Fekete Dávid, Király Viktor, Lakatos Krisztián és Tóth Lüszi. Négy fiatal, akik holnap újra színpadra állnak, hogy összemérjék énekhangjukat. S bár mindegyikük zenei tehetség, egyáltalán nem biztos, hogy a zsűri ezen szempont szerint fog dönteni…

Forrás: nana.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
így igaz!:P ... ezt a "kategóriát" (is) talpon kell tartani a lehető legtovább ... nézettség + sms-ek miatt!:P ... a győztes pedig már régóta "megvan"!:D ... nem kell hát csodát várni:-))
keseruimre
brékinget jelentek be, ezt a napot a jövő nemzedéke emlegetni fogja: a múlt heti adásnak a háromnegyedét láttam!! bizonyám. lüsziről: jó hangja van, de nem itt a helye, a macilacis gyerek: swinghangú, ahogy mutattak korábbi adásokból részleteket, úgy semmi újat nem mutat, a dávid gyereknek szerintem jó hangja van, viktorkát pedig nagyon hájpolják, ő nyeri meg, ő lesz a tv2 bohóca.

na ennyi.
Evikati
ikse: Te hol jártál ilyen sokáig? Hiányoztál!:-)
Koronix
Zwei,
tisztára, mint a csinibabában a kimittudon, mi? majd ő mehet helsinkibe, ami momentán (továbbra is) nyugat. :D

Zwei
igen, jól látod Koronix :D ... megvan a heti kiesési-ütemterv , de ez látszott a Tamara esetében tett szóvivői nyilatkozatból is, mely a nem fogadott sms-ek kapcsán látott napvilágot :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.