2022-re kézilabda Eb-t és 80 milliárdos szupercsarnokot akar a kormány. Karácsony Gergely viszont a csarnokot feltehetően nem nagyon akarja. A kormány erre az Eb megrendezését is lefújná, miközben van költséghatékony megoldás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hülyeség! költséghatékony megoldásból kevesebbet lehet ellopni!!! =))
tudode
A piros pacsis vándor a pénzszóráshoz ért a legjobban, a sportlétesítményeket illetően is!
.
Annyi esze nem volt, ha már a megépült betonszarkofág erdőre elköltött több százezer milliárdból régiónként kellett volna többcélú sportkomplexumot építeni, ha lenne koncepciója őféleségének, és csapatának, ahelyett, hogy még egy nyamvadt tartán csikra sem futotta, ahol a tornászbajnokság, és egyéb sportversenyek lebonyolíthatóak lennének!!!
.
Röherj ez a fürdős "k" hozzáállás, ha nem építünk szuper ízét. akkor elmarad valamelyik pajtinak a játékszere!!!
.
Előbb netán a szuperkórházakat kellene felépíteni, ne m csak cégér szintjénamelynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, hogy ne hulljanak a rászorulók, mint a legyek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.