A magyar női vízilabda-válogatott nyerte a belgrádi Európa-bajnokságot, ezzel a csapatsportok magyar képviselői közül elsőként kijutott a riói olimpiára.

Európa-bajnok a magyar női vízilabda-válogatott!

Bíró Attila együttese a Kombank Arénában rendezett pénteki fináléban 9-7-re győzte le a vb- és Eb-ezüstérmes holland csapatot.

A 2014-ben Budapesten Eb-bronzérmes magyar női válogatott 1991 (Athén) és 2001 (Budapest) után harmadik alkalommal diadalmaskodott kontinensviadalon.

Európa-bajnok a magyar női vízilabda-válogatott!

Erre nem lehet előre készülni... A női vízilabda minden szépsége benne volt ebben a mérkőzésben

- nyilatkozta a mérkőzést közvetítő M4 Sportnak Bíró Attila, aki hangsúlyozta, hogy elsősorban a fantasztikus védekezés miatt jár a kalapemelés a játékosainak. 

Én hittem a sikerben és a közvetlen környezetem is, de aztán átragasztottam a lányokra, és ők is elkezdtek hinni benne. Persze a hit a győzelmekkel jön meg, mi pedig előbb bejutottunk az elődöntőbe, majd meg tudtuk nyerni a finálét is

- vélekedett a szövetségi kapitány, aki hangsúlyozta, hogy elsősorban az olimpiai kvalifikáció volt a céljuk, de természetesen örömmel vették át az Európa-bajnoki aranyérmeket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Köszönöm . Jó volt MAGYARNAK leni ezen az estén. És éhez nem keltet milliárdokat költeni. Lányok! Legyetek nagyon büszkék magatokra mert megtérdelitek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Gratula! És tizedannyi pénzből, mint a tuggyátok mi...Bravóóóóóó!
vonotok
Köszönöm . Jó volt MAGYARNAK leni ezen az estén. És éhez nem keltet milliárdokat költeni. Lányok! Legyetek nagyon büszkék magatokra mert megtérdelitek.
Szókrakész
Csak gratulálni tudok nektek.

Így tovább.
szaboria1
Büszkék lehetek mert ti lettetek az elsők akik kvótát szereztek a Riói olimpiára.
Toby
" Na ugye !" És még stadion-milliárdok sem kellettek hozzá ! Hajrá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.