EB a weben, egy közszolgálati tv és egy Indexes háttérrel rendelkező oldalon. Érdekes menet lesz, telesport.hu vs sportgeza.hu? Hogy ki fog nyerni, vagy kell e egyáltalán valamelyiknek nyernie és fog e, az még kérdéses számomra, Géza még eléggé bemelegítősre vette a formát, mír a Telesport mögött ott egy releváns domain, televíziós háttér, szakmai kommentátorok, tudósítói hírforrás, közvetítések - és nyilván az Index is mindent megtesz ennek ügyében.

Forrás: mikvannak.hu
Feltöltő: original
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
a myvip is nemrég jött ki a sporthirado.hu -val, de gondolom lesz még több is
Edy Andre
Úgy tudom, hogy hivatalosan és jogi szemontból tisztán csak úgy lehet komolyabb EB mellékletet csinálni, hogy előtte és közben mindet leegyeztetsz a szervezővel.
Ezt Magyarországon egyedül az MTV teszi. Vagyis az Index, az Origo, és a többi lap nem csinálhatna ilyen mellékletet csak úgy :) Persze nagyon sok ilyen nem egyeztetett EB-lap lesz.
És simán lehet, hogy egy ilyen "illegális" lap sokkal jobban fog menni, mint az MTV EB-s lapja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.