A valóságshow-szereplő most Budapestre költözik, hátha a fővárosban könnyebben talál munkát. Fellépései nincsenek, vagyonőrként vagy telefonosként is dolgozna.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
... én még egy kanalat sem bíznék rá:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Mobil123: Ezzel leginkább az a baj, hogy bárki, aki dolgozni szeretne, csapdában van:
vagy elfogadja a munkáltató ajánlatát, vagy felakaszthatja magát.
És addig, amíg ez a jelenlegi tetves rendszer a létminimum töredéke alatt tartja a jövedelmeket az emberek számára, addig finoman kaszálhatnak a tetű nagyvállalkozók..
... a kisvállalkozók meg próbálkozhatnak a trükközéssel, de őket megtalálják.
Mobil123
@QQCSI: Inkább az egyéni vállakozókat találják meg.
Zsuga
Azért nem kellene csupán származásából eredően izélgetni valakit, aki nem kap munkát ebben a ... .?...megnyúzott országban. Bőrszíntől függetlenül is kínlódnak éppen elegen itt, ő legalább próbálkozik a munkakereséssel, nem csak jogos segélyét követeli a hivatalban. Bár azt hiszem, a helyzetét úgy is csak a hasonló körülményeket átélt, vagy a környezetében élők sorsát látott ember képes inkább átérezni. Ez van. Ezért nincs fogalmuk a milliárdos uraknak sem a köznép helyzetéről is, - vagy ha van is, magasról tesznek rá. Az átlagosan jó körülmények között, munkaviszonnyal rendelkező polgár is többnyire a saját "nehéz" helyzetével van inkább elfoglalva, a nála sokkal rosszabb helyzetben lévőre pedig legyint, leszólja, mondván aki akar, az talál munkát, vagy mondjuk miért nem tanult? A munkalehetőségekről talán nem kell beszámolnom, a tanulásról pedig csak annyit, hogy nem mindenkinek volt/van lehetősége nagyon sok okból kifolyólag, hogy továbbtanuljon, és szellemi kapacitása sem ad minden embernek lehetőséget arra. Ezekről pedig többnyire nem tehet.
lópicigáspár
Talán egy vasvillát rábíznék! Nyele van, dolgozni kell vele, valószínűen nem fog hozzányúlni... ámbár mivel nincs lebetonozva, a nyelével lehet fűteni, a vége meg ugye fém...! :-)
Pilóta
@lópicigáspár: 11:49
Akkor az meg mehet a vasgyűjtőknek, s ezzel, máris terrorosab a história:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.