-Hiába mondjuk az elején mindenkinek, hogy mondjanak el mindent hogy fel tudjunk rá készülni, hogy legyenek válaszaink az újságíróknak, minden ilyen valóságshow-ban megtörténik, hogy valakiről kiderül valami. Azt gondolom a Gigiről, hogy neki nincs pornós múltja - mondta az xnews.hu-nak Rubin Kristóf a Való Világ 4 kreatív főszerkesztője. Az is kiderült, hogy az élő adás reklámszüneteiben a műsorvezetőket az adásmenet szigorú betartására figyelmezteti, a játékosokat pedig nyugtatja.

Forrás: Subba
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Kristóf Ön is éli a cigányruvnyát???Látszik,hogy a cigányfiuval nyeretik meg a játékot szégyenteljes műsor!!!!Minek nem védi meg Évát is?Az biztosan nem csinált ilyet.A kuruc infót miért nem perelik be,ha nem igaz amit Stohlról írtak?A döghúst tologatókról??????Tehát a hír igaz???
full
Ha beleszól a szerkesztő úr a fent leírtakba,akkor az eredményt is úgy manipulálják ahogy Önöknek jó!!!Miért nem merik felvállalni,hogy a párbajozók mind a két táborból ott legyenek minden alkalommal hogyan érkeznek a szavazatok mint ahogy egyszer már megcsinálták ,.Már nem vagyunk kiskorúak a számítógép világában bármit meg lehet tenni,Mint ahogy öt hónap után Évát akarják lejáratni a családjával együtt.Szégyeljék magukat.Vasárnap biztosan Éva fölénnyel vezetett csak Önök megmásították a szavazatokat,hogy minél több nyereségük legyen.A kutya nem kíváncsi a cigányokra,a semmirekellőkre,nem vitték semmire most akarnak a semmittevésből hasznot húzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.