Az állatvédők és a vegetáriánusok egyik legfőbb érve a sertéshús fogyasztása ellen, hogy a házisertés - a vaddisznó háziasított változata - értelmes, tiszta állat. Értelmi képességei hasonlók a kutyáéihoz vagy meg is haladják azokat. Európai kultúrákban pedig nem szokás a társként, házi kedvencként tartott kutyát megenni, akkor miért bánunk olyan kegyetlenül a kutyához hasonlóan megszelídíthető és tanítható disznókkal?

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
A növények is ugyanúgy éreznek mind más élőlények, és ma már ki is lehet mutatni különböző készülékekkel. A különbség az, hogy nem visítanak, amikor letépik őket, tehát egykutya....:)
Evikati
Ha érzelmi megközelítésből néznénk az étkeinket, mondjátok meg mit fogyaszthatnánk lelkifurdalás nélkül? Kőlevest?:-D
menasagh
A gazdag és zsugori falusi legény kijelenti, hogy csak olyan leányt hajlandó elvenni feleségül aki levegővel él. Egy jelentkezik is, és úgy alakítja a dolgokat, hogy igaznak tűnjön , vagyis nem eszik. Megtörténik az esküvő és másnap már jó étvággyal falatozik a friss menyecske, a vőlegény meg az anyós nagy bánatára. Meg is kérdezik, hogy miért hazudott, mire ő, nem hazudtam csak amióta megfúrtál már a hasam nem tartja a levegőt és ennem kell.....:)
Evikati
@menasagh: De aranyos! Furfangos volt a leány és egy kicsit pajzán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.