Az MLSZ múlt heti elnökségi ülésén a szövetség vezetése döntött arról, hogy a pályaépítési program negyedik ütemében beadott pályázatok közül 52 valósul meg még idén, a többi műfüves pálya 2014-ben készül el. Az MLSZ pályaépítési programjának keretében 2012-ben összesen 72 pálya épült fel országszerte, melynek összköltsége bruttó 3,3 milliárd forint volt. A szövetség 2013-ban további 120 pálya felépítését tervezi, melyek közül 20 kispálya egy kedvezményes pályaépítési konstrukció keretében valósul meg.

Forrás: samsungsport.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Tekintettel arra , hogy lakása már minden állampolgárnak van !
silber13
Láttam aránylag friss építésű pályákat gondozó, meg pénz híján gallyra menni. Ezek a szellemi selejtek azt hiszik,most több a lé?
mariaberta
Remek. A végén egész nemzeti hazánk nemzeti futball pálya lesz, a felcsúti végre kiélheti szenvedélyét. /Bár akkor már úgy jár mint Puskás, akinek a végén akkora hasa volt. hogy Göre Gábor is megirigyelhette volna/
adrenalink
@silber13: Műfüvesek, még birkalegelőnek sem jók...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.