Románia válogatottját harminckét, Bukarestben ötvenöt éve nem sikerült felülmúlni. Miért éppen most kellett volna?Talán csak azért, mert a legújabb kori, azaz az alapvető képességeket és minden eredményt nélkülöző, a gólok gyártása helyett a hazugságok nagyüzemi termelésében élen járó magyar futballban is unikum az a hamuka- (kamuka-) mennyiség, amely az utóbbi években zúdul ránk. A sikerpropaganda csúcsra jár, miközben a nyúlfarknyi nemzetközi nyár negatív országos rekordot dönt, de nyomják, csak nyomják a rettenetes „rizsát”, hogy valamiképpen meg lehessen magyarázni, miért ömlik a forint – mindenféle stratégia, strukturális elgondolás, hát még mélyre hatás nélkül – a minimális nívót alapul véve nem létező hazai labdarúgásba. Ócska politika lett a futballból, miközben az változatlan maradt, sőt talán még romlott is (ami kétségkívül nem akármilyen bravúr). A mai idők korifeusai dicsérni jönnek, nem temetni, csak hát abban a pillanatban, ha bármelyik magyar csapat átlépi az...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Ennek a rabló fideSS bandának fingja nincs értelmes dolgokról! Hazugsággak kelnek,élnek,fekszenek,álmodnak! És a mocskos propagandájuk még a profi Goebbelsét is felülmúlja!De az a hülye szerencséjük /MÉG/ hogy "amíg van lószar,addig veréb is van!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.