Nem nyerte el a neves eurovíziós bloggerek tetszését a magyar induló dala, esélytelennek tartják a továbbjutásra a Kedvesemet. Közömbös, unalmas, egyszerű. Ilyen jelzőkkel illeti például az oikotimes ByeAlex Kedvesem című dalát. "Nem lehetne ennél unalmasabb egy dal, még ha értjük is a koncepciót" – írják a blogon, és esélytelennek tartják, hogy az utóbbi évek sikeres továbbjutásai után bekerülnénk az Eurovízió döntőjébe. Az ESC United munkatársai a Malmőben zajló próbákról tudósítanak, ők ugyancsak negatív véleményt formáltak meg Márta Alex előadásáról: "kissé unatkoztam, aranyos a dal, de túl statikus" – írja Zack. A magyar dalhoz a többiekéhez képest alig tudtak hozzáfűzni valamit, azt viszont megemlítették, hogy a gitáros is nagyon unatkozni látszott a színpadon. Egy másik oldalon ennél is lesújtóbb kritikát fogalmaztak meg: "Ez a dal leverte az immunrendszeremet. Annyira tompa, hogy még egy drogos is kissé lehangolónak találná" – írják, és csak azért látnak valami halvány esélyt...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
khmm
Nekem ez az egész Eurovízió.. 'leveri az immunrendszeremet'
csikknorisz
Ami azt illeti, itthon se nagyon bombázzák a pozitív véleményekkel. :)
silber13
@trampli: Ja?Az ilyesmi zengedelem ByeAlexnek és zene, valamint kottaértő társainak való! :-)))
bagira
@Zolee75: Azt tudtad, hogy indultak itthon is az XFaktorban, de kiestek az elején? Ennyi, komment nélkül, had ne minősítsem a zsűri ízlését.
Nagyon jó amit csinálnak, megnéztem a többi produkciójukat is. Nagyon tetszett.
bagira
@trampli: Megint ez az üldözési mánia. Nem mint magyart alázzák, hanem mint előadót. Nagy különbség, és még jogos is. Egyszer kíséreltem meghallgatni, a feléig se jutottam. Semmit érő nyávogás.
silber13
@bagira: Pontosan úgy, ahogy mondod!Nem egy magyar nemzetiségűvel van bajuk, mert miért lenne, hanem egy magyar előadóval és az általa előadottt " művel."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.