„Kicsilány, ou, szia, helló, álljunk össze, mint két kicsi legó" – rappeli Fluor Tomi a Mizu című dalban, amelyet két éve kaptak fel a rádiók, és az őrület beindult. A legnagyobb internetes videomegosztón több mint 15 milliószor kattintottak a klipre, a várpalotai rapper koncertjein ezrével tolongtak a fiatalok. Tavaly az Irigy Hónaljmirigy is csinált paródiát a fülbemászó popszámból, de 2012 karácsonyán valami véget ért. Döbbenetesen kevés mozijegy fogyott a sikertörténetnek emléket állító Fluor Filmre, amely a nemzetközi filmes adatbázis alapján 20 ezer dollárból, azaz kb. 4,4 millió forintból készült. – A jegyvásárló oldalon egy foglalás sincs rá. Szerintem irtózatos bukás lesz, ami nem véletlen – írta jozso929 egy mozis fórumon.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mazombie
szarrakat ez az egész fluor... sp-vel az élen...
teremőrző
Ez a magyar kultúra. Ilyenekért rajonganak ma tízezrek. Grat.
Dulcinea
@silber13: 14:21

Azt a kis ortopéd fél analfabétát, még a térképről is el kellene tüntetni azt a kis fél analfabétát! Biztos ami biztos alapon!
kerék
Aki van olyan tirpák barom, hogy kifizesse a mozijegyet..na az meg is érdemli.
csikknorisz
Biztos ki van téve a 12-es korhatárkarika, ezzel kizárva az egész rajongótáborát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.