Egy kattintásvadász oldal írt a nemrég elhunyt Koós János nevében egy levelet.

A Blikk a Színes Ászra hivatkozva arról számolt be, hogy egy kattintásvadász oldal – hogy melyik, az nincs megnevezve – visszaélt Koós János nevével.

Kattintásvadász oldal élt vissza Koós János nevével

Fotó: YouTube

A népszerű énekes, előadóművész nemrég hunyt el 81 éves korában, a kattintásvadász oldal pedig ezt kihasználva, pár nap múlva egy olyan levelet adott közre, amely úgy lett megfogalmazva, mintha azt Koós halálos ágyán írta volna lányának.

Íme a szöveg, ami terjed a Facebookon és más helyeken – ha ezt látja, ne ossza tovább a cikket, mert kamu:

"Drága kislányom! Elmondhatom, hogy boldog életem volt, hisz gyönyörű, szerető család vett engem körbe. Ha meghalok, arra kérlek, ne sirassatok, hisz te tudod a legjobban, mennyire szerettem nevetni! Isten a legszebb feladatot adta nekem akkor, amikor mosolyt csalhattam az emberek arcára. Nem szeretném látni, hogy sírsz, amikor elmegyek, mert tudd: látni foglak fentről! Olyan tudattal szeretnék távozni, hogy ha bárkinek eszébe jutok, csak a vidám arcú, nevettető Koós János jusson eszükbe.” Kérem Önöket, bármennyire is fáj, teljesítsük édesapám kérését, emlékezzen meg róla egy mosollyal, és tiszteljék meg az emlékét azzal, hogy egy megosztással eljuttatják azt másokhoz is!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.