6-7 hossznyi előnnyel nyerte meg az 1000 méteres futamot a magyar csodaló az OTP Hungária Nagydíjon. A telivér ezzel 12. futamát nyerte meg.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maxis
NA igen csak elrontani lehetett volna,de nem rontotta el senki és semmi. Nem vagyok otthon a lóversenyben de megnéztem és örültem.
szingh
Csoda ez a ló! Gratulálok! Irány a Haydock Park, Ascot, Newmarket..., és sorolhatnánk még a többi szentélyt, ahol a monarchia óta nem járt magyar ló. Csak így tovább!
furfang
A tulajdonost köszönet illeti, hogy magyar szinekben futtatja csoda lovát, hiába a határon túl élő magyarokban sokkal több a kötődés hazájuk iránt, mint sok itt élő lakosban.
paparazzi
Egyébként ritka, hogy egy kiváló sportoLÓnak ilyen profi "menedzsere" legyen. A legtöbb üzletember nem kockáztatna és inkább eladná a lovat az araboknak. De hát ennek az embernek van annyi esze, hogy tudja ez a mai esemény pl pénzzel kifejezhetetlen. És majd 100 év múlva többen fognak emlékezni lovára, mint azokra a milliárdosokra akik legtöbbjének az jelenti az örömöt, ha elmondhassa magáról 10. vagy 20.ó a leggazdagabb listán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.