A tárkonyos-citromos csirke-színhúsból készült leves tökéletesen megfelelő egy ilyen hűvös őszi napon melegedéshez, hiszen fűszeres, forró, savanykás, és ha elég sok zöldséggel készítjük, simán megállja a helyét egytálételnek is, tényleg nem hiányzik utána már semmi komolyabb fogás. Ráadásul viszonylag gyorsan elkészül, nem kell órákig várni rá, mint a klasszikus húslevesre.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.