certaines enquêtes d'opinion avec plus de 30 % des voix. En Pologne, le parti Droit et justice de Jaroslaw Kaczynski, digne héritier de son défunt et ultra conservateur frère Lech, devrait arriver en tête des élections du week-end prochain avec plus de 30 % des voix. Un peu plus au nord, les Démocrates de Suède, parti d'extrême-droite,...

Forrás: letemps.ch
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu Macron elnok sugallta a cikket, mert nagy valoszinuseggel o ezt igy latja... orban MINDENKIRE oriasi veszelyt jelent, hiszen elmebeteg, es azok mindig kiszamithatatlanok. A kovetoi pedig - akar Ma.o.-n, akar Lengyelorszagban - addig nem fogjak elarulni ot, amig olyan kivaloan meg tudnak belole elni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Orban gondolkodas uralja egesz Europat??? Ez egy iszonyatos *******.
10-20... evvel ezelott jol jott a lengyel, szerb, torok etc. munkas a mekibe, epitkezesre, takaritani stb. Ez folyt a TV-bol,ujsagbol, hogy jaj de kellenek ezek a szorgos kezek.
Az elmult par evben, nyugaton is kezdenek rajonni, hogy ez a mostani tobb szazezres migrans tomeg, SOHA nem fog dolgozni. Az embereknek kezdenek felebredni; ha ezt a semmirekello tomeget nem szolgaljak ki 100%-ig akkor elszabadul a pokol.
Nyugaton a politikusok jol tudjak: tobb migrans=magasabb (tobbfele) adokat lehet kivetni.
karma1
@Nessy: Tudod, amikor eljottem a vilag masik vegere, sok mindenre fel voltam keszulve, de arra, hogy az 56-os MAGYAR esemenyek ennyire az itteniek tudataban legyen, mint a "56 appraising" (56 felkeles) , es annyira naprakeszek legyenek belole - arra nem!
Fokepp nem arra, hogy amikor a ferjem eloszor vitt el az unokatestvereihez - birkafarmerek, 6000 birkaval, oriasi birtokkal - akkor kavezas kozben az idosebbik (most 68 eves) bemegy a haloszobajaba es kihoz egy kis keresztet, es mutatja, hogy ezt az egyik magyar srac adta a szuleinek , akik befogadtak, es hogy a ferfi mennyit tanult toluk, es milyen sokat segitett a farmon, de aztan elment Aucklandba, tanulni .
Tegnapelott talalkoztam egy idosebb holggyel (80-on felul) es meselte a ferjemnek, hogy o volt 2-szer is Magyarorszagon, es Kazincbarcikan elnek a baratai, hozzajuk ment vendegsegbe! Es tokeletesen kiejtette Kazincbarcika nevet!
Szoval mi magyarok nem is tudjuk, hogy milyen formaban es mit beszelnek rolunk, mit tudnak rolunk, es foleg ennek fenyeben mi a velemenyuk rolunk?
Ezt a jo kepet rombolta le orban az utolso 8 ev "munkajaval"
kripton
@karma1: A birkáid beszélnek értenek franszoájul?
karma1
@kripton: Naturellement, bien sur...:o))
kripton
@karma1: Eszembe jutott, hogy én is tudok franszoájul.
Mon chef, mon adjutant, canaille, rompez, mon caporal, traveaux forcés, a moi, mon commandant, peloton, en route, salle de police, cellule, nom du nom, tout va bien...
Híres ember volt a franszoá tanárom. Rejtő Jenő volt a neve.
karma1
@kripton: Hat ebben nagyon is igazad van...:o)))) Szuperjo volt "tanarnak" is,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.