Shrewsbury - Iszonyatos kegyetlenséggel mészárolta le három gyermekét egy brit apa egy családi veszekedés után, majd magával is végzett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mit vétett az a 3 kisgyermek!? Ha annyira sértette az önérzetét a feleség bejegyzése,és ennyire meg akart halni az az elmeroggyant barom, akkor elég lett volna csak magával végeznie!
Kutyafüle
@Dulcinea: Itt alant is van két cikk, ami a szülő által elkövetett gyilkosságról szól. Ezek tényleg elmeháborodott emberek. Egy normális apa vagy anya azonnal a gyermeke védelmére kel, még a saját élete árán is, csakhogy megvédje.
Dulcinea
@Kutyafüle: Ez bizony így van! Egy egészséges normális gondolkodású, ép testben, ép lélek szülők, mindig, és minden helyzetben védelmezik a gyermeküket! De sajnos vannak retardált lelkű elmebetegek akik a gyerekeiket használják fől vagy végzik ki, csak azért, hogy bosszút álljanak a másikon!
Kutyafüle
@Dulcinea: Sokszor a kórházasok is tudnának mesélni, hogy mennyi "gyermek baleset"(?)
történik otthon, véletlenül eltörött a karja (!)
Meg a Gyivisek is, hogy mennyi szülő bántalmazza a gyerekét. Szadisták.
Dulcinea
@Kutyafüle: A leggyengébb, és legérzékenyebb pontom, a gyermekbántalmazás! Ha gyermekbántalmazásról hallok, olvasok, valami elszabadul bennem, és minimum, azokat a dolgokat szeretném megtenni a "szülőkkel", amiket ők tettek a gyerekükkel! És ha nagyon rájuk szabadítanának, akkor ettől jóval többet is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.