A magyar házelnök az uniós tagországok parlamenti elnökeinek konferenciáján szólalt fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Éljen a megbonthatatlan szovjet-magyar barátság!...
Clavigo
Kövér elvtárs az EU- ban..?? Ki engedte ki Nyugatra,,ezt a szarfaszú pápai cigányt .? Milyen idegen nyelvet beszél,, ,ez a ruszkiszopó görény .?
rücsü41
Kövér nem tudja hogy mit beszél.Nem az EU-ban van diktatúra, ahol a tagállamok egyhangú szavazata dönti el, hogy milyen döntést hoznak, és a tagállamok élhetnek a vétó jogával és akkor nincs semmiféle döntés az ügyben.Nálunk van diktatúra, mert nálunk van olyan, hogy rendkívüli helyzet és akkor egy személy Orbán Viktor dönt minden olyan ügyben ahol az Országgyűlésnek kellene dönteni, és már így működik az ország két éve.Nálunk van oly hivatal amely ugyan a vezetője szerint nem hatóság, döntései ellen nincs jogorvoslati lehetőség, de börtönnel fenyegetheti azokat aki szerinte az ország szuverenitására veszélyt jelentenek!B,meg Laci!Nézz körül előbb az országodban hogy az hogy működik , és csak ez után kritizáld egy olyan szervezet működését amely a tagországok együttműködésén alapszik és működik.Az hogy Orbán homok ebben a gépezetben és kis acélbotokkal próbálj akadályozni az EU kerekének a forgását nem igazolása annak hogy az EU-ban amely még az önkéntesség alapján is működik, hogy diktatúra van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.