Újabb három bizottság elnökének nevezte ki Szijjártó Pétert Orbán Viktor miniszterelnök – írtuk meg tegnap. A Bors most összeszámolta, hogy a külügyi és külgazdasági államtitkár ezzel már tizennyolc munkakörrel bír. Jövőre ráadásul még első osztályú focistaként is bizonyítania kell.

Talán még a leghangosabb ellenzéki képviselők sem irigykednek Szijjártó Péterre, aki szinte hetente kap újabb és újabb megbízatásokat főnökétől, Orbán Viktortól – írja a lap.

A miniszterelnök - a meglévő tizenhárom mellé - a napokban újabb három gazdasági vegyes bizottság magyar tagozatának elnöki posztjára nevezte ki Szijjártót. Gyakorlatilag az ő kezében összpontosul a kormány teljes keleti politikája, azaz ő tárgyal az orosz, a kínai, az azeri, a török, a kuvaiti, a szerb, a vietnami, a szlovák, a macedón, a montenegrói, az albán, a bosznia-hercegovinai, a belorusz, az üzbég és a türkmén gazdasági együttműködésről is.

Emellett külügyi és külgazdasági államtitkársága mellett továbbra is országgyűlési képviselő, ráadásul hivatalosan a Fidesz frakcióvezető-helyettese is.

A Bors szerette volna megkérdezni az államtitkárt, hogyan tudja beosztani az idejét ilyen sok munka mellett, de tegnap egész nap Pozsonyban tárgyalt.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@A Tündik bündije: Kivcáncsi lennék az szja- bevallására, meg hogy mindegyik ( 18 !!!) "munkahelyen" ténylegesen be van-e jelentve, fizeti-e a járulékokat ???
Egy naplopó csavargó volt világ életében ...az is marad,fingja sincs, mit jelent az a szó, hogy MUNKA !!! de fentröl lehet nagyot pottyanni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@profon: Mond csak,kell még egy belőle?
Bubó
Ilyen csodálatos munkaerőt klónozni kéne vagy aranyba önteni-jó forró aranyba.
SLAakku
A parlamentben is jár a segély, csak ott költségtérítésnek hívják.
Endrew
A lényeg, hogy minden új munkahelyen találjon megfelelő helyettest, aki dolgozik helyette.
QQCSI
@entero: SLAakku
"A parlamentben is jár a segély, csak ott költségtérítésnek hívják."

Nem ártana, ha a szavazók sem nyomorognának,
amíg ők az adónkból dőzsölnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.