A Yangtze River Number Two névre keresztelt tibeti masztiff fajtához tartozó kutyáé lehet "a világ legdrágább kutyája" cím, miután egy kínai nő 400. 000 euróért vásárolta meg az állatot, írja a Times Online.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vera1944
A kuytának valószinüleg magasabb az IQ-ja mint gazdié, azért vette meg ennyi pénzért.
anka
- pedig nem is olyan szép ez a kutyus...........
ugyeugye
nekem tetszik a kutya. na de ennyi pénzért kutyát venni???

@Vera1944: :D
valszinű
gesa
@ani57: @ugyeugye: A kutyákért ölni tudnék!!!

@Vera1944:
anka
@gesa: - én is imádom a kutyákat! Volt egy fekete közép uszkárom 14 évesen elkellett altatni mert már nagyon beteg volt. 11 évesen vakult meg de olyan ügyesen tájékozodott a lakásba, az utcán poráz nélkül közlekedett. - még most is nagyon hiányzik.
gesa
@ani57: Az én spanielemet 3 éve hogy elaltatta az orvos, 13 éves volt és beteg. Két évig eszembe sem jutott másik kutyát hozni, mostanában már többször eszembe volt, hogy hozok a menhelyről egy ártatlan kis kölyköt, de aztán a lányom meglepett egy sharpei kölyökkel.Az első reakcióm amikor megláttam az volt:hú, de csúnya vagy. Aztán magamhoz öleltem és valami végtelen szeretet áradt bennem szét és nagyon-nagyon boldog voltam. Leginkább akkor amikor megemlítették, hogy szobatiszta, mert ennek a fajnak ez a heppje, hogy miután nem az anyja eteti, még a kennelből is kijárnak dolgukat végezni. Mondanom sem kell ezek után már az imádat fokára értünk. Ma már ő a negyedik gyerekünk, időként az unokánk(mivel az még nincs)teljes jogú családtag, rendkívül szeretetre méltó, és borzasztóan hálásak vagyunk neki azért a sok nevetésért amit a kópéságával ad nekünk. Mindég igaz lesz, mert örök érvényű:az ember legjobb barátja a kutya.
Vera1944
@Gesa
Nekem volt egy fajtiszta korcs kiskutyám. Amig jártam dolgozni, amikor megérkeztem, azta mérhetetlen boldogságot, a foga közé vette a ruhám alját és úgy kisért az ajtóig.
Amikor a férjem meghalt és hazamentünk a temetésről, a kutyus elébem jött, lekucorodott és a fejét a lábfejemre tette. Nem bohóckodott, mint máskor.
Amikor infarktust kapott, hivnom kellett a sintért, aki elinjekciózta.
Hónapokig sirtam ,amikor beléptem a kapun ,annyira hiányzott a bohókás üdvözlése. Azóta sincs kutyám, viszont most van egy korcs macskám, aki ugyanezt előadja. Most is itt ül mellettem, mint minden este, és nézi a kezemet, hogy mit csinálok.
gesa
@Vera1944: Igen, én is azért nem hoztam másikat, mert még a spánielem emléke nagyon fájt. Van aki meg úgy tudja átvészelni az ilyen időszakot, hogy gyorsan visz egy másikat. Mindenki másképpen éli meg az elvesztésüket.:-(((((
Vera1944
@Gesa
Most a kutyaimádatomat a fiaméknél élem ki, van egy hatalmas németjuhász kutyája, , annyi szeretet van benne, ha átmegyek ( szemben laknak )majd felborit., Az unokám (13 éves fiú) a kedvence, az húzgálhatja, bármit megtehet vele, nem , bánja, csak játsszon vele.
anka
@gesa: @Vera1944: - mióta elaltattuk a kiskutyánkat (2 éve) nem is akarok hozni másikat. - olyan kutyám a büdös életbe nem lesz. Az uszkárral sokat kell foglalkozni mert amúgy is egy játékos bohóc kutya. - de ilyen türelmes szófogadó kutyát még nem láttam. Póráz nélkül sétáltattam és soha nem volt vele semmi problémám. - amikor tüzelt akkor se. Na azért megkóstolta a jót 2× ellett. Amikor a kiskutyákkal lementünk nagy "só volt lent. - mint egy puli a nyájat úgy terelgette őket. - mind 2× 4 kölke volt.
gesa
@ani57: olyan jó amikor vannak kicsik, sajnáltam őket mindég amikor elvittek belőlük a leendő gazdik. Már alig várom hogy Mingi fialjon. Képzeld még csak 6 hónapos lesz 23-án. Hát.....van még mire várnom.
idiot
Egy évi nyugdíj nálunk! Állami büdzséileg!
anka
@gesa: - az én Picikém 2 évesen fialt először. Nagyon sajnáltam én is a kicsiket mikor el vitték. - mind a 2× volt kedvenc azt adtuk el utolsónak mindig eldugtuk. A másodiknál volt egy barna is, az dupláját éri mert ritka. Töllem mindig osztrákok vitték el.
Diamont Frost
Mióta az eszem tudom,mindig volt állatom. az első kutyám "szerette "a csirkéket, és ha kikapott, és nyolc évesen a hátára feküdtem,hogy inkább engem üssenek, ne a kutyát....
Ő volt az első.....
Ma is van két rettenthetetlen gombóc kutyám, a vendégnek örülnek, a kutyákat veszettül ugatják, van egy cirmos,cica a Ricsi, van egy mosómedve, és mókusok.
! kaptárban méhecskék.....Egyszóval tele a ház,-- el sem tudnám képzelni nélkülük.......
gesa
Jövőre egy pár állatnak nem lesz helye! Nem akarsz belőlük befogadni egy párat?

@Renrol:
Vera1944
@Renrol
Sok örömöt tudnak adni az állatok. A szomszédomban rengeteg állat van, néha bemegyek ha nyitva a kapu és gyönyörködöm, nyul, kacagógerle, arara, macska, néha elhozzák a telepről a lovakat, szóval nem is kell állatkertbe mennem, a szomszédban van minden.
Neked is kivánom legyen még sok örömöd az állataidban.
Diamont Frost
@Vera1944: Köszi :))

@gesa: Egyeztetünk! :))
Diamont Frost
@gesa:
Kinek nem lesz menedéke,? ------csak négylábú, vagy szárnyas jöhet,,,,,,
---Az egyéb "állatok" oldják meg a maguk baját....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.