A brit mögött a második Chavesnek 11-ről 28 másodpercre nőtt a hátránya összetettben. Az Hellín és Xorret de Catí közötti 199. 5 kilométeres etapon egy húszfős szökevénycsoportból került ki a győztes. A cél előtti rövid, de annál meredekebb emelkedőt a lengyel Rafal Majka, a szlovén Jan Polanc és Julian Alaphilippe bírta a legjobban, majd közülük utóbbi sprintelt a leggyorsabban.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A bringások esete a motorral

avagy a szurkolón (aki maga a riporter is lehet) múlik a megítélés

Folyik a La Vuelta, tegnap volt a 8. szakasz

youtu.be/7dqo0PoQgQ8

a Hellín / Xorret de Catí. Costa Blanca Interior között, amin egy kb. 5km-es meredek „fal”volt a vége előtt 3km-el. Froome-al csak a profi világtól búcsúzó Alberto Contador tartotta a lépést, már amikor. A legmeredekebb részen ő is leszakadt, de mikor lanyhult – ahogy mondani szokás – saját tempóban felzárkózott.
Az EUSP magyar adása riportere ezt úgy kommentálta, hogy: hiába no hazai pálya, egy piros motoros mögött sikerült!
Magában a dolgot nem kommentálnám, annál is kevésbé, mert lelkes híve vagyok Bercinek. Vitathatatlan tény, hogy az Armstrong utáni idők messze legnagyobb bringásáról van szó.
Azt azonban meg kell jegyezzem, hogy – ha egyáltalán – legfeljebb 1-2 secre láthatott olyan jelenetet, hogy Berci a motor mögött van. Ezzel szemben a saját közvetítésükben is legalább 17sec-ig látható Quintana akciót észre sem vették. Nem látták, hogy huzatja magát a motorossal!
Ami a dologban igazán érdekes az a szurkolók reakciója. Kezdve attól, hogy tapsikoltak a riporternek, egészen addig, hogy hegyen nincs is szélárnyék! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.