Tíz kilométeren szinte végig vezetve óriási győzelmet aratott Risztov Éva, aki csodálatos úszással, elképesztő hajrával lett olimpiai bajnok. Korábban csak ezüstérmekig jutott, 2005-ben csalódottságában visszavonult, két és fél év után kezdte újra, immár hosszútávúszóként. A nehéz pillantokban arra gondolt, hogy gyerekkorában megígérte az édesnyjának: egy napon olimpiai bajnok lesz belőle.

Forrás: olimpia.origo.hu
Feltöltő: diktátor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Mit nem terem egy gyermekkori ígéret? Olimpiai aranyat, most már teljesítette... Ennek nagyon örülünk. Köszönjük. :)))
diktátor
Szép:

"...1991-ben Hódmezővásárhelyre érkezett Egerszegi Krisztina. Valahogy odakeveredtem hozzá, megfogtam a kezét, és mindenhova követtem. De a polgármesteri hivatalba már nem mehettem vele, akkor elkezdtem sírni, ő leguggolt hozzám, és azt mondta, ne sírjál, küldök majd ajándékot. Aztán a családdal mentünk haza, pityeregve megkérdeztem anyut, hogy tényleg küld-e csomagot. Édesanyám akkor annyit tudott reagálni, Egerszegi egy hatalmas ember, biztos nagyon sok dolga van. Aztán egy hónapra rá jött haza édesapám, és azt mondta csomagot kaptam Egerszegi Krisztinától. Volt benne egy plüssállat, egy fürdőruha meg egy levél. Gyorsan felkaptam a fürdőruhát, odaálltam anyukámék elé, és azt mondtam: én olimpiai bajnok leszek! ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.