Itt a második pókeres rész, mely már komolyabb trükköket, és hasznosabb tanácsokat foglal magában. Az előző részben megismertétek az alapokat, most belemegyünk a részletekbe!

Forrás: otletes.blog.hu
Feltöltő: shuyin0820
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ultima
húú ez elsőre kicsit bonyolult, de másodjára már megértettem nagyából :)
shuyin0820
@cid90: már itt is van :)
@ultima: mi volt benne bonyolult?
@kobanric: vak all-int valóban nem érdemes azonos színű Ász Királyra megadni, mert könnyen kikaphat vele az ember, ha nem bukkan fel egy Ász, vagy egy Király, vagy a megfelelő színek, amik kellenének a Flush-höz.
kobanric
tegnap este volt póker a Sport Klubbon ti néztétek? Hihetetlen az izgalom ott, mutatták a játékosok pulzusát különböző keményebb szituációkban és a legtöbbjüknek felment 140 felé is! Hihetetlen stressz alatt vannak a játékosok ha valódi pénzről van szó :)
@shuyin0820: volt aki egy 6-os párra all-int mondott úgy, hogy még a flop se jött fel, és persze kikapott vele, szóval lehet te többet tudsz, mint azok a profik ott? :D
cid90
@kobanric: bocs a késői válaszért...szerintem naon király helyzetek adódtak, bár most nem a nagy profik játszottak, de a pulzusuk az tényleg kemény volt, a mags pulzus mellett is képesek voltak olyan pókerarcot vágni, mintha a semmin múlna az egész!
cloud
a sport klubbon lévő Full Tilt Poker a legjobb egyetértek, ott tényleg a legprofibbak játszanak, lehet ám tőlük tanulni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.