Ezodabasz

Orbán a szélsőjobboldali Marine Le Pennel tárgyalt a Karmelitában
Szélsőségesek nem kellenek! Az arany középút az ami járható és a többségnek is jó!
Amit az Orbán-kormány csinál, az nemcsak a nemzeti érdekekkel ellentétes, de illegális is
Jajjj persze hogy nem vagyok "olyan"! Azért írtam olyat hogy ne kelljen válaszolnod:) Ugrott az idő: Dec 26.
Istenről csak privátban. Jobb ha nem tudják meg az igazságot sem a hívők, sem az ateisták...sem a több ezer éve ebben nyomuló ultrák:) Véletlenek és szerencse nincs.
Jó a zene:)) www.youtube.com/watch?v=h0ffIJ7ZO4U
Amit az Orbán-kormány csinál, az nemcsak a nemzeti érdekekkel ellentétes, de illegális is
@Csizmás Kond: VakKond úr! Nyugi! Leszarom hogy kinek a valagát nyalod és nyafogsz, bőgsz kérsz mert azt tanultad!
Te dolgod. Te tényleg ennyire vak vagy? Nem tudok veled mit kezdeni mert tök hülye vagy, fújod a magadét vagy amit a szádba mantráztak. Sajnállak.
Nőtől kapott alázást Bayer: "Itt vagyok, Zsoltika, és baromira élvezem, ahogy vergődsz!”
@Virág Árpád: Árpi te állat ezek szerint te fegyvergyáros vagy? Veszek tőled egyet a tükörhöz, hogy ne legyél annyira megkeseredve:))))))) Mosolyogj! www.youtube.com/shorts/luMA8VNedEo
Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
@Csizmás Kond: ma, 18:41 Te dolgod, de ez elég hülyén hangzik amit írtál már bocs. Mondjam miért vagy rájössz magadtól vakKond?
Akkor mondom: Aki csak a saját érdekeit nézi az egész biztos, hogy mások érdekeit sérti! Gondolj csak bele. Ahhoz hogy valaki nyerjen valakiknek veszíteniük kell...Emberekről van szó akik egymáson élősködnek, a másikból akarnak megélni.
Milyen szemét társadalom az ahol egy ország népe rabszolgaként dolgozik azért, hogy éppen hogy meg tudjon élni közben meg luxuséletet biztosít az uraknak akik ugye csak a saját érdekeiket nézik!? Ez egy embertelen világ így!
Egyre nagyobb a szakadék az emberek között nem látod?
Orbán Vikor üzent a kormányülésről: ettől akar most megvédeni bennünket
0rbán nagyon fosik Gyurcsánytól is, meg a saját népétől is. Annyira védett személy hogy egy kibaszott egyszerű kérdésre sem tud válaszolni!? A mikrofon és a kamera veszélyes fegyver???
444.hu/2023/09/26/keszpenz-mindig-imadja-a-memkamera-a-huszezreseket-szamolo-orbant
Bródy: amíg nem hangzik el a dalom a rádióban, addig diktatúrában élünk
@Őrnagy: Te Ökörnagy marha! Bródy egy nagybetűs EMBER! Nem változik, nem fújja a szél, tudja azt ami neked magaslabda! Te a múltban élsz? 2023 van észrevetted? A múltat nem lehet megváltoztatni ezért tök felesleges visszafelé mutogatni! 1981-1983??? Ki a faszt érdekel már? Ez visz előre téged? A mai problémák okai évszázadokkal ezelőtt keletkeztek és azokon változtatni már nem lehet! A tünetek kezelése látszólagos toldozgatás, kontár munka és ennek isszák a "feketelevesét" a jóléti társadalmak. Ja hogy te csak a nyolcvanas évekig látsz és ott élsz az a te magánügyed!
Akkor itt van egy "színész" : pestibulvar.hu/2022/04/03/orban-a-filmvasznon-meggyozoen-alakitotta-a-tolvaj-szerepet/
Orbán és Putyin piszkos üzleteit leplezi le a Washington Post
@Philip Marlowe: Neked kuss van napifilipke! Talán nincs igazság a cikkben? Baromság az egész szerinted te barom?!?
Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
@Pegero: ma, 01:13 Úgy látom nem értetted meg...sebaj. Ennyire nem volt ez bonyolult. Egy pár mondat volt. Nem rakétatechnológia, nem atomfizika, hanem csak egy egyszerű relativitás-elmélet. A fideSS gondolkodásmódjának néhány alternatívája amit nem lehet előre megjósolni. 0rbán sem tudja, de a vi(k)torlák tudják honnan fúj a szél...A szélkakasunk beáll a szélirányba, de az nem viszi előre a hajót! Aki vitorlázott egyszer az már tudja hogy működik és akár széllel szemben is tud ELŐRE haladni és nem hátra! Érted seggfej?...Ja és hogy jön ide a kannás bor te fasz?
Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
@Csizmás Kond: ma, 08:49 Te kinek az érdekeiért harcolsz és miért? Azért pont tőled kérdezem mert te vagy a legokosabb és legszebb cica!
Nőtől kapott alázást Bayer: "Itt vagyok, Zsoltika, és baromira élvezem, ahogy vergődsz!”
@Virág Árpád: Te benne vagy a szaknévsorban te fasz? Mi a tevékenységi köröd? Ez a szarakodás amit itt művelsz ez egy "szakma" ? Rendkívül értékes és hasznos:)))) ...Ha tükröket gyártasz akkor semmi baj, veszek tőled egyet.
Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
A dugókat nem Karácsony csinálja hanem a sok balfasz aki egyedül ül vicsorogva a kocsijában. Nagyságrendekkel több autóst nem bír el a száz éve ugyanakkora városi úthálózat! A kerékpársávok megszüntetésével sem lehet olyan mértékben növelni a budapesti utak áteresztőképességét ahogy a járművek száma növekedett az utóbbi időben! Van jó példa autómentes városról! Csak azokat a járműveket engedik be (egyenlőre) ami feltétlenül szükséges!
Egy volt fidelitasos influenszer leplezte le Orbán Viktort: Nézettséget és követőket vásárolhat magának
@verőce21: ma, 08:54 Naa mesélj? Taníts valamit mester! Nyitott vagyok minden értelmes dologra! Gyújtsd fel azt világosságot a kis buta fejemben:))))
Nőtől kapott alázást Bayer: "Itt vagyok, Zsoltika, és baromira élvezem, ahogy vergődsz!”
@Virág Árpád: ma, 08:47 Ez nekem nem baj, az sem baj hogy buzi köcsög vagy, sőt azt is leszarom hogy ostoba féreg vagy!
Szükség van rád! Nélküled mihez/kihez viszonyítanánk?
Amit az Orbán-kormány csinál, az nemcsak a nemzeti érdekekkel ellentétes, de illegális is
@Csizmás Kond: Én építsek gyárakat te szerencsétlen! Működő Magyar gyárak voltak amiket vagy eladtak, vagy teljesen tönkretettek ezek a dilettáns barmok. Tudod hogy működik a "virágzó" gazdasági modell? Tönkretesszük, szarér-hugyért megvesszük, állami közpénzből, aztán megtámogattatják, a pénzt kiveszik és lepusztulva ott hagyják mint a szart!
Ismételten felhívnám a figyelmedet, hogy: Ezek az autógyárak és akkugyárak NEM MAGYAR GYÁRAK és nem a Magyarok érdekeit képviselik! Pofázni tudsz csak te gyökér mert annyira buta vagy mit egy segg!
Nyugi köcsög szükség van rád, mert nélküled és a hozzád hasonló ostobák nélkül nem lenne viszonyítási alap.
Te biztos olyan okos és művelt vagy mint amilyennek képzeled magad, de ez relatív:) Viszonyítási pont? Honnan méred, talán a holdról?
Kósa Lajos űrpolitikus lett
@szép új világ: ma, 12:59 Az O1G munkacsoport már 13 éve működik, jóval több mint negyven rablóval! 133 főkolompos meg a slepp, újabban főispánok, alispánok vérmegyék...mészárosok, matolcsy-klán...stb
Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
@Pegero: Te meg egy furkó vagy, tudod? Belengették már egy éve hogy Debrecen lesz a főváros. Miért? Budapest nem eléggé fideszes? vagy a városvezető nem fideszes? Milyen alternatívák lehetnek: Észak Magyarország(Észak Korea mintájára). Dél Magyarország(mint Dél Korea). Nyugat Magyarország a Duna vonalától nyugatra, mint Magyar Szövetségi Köztársaság és Kelet felé a Magyar Demokratikus köztársaság. (Vagy fordítva?) NSZK-NDK. Magyarul: MDK-MSZK???
Amit az Orbán-kormány csinál, az nemcsak a nemzeti érdekekkel ellentétes, de illegális is
@utánam a vízözön: 2220 Ez nem kritika volt csak leírtam amit gondoltam. Szeretem az írásaidat azért mert őszinte vagy, azt írod amit az adott hangulati állapotodban gondolsz. Ez itt egy virtuális kocsma(szerintem). Annyiból jobb mint a valódi, hogy nem kell odamenni és nem verik szét egymás fejét söröskorsóval akik nem értenek egyet:)))
Vannak azért veszélyei a virtuális gondolatoknak! Olyan láncreakciót indíthat be ami képes a valóságba betörni! Ha a megvezetett ember elhisz valamit akkor azt mindenféle tapasztalat vagy bizonyíték nélkül kész tényként fogja tálalni a többieknek. Az hogy elhitte az az ő magánügye, de ha olyasmit terjeszt amire nincs bizonyíték, vagy működő modell/élő példa az büncselekmény! Ezt a fenti két mondatot nem tudom miért írtam...
Nyugi olyan vagyok mint Te csak sokkal gátlásosabb későn érő típusú. Nem fogunk összeveszni az Istenes témán!
Szeretném feszegetni a tisztánlátás végett:) Benne vagy?