JAJMÁR

Szijjártó Péter: Elfogadhatatlan korcsnak nevezni a magyar demokráciát
A kritika elutasításától nem változik meg az ország demokráciája! Érzi azt az ember, hogy éppen hol tart... szerintem el kéne kapni a végét, amíg látszik!
A Facebook betiltja a holokauszttagadást
A hülyeség gyorsan terjed, megállíthatatlan és sajnos nem lehet betiltani.
Orbán provokációnak tartja az érzékenyítő mesekönyvet
@csak úgy...: Lehet az is, de szerintem ez csak egy póz, és néha kínos is neki védeni a védhetetlent ! De nyilván ez a "dóga"!
Orbán provokációnak tartja az érzékenyítő mesekönyvet
@csak úgy...: 16:12 Igaz... pedig néha úgy tűnik vannak saját gondolatai :-)
Orbán provokációnak tartja az érzékenyítő mesekönyvet
@verőce21: Milyen bevándorlás? A lakosságot a kivándorlás fenyegeti. Sőt, megéljük nap mint nap, ha bármely területhez értő szakembert keresel. A fiatalok mennek el és sokan más országban szülnek. Ez probléma. De mi köze ennek a D.D. mesekönyv-találatához?
Nem vizsgálja a versenyhivatal Orbán tippmixelését
A celeb az celeb, ... költsétek a pénzt emberek! A lehetőség ott van mindenki előtt, nyerjetek, és jobbra fordul a sorsotok :-D
Szijjártó Péter: Vera Jurová és Katarina Barley nem viselkedik kulturáltan
OH, ha mind ott lenne, ahol a helye van, igen sok börtönre lenne szükség :-D

De már megint... megmondják, hogy mi a kultúra, és hogy azt hogyan kell... meg hogy ki igen, ki meg nem! Mert ők azisten! Jajjjj! De vicces ! :-D
Orbán provokációnak tartja az érzékenyítő mesekönyvet
Bármit lehet írni és ki lehet adni - magánpénzből biztosan -, de nem kell bármit elolvasni és elhinni! Döbbenetes, mennyi a beijesztett férfi főleg, de nő is!
Nem az olvasástól lesz más, de nyilván az őt érdeklő olvasmányt keresi mindenki! Ahogy a Dóra is. Ugyanis a nagy többségnek nem tűnt fel ez a mesekönyv.
Se elolvasni, se megvenni nem állt szándékomban ezt a könyvet, de most már nagyon kíváncsi lettem rá, milyen lehet az a mese, amelyiktől ennyire féltik a nemiségüket :-D
A gyerekedet neveld! Válogasd meg miből és mire! Leginkább ezt a négy szót üzenném, mert igazán ritka tett: Adj könyvet a kezébe!

Viszont gondolj bele, a történelemben hányszor változott a divat, és pl. színjátszás... - ahol heréltek énekeltek, a társadalom elfogadott és megbecsült tagjai voltak -, leszbikus és meleg emberek mindig is voltak, és mégis, az emberi faj él, virul és szaporodik!
Orbán provokációnak tartja az érzékenyítő mesekönyvet
Nincs semmi probléma a mi kis hazánkban, ha ilyen hülyeségeken agyalnak közpénzből fizetett, állítólag engem is képviselő lények! Jó mesét valóban nehéz találni, mert ijesztően sok a bugyuta, semmiről se szóló, vagy éppen "akciós" rémtörténet. Beleértve a híradót is, ami a felnőtteknek szóló borzalom!

És ilyen felhozatal mellett a "szenny", a másik ember elfogadására nevelés a Dóra szerint! Hát ez a legborzasztóbb! Hiszen ha egy mesétől azzá lenne a gyerek, amiről az szólt, tele lennénk griffmadarakkal, sellőkkel, - ezek egyébként nők? - hét-és tizenkétfejű sárkányokkal, manókkal és boszorkányokkal... - bár, ki tudja? -, de a szegény ember legkisebb fiával, aki a szerencsepróba után elnyeri a királylányt, biztosan :-D
Valószínűleg öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere
Nagyon sajnálom! Nem értem, nem tudom elhinni, hogy ez az ember öngyilkos lett!
Feljelentést tesz a Fidesz, mert szerintük lopják a nemzeti konzultációkat
Hát, több szempont is van itt... mert kinek a tulajdona... az a papír, amire írtak, és az a díj, amiért kiküldik, kié a pénz, amibe kerül, és ki kérte, hogy ez legyen. Én nem.
De ha nem is kértem, de a pénzemen elkűldik a saját nevemre, az hogy lehet azé, aki küldi? (...)
Ja, értem... minden az övé. Te is. A gondolataid meg pláne. De nagyon érdekli őket, hogy mik azok. Le is írták a te pénzeden a papírodra, hogy mik közűl válassssssz!!! Dógozzá!
Bombát robbantott Magyar György: a Lánchíd állagmegőrzése a kormány nemzetközi kötelezettsége
Ó, ha a Lánhídnak kell összeomlani Karácsony bukásához, akkor sajnos megtörténhet...
de ha a Lánchíd megmenekül, majd lesz ok más!
Húúú, de aljas némelyik ...
Halott idősek Budapesten: Kovács Zoltán lényegében Karácsony Gergelyt okolja a tragédiákért az idősotthonokban
@Sámannus: Pedig nagyon szeretik a felelősség szót! Pl. Orbán és kormánya teljhatalmúlag felelős... hiszen megszavazták! A minap is kijelentette, hogy mindenért vállalja a felelősséget. Csak amikor tényleg kéne, felelősen rámutat valakire, hogy ő miatta, ő a felelős.
Megszólalt Karácsony Gergely a budapesti adatok nyilvánosságra hozataláról
Ó, nagyon is tartanak Karácsonytól! azért akarják mindenáron ellehetetleníteni. Ő pedig visszavág, talált, most amazok tanakodnak... Nehéz, hiszen szerintem nincs olyan adat, ami valós lenne. Se Pesten, se vidéken! Röhögnék, de nem vicces! Annyira átlátszóan manipulálják a népet, és annyira szomorú, hogy még mindig sokan bedőlnek.
Végig az orrunk előtt lehetett a megoldás a koronavírusra – döbbenetes elmélettel állt elő a kutató – videó
@Pálinkás Pál: Nem az én szövegértésemmel van a baj... igen, van amit rá kell "kényszeríteni" az emberekre! Nagyon messze vagyunk még attól a tudatosságtól, ahol pl. Svédország tart! Ők megértik kényszerítés nélkül is, mit kell tenni.
A nagy bajt én ott látom, hogy a kormányzat nem a problémát akarja megoldani, hanem a problémából, önző módon profitálni, mint ahogy mindig...
Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nincs szükség védekezésre!
A Karácsony pedig nincs könnyű helyzetben, és persze az ő pozíciójának a gyengítését a főváros gyengítésével tudják elérni. de úgy látom, a főpolgi állja a sarat :-D
Végig az orrunk előtt lehetett a megoldás a koronavírusra – döbbenetes elmélettel állt elő a kutató – videó
@Pálinkás Pál: Hülyeségeket írsz! Nem zárnak be 3-kor a nagyobb élelmiszerhálózatok Pesten se! Ja, a nemzeti dohánybolt hiányzik neked... hát, azt meg vidékiként és pestiként is lexaom! A maszk pedig nem hülyeség, jobb ha hozzászoksz! Nem a Covid19 volt az utolsó és legerősebb világjárvány!
Az más tészta, hogy a kormányzat szerint nem kell hordani, ha hiánycikk, majd kötelezővé teszik, amikor már az emberek készítettek saját maguknak, majd ha annyi van, hogy már az összes szomszéd, koma jóbarátnak is juttattak belőle, a gyógyszertárak is árusíthatják az FFp 3-asat! Nekünk. Magyaroknak. Kíváncsi vagyok az árára!
Karácsony pedig Bp.-en népszerű! A vidéket meg tudják etetni ellene.
Karácsony: úgy tűnik, a kormányfelhatalmazás ellenére mindenről én tehetek
@Pegero: Örülnél, ha nem? Mert úgy kell, ugye? elvárják tőled, hogy mikor örülj, ugye?
Karácsony: úgy tűnik, a kormányfelhatalmazás ellenére mindenről én tehetek
Izléstelen amit Karácsonnyal művelnek! Kilóg a lóláb, a sértődött ego. Már én röstellem, ha meghallom ua. a hírt, mint valami újdonságot, úgy mondják be naponta százszor... 2 hete! Iszonyatos! És vannak olyan emberek, akik ezt nem látják, hogy agymosás? Simán hre vannak véve! Vagy már annyira kimosták őket, hogy tényleg nincs önálló gondolatuk?
Nem a Karácsony védelmében, hanem a mi, mindannyiunk védelmében, ez nagyon alatta van minden kultúrának!
Ezt a vadhajtást ki kéne kapálni! Gyom!
Szent Isten, hova süllyed még ebben az országban a média? - Én tényleg elhittem, hogy szavaztak ebben a témában az emberek, és ezért elolvastam a cikket :-O ! Beteglelkű emberek gyülekezetét találtam :-(
Dehogy kell lemondani a Karácsonynak. VAgy ha igen, akkor csak Orbán után! Az egész politika egy óvodás - és bocsi óvodások - szinten élőknek szóló kampány! Én ezt velük sem tenném, dehogyis traktálnám én az óvodásokat ilyen csöpögős, hamis érzelmi defektekkel, szégyellném magam. Ahogy szégyellem magam a közmédia hírei hallatán, mert ezek tényleg azt képzelik, hogy ennyire alacsony szinten állnak a magyarok!
Megszólalt Karácsony Gergely a budapesti idősotthonban történt halálozásokkal kapcsolatban
Szerencséje van orbanisztánnak. Mindig történik valami baj, tragédia, bármi, amit aztán jól ráken az ellenfélre, majd győztesnek hirdeti magát. És mindig vannak és lesznek, akik ezt csont nélkül benyelik. Hihetetlenül elképesztő, de mégis mindig megtörténik. Mert az emberek a bajban félnek és ahhoz dörgölődznek, aki a fülükbe suttogja, hogy majd ő segít!

Hát ember, nem jó helyen fohászkodsz!
Hát, lehet, hog, ez volt a cél... dehogy mond le Karácsony! De nyilván van akiknek a lelkén szárad sok-sok ember halála! Ha van lelkük, mert ez nem biztos.
Megszólalt Karácsony Gergely a budapesti idősotthonban történt halálozásokkal kapcsolatban
Hiszen nem lehetett fertőtlenítőt, kesztyűt, maszkot kapni..., holott már tudták, hogy a járványt Mo. sem kerülheti el! De dicshimnuszok születtek, amikor kb. 2 hete megérkezett az első szállítmány... azért még most se lehet a gyógyszertárakban maszkot, kesztyűt, fertőtlenítőt... ja, hogy a magyar kreatív, készít magának, a kormány meg a határon túlra küldi a felszerelést? De dicsérjük meg a vezért! Ő aztán soha semmiért nem felel, csaxóban! A Karácsony meg hibás, mert az öregek otthonában bejutott a koronavírus, és persze, hogy tömegmegbetegedést okoz! Ezt nem késlekednek rátolni a főpolgira! Undorítóak, undorítóak... de most a járvány lassítása a fontos. Nem a politika, ha mi is ezzel foglalkozunk, olyanok leszünk, mint orbanisztán!