A hosszan tartó betegség után 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátyára emlékezik a TV2 és az M5. A Jászai Mari- és Junior Prima-díjas színművész, énekes emlékére rendkívüli műsorváltozással a TV2-n Valami Amerika 2 kerül képernyőre 21:55-től, az M5 pedig A gyertyák csonkig égnek című játékfilmet vetíti ma este.

Néhány hete jött a hír, ami az egész országot sokkolta, Tompos Kátya, a rendkívül tehetséges színésznő súlyos betegségben szenved. Összefogott az egész szakma, kollégái jótékonysági gálaesten léptek fel, hogy támogassák, ám Tompos Kátya, generációjának egyik legtehetségesebb színésze, énekese, előadója, péntek hajnalban elhunyt.

A színésznőt számos színpadi és filmszerepben láthatta a közönség pályája során, ezek közül ma este 21:55-től a TV2 rendkívüli műsorváltozással a Valami Amerika 2 című filmet tűzi műsorára. A 2008-as filmben Vivi szerepében láthatták Tompos Kátyát a nézők, illetve ő énekelte a Magányos csónak című betétdalt is, amely a ma napig a film emblematikus, és sokak számára meghatározó dala lett.

Rendkívüli: műsorváltozás a TV2-n és az M5-ön; Tompos Kátyára emlékeznek

Tompos Kátya 41 éves volt. Fotó: Madách Színház

A Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész előtt tisztelegve A gyertyák csonkig égnek című játékfilmet vetíti ma este az M5 kulturális csatorna. Tompos Kátyáról az Agenda kulturális híradóban és a Librettó magazinműsorban is megemlékeznek.

A közmédia kulturális csatornája május 31-én, pénteken a 18 órakor kezdődő Librettó című magazinjában, valamint az Agenda kulturális híradó adásában idézi fel Tompos Kátya életét és munkásságát.

22:20-tól a Márai Sándor világsikerű regényéből készült A gyertyák csonkig égnek című 2005-ös játékfilmet adja a csatorna, amelyben Tompos Kátya a női főszereplőt, Krisztinát alakította.

Tompos Kátya hosszan tartó betegség után, 41 évesen hunyt el.

Forrás: TV2, MTVA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.