Dobrev már el is fogadta a meghívást. Magyar viszont korábban azt mondta, hogy nem lesz vitapartnere Deutschnak, akit drogos, közpénzfaló bohócnak nevezett.

Újabb vitafelkérést fogadtam el!

– osztotta meg követőivel Facebookon Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője.

"Drogos, közpénzfaló bohóc" – Deutsch Tamást úgy a földbe döngölték, hogy ebből nehéz lesz felállnia

Dobrev Kára Fotó: dkp.hu

A bejegyzés szerint az RTL vitát kezdeményez az EP-listavezetők között, amire Dobreven kívül Magyar Pétert és Deutsch Tamást hívják meg – írja a szeretlekmagyarorszag.hu

„Természetesen én ott leszek ezen a vitán is, ahogy már korábban igent mondtam a Partizánnak és a Perintfalvi Rita által szervezett Szabadság Köreinek is. Várom, hogy végre a többi listavezető is elfogadja a meghívást!”

- írta Dobrev Klára.

Magyar Péter viszont korábban már határozottan kijelentette, hogy nem kíván Deutschal vitázni.

„A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten, se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni, sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi.”

– írta április elején a TISZA Párt listavezetője.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Klári! A rúzs rendben! Na, de a többi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Magyar P nem tévedett ebben az 1ben!
csak ennyi,barátilag
J.L.
Pusztai
hát eggen!
a szart nem símogatni kell, hanem kimondani:
büdösch!
balos
@Pusztai: Pedig nemzethy szalaggal van megkötve!
KisTehen
@balos: és ner péter is nemzethy ... :)
KisTehen
@balos: mindig elfelejtitek, hogy honnan jött :)
Béla333
"Deutsch Tamást úgy a földbe döngölték, hogy ebből nehéz lesz felállnia "

Ugyan már! A Tomi megrázza magát, felszippant egy csíkot és a hülyemagyar maffiahívők hangos ovációjával bevonul elfoglalni a Brüsszelt...!!!
KisTehen
@Béla333: .

ne túlozzunk ... csak ner péter szólt be neki ... ő meg egy kis senki ...
Nanya
@Béla333: És jól vigyázzon Brüsszel,mert két csík után deucsdaucsdeutálomtamás ha begorombul viszi magával a milliárdos beléptető kapukat és kizárja az EU t saját magából,vagy bezárja. Vagy ami sokkal rosszabb ,megpróbál egyetlen értelmes tőmondatot kinyögni.
Béla333
@Nanya: 18.33
A beléptető kaput nem viszi ki a Tomi, az itthon lesz felállítva az elnökségünk alatt.
Oszt ha nem tudnak belépni az Uniós politikusok, akkor így jártak. Majd dönt helyettük a maffiafőnök...!!!
Peller Anikó
@Feller_Geci: Hogy te milyen kibaszottul hülye vagy.

A cigány barátod ezer milliárdokat kapott az Eutól és azt mindet a saját elmebeteg szórakozására költötte, az nem baj te marha? Ezerszer annyit költ a végetnemérő kampányolására mint az egész ellenzék összesen. A többi román is van olyan hülye mint te vagy? Vagy csak te vagy ilyen kirívó baromállat?
1kaszás
@KisTehen: @KisTehen: Nagy marha,kiszolt a lyuk a gödörböl?
FLETÓ
Klári! A rúzs rendben! Na, de a többi...
koszpeko
@FECÓ: Nálad minden rendben?
Rúzs, szemöldököd kifestve, szempilládra jó a spirál amit vettél?
Alapozó, körömlakk ők.?
lusta
@Peller Anikó: Befizettünk 20 milliárdot.
kaptunk 80 milliárdot.
Euróban
Szerényen kérdeném, hun (by Oberfranci) a pénz?
FLETÓ
@faszpeko: Ja! A spirált a pin@dba, a szivárványos zászló rúdját meg a seggedbe dugták?
FLETÓ
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ki vagy te? Azt hiszed megmondhatod itt mindenkinek a tutit? Felejtsd el! Nulla (0) LIKE-os sz@rházi vagy te!
Csizmás Kond
...úgy ki suvickolták ide a képre déklárát mint egy vőlegényi cipőt az esküvőre...
KisTehen
majd mi is földbe döngöljük ner péter junius 9-én
KisTehen
@1kaszás: maradtál volna csendben b+
KisTehen
@Szegény Dzsoni és Árnika: ti libsik állandóan összekeveritek a bal és a jobb oldalt b+

az avh a ti örökségetek
Nanya
@Feller_Peti: szoknyád igazítsd meg te buzi !
a KÚRVANYÁD !
Feller_Peti
@Nanya: Szánalmas balos hülyék. Teli vagytok korrupciós ügyekkel. És még ti akartok kormányt buktatni, meg háborúba húzni az embereket...

Őrültek, ilyenekkel akartok példát mutatni az embereknek?...

És továbbra sem értitek, hogy miért zavarunk el benneteket.

Globalista Soros György által lefizetett nemzetellenes BALFASZ csürhe.
Ezodabasz
@FLETÓ: tegnap, 19:15 mi a "Többi" Te szerencsétlen idióta?...Röviden tömören!
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 17:28 Te is jól megaszondtad cicus! Az ilyen okosságokat amiket idefosol nyilván fejlesztő jelleggel irkálod! Ez tényleg nagy segítség egy agymosott idióta társadalmi rendszerben ugye?
Ennyire még te sem lehetsz ostoba, vagy mégis?...Aki tudja mondja meg az igazat!
Ezodabasz
@Feller_Peti: ma, 22:11 Petike! Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy lejárt a lemezed! Sorosozás, Gyurcsányozás már kurwa unalmas, senkit sem érdekel! 14 éve csak a fidesznek és 0rbán sleppjének vannak korrupciós ügyei! A fideSS által létrehozott bürokrácia segítségével a legfelső szintre emelték a korrupciót! Senki más nem korrumpálható, csak az "állam"...
Senkinek sem kell ilyen tolvaj kormány Petike! Milyen példát mutat az 0rbán kurmány az embereknek? Azt hogy lopjanak ök is, mint a példaképük te szerencsétlen barom!?!?!
Yoda69
@Feka_Peti:
Fordítva ülsz a döglött lovon dakota elvtárs.
FLETÓ
@Ezodabasz: Anyád a szerencsétlen, hogy ilyen sz@rt pottyantott ki, mint te!
kereső
Mekkora manipulátor ez a "propeller"...mert nem az a lényeg, hogy deutsch "egy drogos. közpénzfaló...", hanem az ,.hogy MP nem fog kiállni EP listavezetőként vitázni, nem hogy a fideSS listavezetőjével, de Dobrev Klárával sem, és a többi vitafelkérést elfogadóval sem. ...mert!!! deutsch egy kokós közpénzfaló, másik felkérést az RTL-ét meg azzal utasitotta vissza, hogy várja az m1 felkérését...mert aztán oda úgy elmenne, hogy nocsak.
Ez a cikk lényege, a többi a félrevezetés, manipuláció.
lusta
@kereső: Persze, hogy nem fog senkivel sem vitázni. Mert miről? Eddig azon kívül, hogy én, meg én, semmit nem halottunk. A különböző castingokon kiválasztott jelöltek mégis mit képviselnek? Mit tettek eddig a demokratikus Magyarországért? Milyen elképzelésük van az EP-ben? Kivel és hogyan küzdenének az ország jövőjéért? A lényeg. szavazzon a tömeg rájuk, az EP-ben meg majd csak ellesznek, mint a befőtt. Jó pénzért. Polgármester és képviselő jelöltek a lakosok érdekében mit is tennének? A lényeg, szavazzanak rájuk. Folytatjuk. Valahonnan ismerős ez a hozzáállás. Még egy apróság. Az ellenzéki pártok anyagilag igen csapnivalóan állnak, míg itt látszanak, de mélyen hallgatnak róla, a milliók.
kereső
@lusta: Nem az a lényeg, hogy legyen "polgármester"-e a Magyar pártnak, hanem az, hogy legyen fővárosi listája-ott meg meglegyen az általa "koalicióképesnek" tartott fidesszel a többség...megbénitani Karácsonyt, és ők diktáljanak, hogyan legyen elköltve az eu-s 300 milliárd. A másik "haszon".lehetőleg a fideSs jelöltjének segitése az ellenzéki polgármesterekkel szemben. És, hogy kit képviselnek, és milyen módon? Magyar Pétert képviselik...az ő nézeteit, hiszen a Tisza párt , mint olyan csak nevében létezik...azt kell, hogy képviseljék, hiszen MP =Tisza párt. Meg is mondta...csakis ő intézkedhet a párt nevében, ő nyilatkozhat...Na, de ez már "mocskolódásnak' számit részemről ugyebár. Úgyhogy felejtsd is el amit irtam. "akár vissza is vonhatom"...))))
FLETÓ
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ja, értem! Te vagy @1984 ! Meg a többi... Így már csak egy dolog van hátra: bejuttatni téged a gyulai pszichiátriaára! Vagy jobban örülnél Újszásznak?!
FLETÓ
@Szegény Dzsoni és Árnika: Na, ne már! Óvodás stílus! Minden logikát nélkülöz az írásod!

Kedves:

@nu divide
@black in black
@Duke Ellington

!!!
Nanya
@Csizmás Kond: Biztos,hogy jól vagy?
Nekem úgy tűnik,hogy a suvickolás közben elakadt a kevés agyad.
Már bocs,de te tényleg sokáig kapáltál a napon.
Látod én itt bent a hűvösön egy szódás whiskivel,meg olyan tőgymeleg sörrel megőriztem az eszem.
lusta
@kereső: Ilyen pártnak nevezett maffiacsapat már létezik kis hazánkban. Most egy másik is felnő mellé a lakosság saját kérésére. Egy apró példa, ami a hírünket a naygyvilágba röpíti. A 20 éves uniós csatlakozás örömére a lengyel köztévé bemutatta a nagy magyar sikert, a felcsúti kisvasúttal, tóval, hattyúnyakkal budi melletti stadionnal. Nem ez az érdekes, hanem az, hogy megkérdezték a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk képviselőit is és egyik sem volt hajlandó nyilatkozni.
kereső
@lusta: És akkor itthon, okos irástudók, politikai elemhzők azon lamentálnak , "mit kapott orbán viktor az Eu-tól"...mintha nem tudnák, elcsalt választások legitimátácóját...az ellenzékkel, a lakossággal karöltve, és ami nagyon nagy dolog, egy 20+ milliárdos privát birtokot-Hatvanpusztát. Az még nagyobb durranás, mint a kisvasút, meg a foci akadémia. Közösen hozta ezt össze a magyar társadalom az eu korifeusaval, hogy áldassék örök időkre Merkel kancellár asszony neve.
kereső
@lusta: És most a történelem ismétel Magyarországon...volt ugye 2010 , és most van 2024...egy ugyanolyan, ha nem erőszakosabb, gátlástalanabb szinre lépéssel...amit orbán úgy kommentál " bal belügy", pedig ez nagyon is fideSS belügy...az ifjú titánok megelégelték , hogy az "öregek" mindent visznek...és részt kérnének. Mindehhez , az orbáni rajongás miatt, a saját pártjaik miatti elégefetlenséget használja fel, az ellenzéki szavazókat...akik ugye most, és az évek folyamán is úgy viselkedtek, mintha nem ők lettek /lennének az "ellenzék", hanem csak a pártok...és szinte kivülről szemlélték eddig az eseményeket...várva mástól a megoldást. És elhiszik, hogy egy ember meg tudja törni orbán hatalmát...ahogyan elhitték 2018-ben vonának, 2022-ben MZP-nek, most meg MP-nek. Mit kapott még orbán? íAzt nem is kapta, hanem ő teremtette...a végletekig polarizált társadalmat(amely végső soron akadályozza az ellenzék egységes fellépést is a diktátor ellen, a gyúlöletet a másként gondolkodók iránt, az erkölcs nélküliséget.
Polemizál orbán a háborúkról, csak azt felejti el elmondani, hogy mindkét nagy háborúba való belépésünket az a jobboldali, végtelenül nacionalista/soviniszta úri osztály döntötte el, az amelyiknek történelmi utódai most ott vannak a kormányban, a fideSS-ben- milliók támogatása mellett. Na, inne lenne szép felállni...de még nem vagyunk Mohácsnál, úgyhogy várjunk még egy kicsit..."új músorhoz , új férfi kell",,,,,,,,,,,,lehetőleg ugyanabból a keltetőből, Bocsi, ha hosszú voltam de én olyan szomorúan nézem a jelenlegi folyamatokat, amelynek a végét még csak meg sem lehet jósolni.(((((((((((
Ezodabasz
@FLETÓ: tegnap, 08:03 Nyugi tökfej, az ilyen szerencsétlen barmokra van szüksége O1G-nek mint te!
A fociultrákat, az álkeresztényeket, a nyomorult szegényeket már behúzta a csőbe. Most még kampányol az ibolya presszóban meg ki tudja még hol az alkoholisták megnyerésének reményében/mert abból is sok van/ mint az olyan birkákból mint pl: Te! Hogy jön ide az anyám te tahó? Téged kiszart, vagy leszart az anyád talán? Én tisztelem az anyámat és mindenki másét is...sajnos az anyák nem mindig tehetnek róla, hogy ilyen férgek lesznek egy szép kis babából mint te!
Yoda69
Nekem sem a szívem csücske a drogos tompi, de azért mégis csak a pedofilok listavezeto EP jeloltje. És mint ilyen pozíció, Magyar Péter nem mondhatna német a vitára - szerintem, akármennyire is utalja öt. A politika egyébként sem szeretet és utálat kérdése, hanem választói tömegek képviselete. Én például nagyon szívesen megneznem a vitát harmojuk között. Ez nagyon fontos egy döntés meghozasaban.
Számomra az aki megfutamodik egy vita elől, az gyáva és alkalmatlan arra hogy képviseljen.
FLETÓ
@Ezodabasz: Fröcsögsz, káromkodsz, stb. ! Akkor ki jött ki éppen most a kocsmából?! Dollárban fizetted a kannásbort?
Csizmás Kond
@Nanya: ...köszi jól...de ha már ekkora mellbőséggel kiállsz Klára mellett mikor láttad őt élőben ?...és ha láttad tényleg ilyen fitt mint itt a képen ?...mert ez egy kb huszonöt évvel ezelőtti kép lehet...
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 07:33 Ha jól látom ezt te írtad, tegnap, 08:03 "Anyád a szerencsétlen, hogy ilyen sz@rt pottyantott ki, mint te!"
FLETÓ
@Ezodabasz: Amilyen a mosdótál, olyan a törölköző! Amit adsz, azt kapsz! Szokj hozzá!
Nanya
@Csizmás Kond: Korábban láttam,beszéltem vele,mint te gondolnád. Az intelligenciája több.mint 2,5 millió fidess szavazónak.
Neked megsúgom nem a DK ra fogok szavazni. A Gyurcsányné nem hangzik nyerőnek.
Már csak néhány hét és akkorát buktok szépöcsém a csúti nyúllal együtt,mint a vöcsök !
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 06:57 Bölcs mondás! Így már te is megérted mit miért kapsz? ...Bár az anyák napi köszöntőd alapján kétlem.
Csizmás Kond
@Nanya: Az intelligencia nem a beszédben fejeződik ki, bár kell legyen ha beszélni akar valaki folyamatosan. Ami a hányadost illeti, annak megállapításához is sok intelligencia igényeltetik, bár akárki tud mondani egy számot de épp azzal fejezi ki a saját hányadosát. Az intelligens emberek közé Klára is beletartozik de csak kevesek szemében nagy, főleg ennyire mint ahogy leírtad...a bukás...hát én nem innék előre a medve bőrére mert intelligens ember nem tesz ilyent.
Nanya
@Csizmás Kond: Ki mondta neked,hogy te intelligens vagy ?
Ekkora baromságot !
Csizmás Kond
@Nanya: ...hol olvastad ?...vagy csak többet szívtál a kelleténél ...
Nanya
@Csizmás Kond: Figyu! Ha meg tudod nekem mondani,mennyi a hogy a gyertya belének a négyzete mennyi,akkor nyerő vagy !
Senki ne keverjen bele! Majd a gumicsizmás egérzabáló válaszol.
Intelligenciáról van szó. Tudom macska neked ez magas,mint nyúlnak a lórács a falon.
Csizmás Kond
@Nanya: ...a kelekótyaságaidra nem vagyok kíváncsi...
FLETÓ
@Ezodabasz: Nem a muterod köszöntöttem ! Téged !!!
Nanya
@Csizmás Kond: Látod e te ostoba? Ennyit se tudsz ! Hát 64 !
Hová jártál iskolába?
Mi a gyertya bele? A kanóc te ökörborjú. Annak mi a fele ostoba? Hát a nóc te együgyű ! Nóccor nóc meg 64 te birka.
Én ezt már a Gergyói havasokon a kecskéktől tanultam. Te meg román móc ennyit se tudsz !
Nanya
@Csizmás Kond: Van egy másik találós kérdésem is .
Ki fog idegösszerogyást kapni a legközelebbi választáson?
Kiknek fog folyni a lábaszárán a sárga lé ?

Mentek a lecsóba !
Csizmás Kond
@Nanya: ...mondom hogy kelekótya vagy, ugyanis az ilyen kistaknyos viccekből én már úgy 60 éve kinőttem, a másik hogy nem minden gyertyának a bele kanóc, harmadszor meg hogy a kanócnak nem csak egy fele van, de fele akkor sem nóc, ugyanis az 3/5-e...ja és hogy te a kecskéktől vagy ilyen szuperintelligens, na azt elhiszem.
Dr. Proktor
Dobrev még nem tudja, hogy a fideszes mantrára nincs és nem is lehet értelmes válasza, minden csak mellébeszélésnek fog tünni!
Na ja, végre ő is szerepelhet valahol...
Nanya
@Csizmás Kond: Utoljára a vakbélgyulladás volt még ilyen komoly mint te.
A 60 évről meg csak annyit,hogy ebből látszik,hogy elég vén szaros macska vagy. Volt ideje elmenni az eszednek.
Ha azt mondom : Kapd be ,annak mennyi a fele? Hát neked cupp cupp !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.