JAJMÁR

Joe Biden ismét nagyon zavartan és furcsán viselkedett
Rendes országokban az Alkotmány alapmű, s ezt az elnökök is komolyan veszik. Nem átírják, betartják!
Rendes országokban nem írják át a történelmet , holmi téveszme miatt :-D

Emelje fel a kezét, aki nem bábu! Az érdek és üzleti összefonódásokról nem is szólva. Szóval... a nagyítót enyhén el kellene fordítani eme földrész közepére, de annyi fura dologra, meg miegymás csalásra látna rá a tömeg, hogy eldöbbentő! ( á, dehogy, ezek akkor se, hiszen akinek esze van anélkül is tudja! Csak az érdek... )
Biden kispályás!
Októberi Békemenet
@verőce21: Pedig Neeee! vegye a szájára se!
Te nyelvőr :-D
A tartalmára is figyelj!
Októberi Békemenet
@verőce21: Igazad van, de ott a kiskapu :-)
Mégis jó itt a se! Jobban kifejezi a lényeget! Segítek értelmezni.
Tiltás, NE nyúlj hozzá! Semmi köze ezekhez az értékekhez, hiszen nem is érti, csak eltorzítja, semmivé teszi! (Érti?)
Októberi Békemenet
Vagyis Európa is keresztény vallásra építi értékrendjét. Hogy mennyire erős országaiban valójában a hit? Hát, nem Mo. vezet!
A világban pedig nem Európa!
Egy keresztény ember nem veri a mellét, nem szervez olyan menetet, ahol vetélytársait alázza meg, és nem szervez menetet más népek bevándorlói ellen se! Nem megaláz másokat, de gyakorolja az alázatot. Nem kiabálja a békét, hanem békességben igyekszik élni... stb.
A világon semmi köze ennek a békemenetnek se az európai, se a keresztényi alapértékekhez, se a békéhez.

A legfontosabb különbség azonban, hogy ov. nem az Isten! Csak ezeknek :-)
Hadházy: " úgy látszik, az urakat és úrhölgyeket zavarná, ha a pórnép gyalogos turistaként sétálgatna az új kastély körül" – megváltoztatták a Kéktúra útvonalát
@DNS: Igen, neked én vagyok a "görbe" tükröd, csak attól tartok, te még nem érted ez mit jelent .
De nézz csak bele.
Nem, egyáltalán nem vagy jó!
Orbán Viktornak elmagyarázták, mit jelent a kereszténység
Ó, a kereszténység mindig az, ami az ő érdekeit szolgálja. A tolerancia jó szó, de egyirányú, mindig őfelé! Aki ellentmond, az nem keresztény. Érti ő!
Jön a Békemenet, minden eddiginél több dühös fideszest várnak az utcára
Ha fontosak lennének az európai értékek, nem tartanának kényszerbékemenetet, hiszen nincs is háború. Csupán választás lesz, legalábbis kéne legyen, európai... de olyan lesz?
Rossi: a legszebb tündérmesékben sem mindig tökéletes a vége
@Emmersson71: Persze, a focira "fogják", de ki kapja végül is az ezermilliárdokat? A sportág lenne a jéghegy csúcsán? Igen a focisták jobban keresnek az átlagnál, sőt, az átlagsportolóknál is. Igen, a fociból kemény üzlet lett. Sok minden másból is. Meg szerencsejáték a népnek. Meg cirkusz. De kik igazgatják a szálakat? Biztos, hogy nem azok a játékosok, akik a pályán rohangálnak. Ők ennek a láncolatnak a végén vannak, ahogy mi mindannyian valamelyik láncolatnak a végén vagyunk.
Viszont a fosziszálakat mozgatók akkor is gazdagszanak, ha rossz az előadás.

A gondolkodásban szerintem oda kellene tenni, ahová való. Tudni, hogy ez egy üzlet, amelynek részesei úgy lehetnénk, ha kitöltenénk a totót és nyernénk. Egyébként meg a focistáink ennek a láncolatnak a végén, - akik most játszottak - nekünk játszottak, a szívüket adták, és én nekik tapsolok. Persze, tudom, hogy ez számomra olyan játék, ahol én csak néző vagyok. Semmi nem múlik rajtam.

Mégis, most úgy érzem, jó hírünket növelték a focistáink - némely néző meg nem ! Ettől a magyar politikai közélet nem lett se jobb, se rosszabb, ugyanaz a demagóg politika és kommunikáció kíséri, ami mindent. Nem fogok bedőlni neki, de ezeket az embereket, akik a maguk posztján helyt álltak, nem mosom össze velük.
Orbán Viktor stadionok fotóival üzent a magyar válogatottnak
Pedig nem a stadionok fociztak. Marko Rossi jó edző, neki köszönhető az eredmény, ami nem politikafüggő, de van, és köszönjük! Szép volt.
A New York Times szerint Orbán és barátai csillaga leáldozóban van
@sgl: Igen, ők is. No meg a kiépített újhűbéri rendszer! Mindenki!
Nagyon nehéz lesz ezt megszakítani.
2-2-t játszottak a magyarok a németekkel – kiestek az Eb-ről
Gratulálok a csapatnak, és Marko Rossinak. Jó volt meccset nézni, és a németekkel, franciákkal, de még a prtugálokat is ideveszem, egy-egy ilyen mérkőzést is elképzelhetetlennek tartottam. Izgalmas, jó játék, méltó ellenfelek! Nincs miért szégyenkezni, ledöbbentettük a focivilágot.
A New York Times szerint Orbán és barátai csillaga leáldozóban van
Már tíz éve leáldozóban van. De hol van a feljövő csillag?
Sötétség! Az van!
Rossi: a legszebb tündérmesékben sem mindig tökéletes a vége
A Rossi mondatára, vagyis a címre reagálva: már az elején tudtuk, hogy ki fogunk esni. Ha nem most, és esetleg eggyel tovább jutunk, akkor ott ér csalódás, ha úgy fogjuk föl. Ma még nem nyerhetünk bajnokságot, de óriásit léptünk felé, engem csalódás ért, de pozitív!
Rossi: a legszebb tündérmesékben sem mindig tökéletes a vége
Szép volt. Elkezdtem újra hinni, hogy van magyar foci. Marko Rossi tud valamit.
"A király meztelen" – Kitálalt Orbán volt minisztere – Pálinkás József szerint azért tartanak ki még a kormányfő mellett a politikustársai, mert "az egzisztenciájuk függ tőle"
Mind igaz, de rég nem újdonság. Semmi újat nem mondott. Hűbéri rend , újkori feudalizmus, de még sok más modernebb néven pl. illiberalizmus is lehet emlegetni a rendszert és a politikát. Ja, és inkorrekt is. De kell a népnek, mert félnek a szabadságtól. Pláne, hogy önállóan gondolkodni kellene!
A Félelem fogva tart sok millió embert.
Orbán nekiment az EU-nak: "az EU-nak a magunkfajta szabadságharcosokra van szüksége, nem a szuperállam építőkre"
Brüsszelben ott ülnek a fideszképviselők is. Építenek. A hatalom ilyen sajnos, minálunk is építenek, de hogy mit? Birodalmat... hogy én adtam-e rá felhatalmazást? Nem, de hát azt mondják, mert ott ülnek a képviselők és építkeznek.

(Első olvasásra egészen okos dolgokat mondott, de érdemes elgondolkodni, hogy mit is? Na ugye ...)
Czeglédy Csaba ártatlannak vallotta magát
"Az vesse rá az első követ..." , de nyilván nincs ilyen :-)
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
Szerintem ez egy jó meccs volt! Nem tudtam ott hagyni, pedig szándékomban állt, de muszáj volt nézni! Rég láttam ilyen jó, izgalmas mérkőzést. Ja, hogy nem nyertünk? és már megint nem? Hát, nem! de játszottunk, teljes szívből, ahogy a fiúktól és felkészültségüktől telt, egy picit még ezen felül is. Nem lehetne ezt elismerni? és egy picit örülni?

Miért kell ebben az országban mindig mindenből politikát csinálni?
Ja, hogy a fociból azorbán csinált... hát, nekem nem. Én a sportot és a futballt is szeretem, és a nemzetemet is szeretem, és a kokárdát is felrakom. Attól még, hogy azorbánt annyira nem, de de annyira nem, hogy nem engedem, hogy tönkretegye bennem, amiket szeretek!
Szóval szép volt fiúk, én gratulálok nektek! Nem az eredményhez, hanem a játékhoz. A játék, ha szép és tisztességes, akkor idővel majd az eredmények is szépek és tisztességesek lesznek.
Gyurcsány üzent Orbánnak: Hú, csávókám! Szóval, ha jól értem 800 milliót költöttél el most a közpénzből énrám? – videóval
Unalmas már az őszödi beszéd, de a Gyurcsány is. Megy a színjáték, amiben a Gyurcsány a főellenség, ehhez hozzárakták a Karácsonyt, őket le kell győzni, amit nyilván meg is akarnak tenni! Ez a forgatóköny. Lapos, elclsépelt, igénytelen!,
Annnnnnyira unom az összes szereplőt, hogy követelem, legyen már valami más! Kiszedni és eldobni a beakadt lemezt az összes szereplővel együtt!
Aki ezt megteszi, nálam az lesz a nyerő!
Bayer teljesen kiakadt: "te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad"
Szégyellni kezdem a magyarságomat, ha ezt embert meglátom, hát ha még a száját is nyitja, és kiömlik belőle az a valami! Se a kultúrához, se politikához, se újságíróhoz nincs köze annak!
Szégyen, ha egy ország hagyja érvényesülni és szólni ! Hogy ki nyer? Örökké vesztes aki az ilyen stílust hagyja magára rakódni.
Ideje lenne már az országnak nyerni!
Orbán döntött: idén lehet ballagásokat tartani
@Málna: Ezek valóban csak "firkászok"! És nem vicces, hogy ennyire szenzációhajhász! No meg nem éppen elfogulatlan. Szabad sajtó?
Orbán döntött: idén lehet ballagásokat tartani
Nem is értem, minek nekünk Parlament?
JA, DE! A FELELŐSSÉG MIATT!
Ennyi volt: Karácsony Gergelyt megbuktatta a Budapesti Corvinus Egyetem rektora
A rektornak is pont most, ennyi év után jutott eszébe, hogy lám-lám... nyelvvizsgával is milyen okos ez a rektor :-)
Ennyi volt: Karácsony Gergelyt megbuktatta a Budapesti Corvinus Egyetem rektora
Nos, kiváló ME lehet belőle és erre jó esélye is van, pontosan bizonyítja, hogy ennyire megijedtek! Ezért húzták elő kapkodva a nyelvvizsga kártyát, így kb. 10 év után!
Vagy főpolgármester lehet? Pártelnök lehet? Minden lehet egyébként, csak és kizárólag ME nem? De van még ideje nyelvvizsgát szerezni addig. Semmi ok aggodalomra!
Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább sétálni :-)
Miután a kormánypropaganda napok óta Karácsony angoltudását firtatja, a Nézőpont arról csinált kutatást, hogy tudnia kell-e egy kormányfőnek angolul
Tudnia kell, persze! Ha Karácsony nem elég jól tud - mert persze, hogy tud, ez nem kérdés -, akkor majd megtanul. Gyakorlat teszi a mestert. Tanulékony, az biztos. És magas. És vékony.
És jóakaratú. Remélem.