Színésznőnek készült, de a médiában találta meg a helyét. Szívósan kérdezi a politikusokat, addig nem hagyja abba, amíg nem kapja meg a választ. Ez lehet az oka, hogy tartanak tőle, pedig képernyőn kívül egészen másnak látni: kedves, melegszívű családanyának. Kálmán Olgával, az ATV műsorvezetőjével beszélgettünk.

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@lenhardtibolya: Engem lenyűgöz, mennyire felkészült, nem véletlenül tudja felmosni a riportalanyokkal a padlót. A külsejét szükségtelen cikizned, mert női szemmel is kellemesnek mondható, férfiszemmel pedig feltételezem, hogy vonzó.Egyébként egy színésznőnél nem a szépség az, ami elsőrendű! Kevered a celebekkel! Gobbi Hilda sem a külseje miatt volt nagy színész. Az, hogy mennyire tudta a szerepeit memorizálni, nem tudhatod! Ha engem valaki irritál, nem nézem, nem hallgatom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@QQCSI: Nincs otthol,elfelejtettem mondani,két sarokkal odébb van, de most ne zavard "dolgozik"
QQCSI
@noboza: Az én hibám! Pedig Pálinkafőző Részüst figyelmeztetett:
a troll addig él, míg eteted. Csak én még mindig azt remélem, hogy
noboza, manno isiván , nmaria és entero nem ugyanazok...
noboza
@QQCSI: na ők a te szellemi szinvonalad ,pálinkás,luigi stb akikkel mindenről tudsz beszélgetni, az-az a nagy semmiről,a trolloktól a fityeszről,,nem sorolom. Őket keresd ,dagonyázzatok együtt nem adok félévet megeszitek egymást.Afelsoroltaknak cipőfűzőjei sem lehettek ...na tényleg toldd el a bringát.
QQCSI
@noboza: Kezdek félni tőled! Sanszos, hogy a hozzád hasonló íkunuku (IQ semmi)
szavazásra jogosult emberfélék eldöntik a a hazám--helyesbítek- a születési helyem sorsát.
noboza
@QQCSI: Nem kell ,félned -a saját tudatlanságod, looser-séged sokkal félelmetesebb attól kell félned.Na meg a nagyravágyásod hazugságai,amivel eteted barátaidat.Amennyiben nem hazád,országunk,mit ajvékolsz itt szaladj oda aggódni,ahol a többi senkiházi él mint te.Az ÍQ-ról: te most annyit tudsz,amennyit ,én felejtettem--ne aggódj ez sem kevés.Menj haza, talán kerestek neked ennivalóra a sarkon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.