Budapest — Munkát keres Hunvald György (46)! Erzsébetváros egykori polgármestere múlt pénteken szabadult az előzetes letartóztatásból, miután 823 napot töltött el a rács mögött.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
csak úgy és mikor hajtják be a pénzt és a Hagyót is kieng a pénz eluszik mi van fidesz ennyi volt ? hallotta valaki hogy lefoglaltak már valakinél a korrupciós lopott ló véból
gabrella
A Hagyót is ezzel várták, úgy látszik ez a szokás ilyen helyeken.
Sííva
Miért csodálkoztok? Politikuséknál így megy ez! Kicsit bezártuk, elvitte a balhét, kijön, kap egy "kis" borravalót, és folyik minden tovább, csak most más lesz a jelkép. Először szegfű, most naracs. Tudják, hogy ők is kerülhetnek hasonló helyzetbe. Stadlernél megitélték a több mint négy évet és a vagyonelkobzást! Hunvald és Hagyó nem ugyanazt az államot és népet károsították meg?
RAMBO
@overdose1: hát pl. a Hunwaldnál kocsikat, házat, bankbetétet, valami fél(!) repülőt, festményeket, órákat meg minden mozdíthatót lefoglaltak.
csikknorisz
Menjen utcasepronek. 120 ropi brutto, kap szep kukasmellenyt, es nem kernek erkolcsi bizonyitvanyt sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.