Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában markánsan hangoztatta a kormány álláspontját az üzemanyagárakkal kapcsolatban. Úgy érzi, hogy az empátia és a visszafogottság nyevén beszél, de be kell tartani a megállapodást.

Ha egyszer kötünk egy megállapodást a magyarországi üzemanyag-forgalmazókkal, ami arról szól, hogy márpedig Magyarországon az emberek nem fizethetnek többet az üzemanyagért, mint amennyi a szomszédos országok átlagára, akkor azt be kell tartani

- hangsúlyozta Orbán Viktor.

Ez már fenyegetés Orbán Viktortól? – "Nem tűrjük el. Most szóval kérjük, de nem mondjuk kétszer"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Olyan nincs, hogy egy darabig úgy van, aztán egyszer csak kicsúsznak ebből a sávból. Most ez történik.

Ezért én – még egyszer mondom inkább az empátia és a visszafogottság nyevén beszélve, de – világossá akarom tenni, hogy most szóval kérjük, de nem mondjuk kétszer. Megállapodtunk, be kell tartani. Nem tűrjük el, hogy Magyarországon az emberek többet fizessenek az üzemanyagért, mint a szomszédos országok átlagára. És ha ez a szép szó nem segít, akkor intézkedni fogunk

- jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Forrás: Kossuth Rádió

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csinálnak egy óriási problémát azzal, hogy a környező országokhoz képest agyon adóztatják a benzint, aztán meg "harcol" azért, hogy kevesebb legyen az ár?!
Nem az adó mértéke, (mert az marad!), hanem az ár!
Magyarán: más izéjével hadonászik a csalánosban!
Mocskos banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Béla333: Na ez az amit a nemzethy egy bitesek képtelenek felfogni!Az adózás egy "atom-fegyver" a geciék kezében!Akkor "dobják"be amikor nekik úgy tettszik,hiszen ezen is lehet nyerészkedni szabadon!A casinosokk,meg úgyis megtőmik az üvegzsebeiket a sadl féléknek!
Aki Én
@Philip Marlowe: nem szégyenled magad, hogy ennyire kibaszott buta vagy?
,,Az Európai Bizottság összevetése alapján a magyar adómentes ár a 348 forintos benzin esetében 18, a 369 forintos dízelolajnál 9 forinttal haladja meg a régió 10 országának átlagát. A dízelnél Szlovéniában csaknem 60 forinttal alacsonyabb az adómentes ár, mint Magyarországon. Így egy friss elemzés szerint nem teljesült az az elvárás, hogy a magyar kutakon a régiós átlagár szintjén lehessen tankolni."

És tedd hozzá, hogy a legtöbb esetben lényegesen magasabbak az átlagbérek.
Húúú, de ijesztően buta vagy...
namihami
@Nyírfa: 07.35: Ez is csak azt bizonyítja, hogy máshogy képzelnénk el az ""Orbáni jövőt"". Te így, én úgy, de számomra a ""román módszer"" továbbra is szimpatikusabb!
Nyírfa
@namihami: 10.48

Szívesen dutyiba zárnám az egész bagázst, teljes vagyonelkobzásssal, a közügyektől való örökös eltiltással, de, ismerve a magyar mentalitást, erre nem látok esélyt.
A halálbüntetésnek nem vagyok híve, de kinek a pap, kinek a papné.
LászlKovács
@Nyírfa: ...nekem a pap lánya. Viccet félretéve, ki is emelte föl az üzemanyagok árát Vályogházy? A kereskedők? Nem lehetséges, hogy TI ill. a MOL? Miért kényszerültek egységesen árat emelni? Ki kényszerítette rá őket? Rohadt dolog, hogyha hülyének nézitek az embereket! Jópofiskodni nem így kellene Don Lopóleon! Adó csökkentése az ismeretlen fogalom az örökrablónál! Ugye?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.