Putyin legfőbb kritikusának haláláról, a fronton zajló eseményekről és a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásának hátteréről is kérdeztük a szakértőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Több mint 45 ezer orosz halottat azonosítottak név szerint, Avgyijivkánál háromezer ukrán eshetett fogságba
KÜLFÖLD
2024. február 21. – 18:02
Maccska
@Pusztai: a 45 ezer orosz 2 év alatt halt meg.Tehát nem Avgyijivkánál.
Félreérthetően írtad.
Maccska
@Pusztai: A BBC orosz nyelvű csatornája a Mediazona orosz független oknyomozó portállal közös projektben próbálja az invázió orosz áldozatait azonosítani, és az azonosított halottak segítségével legalább egy minimumértéket megállapítani az orosz veszteségekre. A projekt 2022. február 24-e óta 45 123 orosz elesett katonát azonosított be név szerint, az áldozatok kétharmadának az invázió előtt nem nem volt kapcsolata a fegyveres erőkkel
Maccska
@Pusztai: Az Euronews ukrán tisztek és katonai bloggerek posztjait ismertetve arról ír, hogy az oroszok által elfoglalt Avgyijivka kiürítését addig halogatta az ukrán vezetés, míg az át nem csapott pánikszerű menekülésbe. Részben ennek is köszönhető az, hogy Mariupol 2022. tavaszi eleste után újból jelentős számú, a hivatalosan meg nem erősített források szerint 3100 katona esett fogságba, közülük ezret Oroszországba szállítottak, hogy ott háborús bűncselekmény vádjával hadbíróság elé állítsák őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.