Sajtótájékoztatót tartott kedd este Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és frissen megválasztott európai parlamenti (EP) képviselője Strasbourgban. Magyar többek közt arról beszélt, hogy a Tisza EP-küldöttségének "komoly fenntartásai vannak a néppárti előterjesztéssel, amelynek sem a Magyarországot bíráló, sem a fegyverszállítások növelésére vonatkozó megfogalmazásait nem tudják elfogadni". A Tisza Párt képviselői nem szavazzák meg az Ukrajnával kapcsolatos állásfoglalás egyes részeit, Magyar Péter nem ért egyet a Patrióták elszigetelésével sem.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
@KisTehen: A demokrácia nevében törlik el a demokráciát az Eu-s Soros bérköcsög patkányok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csak úgy...: 18.01: Első házas vónék, 41 letöltött évvel! Plusz a bejáratás, de az is (mivel a gépezet ugyanaz volt), hozzácsapható a 41-hez!
namihami
És még annyi: nem mondom, hogy mindig tökéletes volt (gondolom, másoké is ilyen), de azért ""sz@rnak"" talán mégse...
namihami
@Horizont: 18.31: Meglátjuk!---ahogy a vak is mondta!
Legyen/lenne igazad, de amíg nem magam tapasztalom majd, addig...(lásd fentiek)
Horizont
@namihami: Persze én is várakozó állásponton vagyok. Elolvasok meghallgatok mindent . Gyurcsányt is. 14 év után semmi esélyt nem látok náluk. Magyart meg jobbnak látom mint sokan. Lehet pofára esek, de nem tökmindegy??? Akkor marad orbán és így jártunk.
Ahogy mondod: meglátjuk :))
namihami
@Horizont: 15.56: Emlékszel a Nagy Klasszikus örökbecsű mondására? ""Kommunista kutyából...""!
Na, ha ez igaz (márpedig az kell, hogy legyen---nem akárki, akármilyen csapat tagjaként mondta), akkor a ""Fideszkutyából nem lesz Orbánellenzék szalonna!"".
Ez az ""Orbánellenzéke"" ott, közöttük szocializàlódott, vette fel az alapokat. Aztán vagy valamiért berágott rájuk (pl kihagyták a bulikból, stb). vagy ami szent meggyőződésem, hogy direkt az Orbán csinálta, az ellenzék megosztása céljára. 2024-ig be fog ez érni, visszatér az akolba és viszi a darabszámot vagy (ez a kevésbé valószinű), ha nem kell majd nekik, marad a legerősebb ""ellenzék"".
Horizont
@namihami: A mondás nem véletlen igaz is lehet, bár kivételek mindig akadnak.
Azt azért végképp nem hiszem el, hogy direkt orbán csinálta volna. Megosztani az ellenzéket?
Ne viccelj már, minek kellett volna megosztani és miért? Minek??? Mindig jól álltak.
Magyar tehetséges és politikus alkat hibákkal még, az igaz. Soha nem mondta, hogy baloldali azt se, hogy liberális. De ne hagyjuk már, hogy őt is le karaktergyilkolja a fidesz meg a DK. Köpködnek rá és ha elhisszük akkor az lesz mint Gyurcsánynál. Bár én soha nem hittem el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok