A háborúról hazudozik minden sajtóorgánum. Mindenki nyer, mindenki veszít, mindenki pénzt és élelmet kér, közben meggyulladnak az élelmiszerraktárak, a búzaföldek… és a gabonaszállító hajók ott vesztegelnek a kikötőkben. Az úgynevezett globális felmelegedés által okozott természeti anomáliák ugyanakkor indultak el, amikor az emberiség szellemi, erkölcsi, gyakorlati anomáliája általánossá, elfogadottá, sőt, kötelezővé vált. Az emberi gonoszság és erkölcstelenség teljes felerősödésével pedig a természeti katasztrófák is mindennapossá váltak, és egyre csak terjednek a világban, nagyobb károkat okozva, mint a háborúk pusztítása.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A globalis felmelegedesrol tartott baromsagokat valami nagyon hulye tarsasag gerjeszti - meg veletlenul sem igaz az allitasuk! Az, hogy az eszaki sark olvadni kezdett, koszonheto az orosz atomtengeralattjaroknak, amikkel tele van az eszaki szfera osszes tengere, es amik mar magukban is kornyezetszennyezoek az atommeghajtasukkal egyutt. Az idojaras es a nagy felmelegedesek, lehulesek a fold tortenetenek kezdete ota mindennaposak, es az allatok kipusztulasa es ujak teremtodese is egy nagy termeszeti jelenseg reszei. Az, hogy most epp egy ilyen folyamatban vagyunk, nem a mi hibank, es sokat ellene nem lehet tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.