Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa ezúttal a pole pozícióból induló brit pilótának szólt be, aki korábban arra biztatta szurkolóit, hogy álljanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett. Bayer Bahreinen rugózott, hogy miért nem ott vitézkedik Hamilton, a probléma viszont ezzel az, hogy a brit ott is megszólalt a emberi jogok mellett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Elképesztően bunkó ez a bajer, tipikus ner lovag...
RonaGyuri
Zsóti a rettentő

az az igazság, hogy hozza a formáját, s persze a stílusát is

A NER keresztesített lovagja a mindennapok médiáján tartja a figyelmét, nem lankad és nekiront mindenkinek.
Pár napja „Még a cipőjüket se köthetnéd be az olimpikonoknak, te szerencsétlen proli” felkiáltással ugrott neki a szerinet a sportolókkal tiszteletlen Tóta W. Árpád-nak.
Ha nem róla lenne szó azt mondanám, hogy ezek után meglepő módon „Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa ezúttal a pole pozícióból induló brit pilótának szólt be”. Hamilton – aki, mint mi tudjuk 7szeres világbajnok, több mint 100 pool-al és ha ma nyer akkor 100 győzelemmel; hogy is állunk a cípőkötözködés jogával??? =)) – arra vetemedett, hogy „LMBTQ-emberek jogai mellett”.
Persze most sem fogta vissza magát: „maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye. De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát „nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember”... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!”.
Amivel a gátlástalanságán túl ismét megcsillogtatta műveletlenségét és tájékozatlanságát. Mint ismert a Reuters jelentette a tavasszal: „Formula One world champion Lewis Hamilton said he had spoken to Bahrain officials about human rights in the country after promising last year he would not let any abuses go unnoticed.”!!
S ha már az emberi jogok azt se felejtsük el, hogy ártunk és qurmányunk többször megakadályozta a kínaiak vonatkozó elítélését.
CC: meg kell jegyezzem ez a megakadályozás a pedofil papok ügyeinek kivizsgálása tárgyában is kedves szokásuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.