Szalai Ádám, az angolok vendégeként kedd este 4-0-s győzelmet arató magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint az együttes már nem először bizonyította be, hogy valójában mire képes. A beszámolóját az MTI szemlézte.

Szalai Ádám büszkén nyilatkozott a 4-0 után: „Ez az összecsapás már az első percben eldőlt”MTI/Koszticsák Szilárd

Azzal szeretném kezdeni, hogy ez az összecsapás már az első percben eldőlt, egy olyan szurkolótábor ugyanis, amelyik nem ül fel a rivális drukkerek provokációjának, már meg is nyerte a meccset

– fogalmazott a 34 éves futballista arra utalva, hogy a hazai szurkolók meglehetősen sportszerűtlenül előbb fütyültek, majd hangosan kiabáltak és énekeltek a magyar himnusz közben.

Szalai kiemelte, a Wolverhamptonba elutazott magyar szurkolók a mérkőzés ideje alatt végig megmutatták, hogyan és mennyit tudnak segíteni a nemzeti együttesnek.

A csapat előtt pedig le a kalappal, mert nem először bizonyítottunk, pedig kemény volt ez a tíz nap, ahogyan egymás után következtek a meccsek, de Marco Rossi hihetetlenül jól összerakta ezt a válogatottat

– nyilatkozta Szalai, aki szerint „jó úton vagyunk” az olasz szakemberrel, s a csapatkapitány reméli, hogy ezen az úton halad majd tovább az együttes.

Nem könnyű az ilyen csapatok ellen játszani, mert világklasszisok vannak benne, akik egy-egy villanással képesek meccseket eldönteni, de nekünk sikerült végig az előzetesen eltervezett taktikánknál maradni, a lehetőségeinket pedig ki tudtuk használni

– mondta a svájci Basel támadója.

A magyar együttes a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában aratott 4-0-s sikernek köszönhetően a 3. csoport élén áll hét ponttal, és a szeptember 23-i folytatásban a csoportelsőségért játszik majd idegenben Németország, majd hazai pályán az Európa-bajnok Olaszország ellen.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Akkor is lesz nagy pofád amikor erősebb csoporttal kell játszani?!! Brazil, portugál, stb...
vigyázz kikapsz!!
Pági
A magyar gyerekek meg bedőltek az angolok provokációjának itthon? Kölcsön kenyér visszajár. A meccs jo volt. Szalai azzal foglalkozzon!
simmering73
"Nem akarjuk megbántani ezt a Szalait, aki a csapatkapitány, s mint olyan, állandóan túlfűtött nyilatkozatokat ad és túlszerepli magát, mint elődje, az üzletember és nem sportember Dzsudzsák, aki egy tál lencséért eladta magát és a tehetségét az oroszoknak (akárcsak a gazdái, Orbán, Szijjártó és társaik). De nem is tudjuk, hogy Szalai hogyan él meg bármilyen külföldi bajnokságban. Csetlik, botlik, esik, kel, idepattan, odapattan a labda, egy tiszta labdaátvétele és birtoklása nincs. Látjuk hetente a világ élvonalában játszó játékosokat, Szalai egy vicc. Szoboszlai, az egy futballista."
nepszava.us/mi-is-lattuk-a-meccset-az-angolok-betlijetol-ez-meg-nem-egy-aranycsapat/
Clavigo
Ez a köcsög nem volt ott véletlenül az Andorra elleni meccsen ..?
Clavigo
Fingom nincs,,hogy ki ez a szalai nevű izé ..
Gyurka80
@simmering73: Jajj az amerikai népszavás! Nem vagy normális!
simmering73
@Gyurka80: A hülyék a megvezetett jobboldalon vannak. Nem vagy normális!
Aki Én
A csapat jól játszott, Szalai egy kétballábas antilabdarúgó.
Szalai egy alsókategóriás, hisztis, kényes, kétballábas, csetlő-botló műfocista. Sosem értettem mit keres a válogatottban.
Esik, kel, dölöngél, lassú, suta, összeszedetlen...
Nem hiszem, hogy nem lehet találni valami hasznos játékost a helyére.
Uriel
Amíg a nép a 4-0-nak örvendett...

hang.hu/koffein/amig-a-nep-a-4-0-nak-orvendett-141998

Most már érted a videót (20:27)?
És hogy miért valami elszállós örömködős focihírhez illesztettem?
Persze sok csúnyaság van még Matyarországon, de a majmok csak a monolitot csodálják...
Gyurka80
@simmering73: Hülyegyerek az amerikai népszava egy gyűlölködő oldal, sok hülyeséggel, tehát neked való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.