Félretéve a kenyérsütőgép mellé kapott - elég gyatra - receptfüzetet, saját összeállításokat alkotok, íme egy burgonyás...

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
én is fontolgatom egy kenyérsütő beszerzését.
van vkinek tapasztalata a témával kapcsolatban?
Diamont Frost
Nekem van gépem,eleinte naponta sütöttem vele, volt ,hogy nagyon finom lett, de volt,hogy a kutyák se ették meg,nem jöttem még rá az igazi titokra, szerintem fontos a liszt minősége /lehet kapni kenyérlisztet,az jó/
Sokat kell kisérletezni, a receptfüzet nem a legjobb tanácsadó!
De! jól használható bármilyen tészta kikeveréséhez is. Evvel keverem és kelesztem a fánkot, kalácsot, bármilyen kelt tésztát alaposan kikever,megkeleszt, aztán kiveszem és sütőben megsütöm. Nem csak kenyérsütésre alkalmas. a gyerekek imádják a házi pizzát / 5 perc alatt kész/ ,de gofrit is készithetsz vele.
@balage4 Köszi a receptet,de hol kapok sikért és aszkorbinsavat /nem ez a c vitamin?/
ugyeugye
@Renrol: Nagyon köszi!
Hát nem tudom. Igazán nem eszünk sok kenyeret (kelt tészát), csak gondoltam, ha jó minőségű anyagokból sütöm meg, kicsit tovább marad friss, élvezetes.
Diamont Frost
@ugyeugye!
----Nincs mit----Más "jellegü az általad sütött kenyér,kissé tömörebb,ezáltal laktató,sokáig friss marad,ha el nem fogy idő előtt.Talán nem olyan puha,adalékoktól felfujt,mint amit a boltban kaphatunk,de ebben biztosan nincs 20 féle adalékanyag,állományjavitó,, ergo: sokkal egészségesebb! És egy kis fantáziával és kreativitással sok finomság kihozható belőle.!----Sok sikert!
ugyeugye
@Renrol: Igen, engem is az motivál, h a bolti cuccok fel vannak fújva, és utálom a belőlük áradó élesztőre emlékeztető szagot.
Arról nem is beszélve, h frissen még elfogyaszthatók, de másnap...?
Szóval köszönöm!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.