Toller Béla

Jogerősen pert nyert a DK az Állami Számvevőszék ellen
Mindez akkor is világos volt, amikor elkedődött, az arrogancia a napnál fényesebben ült ki a pofájukra az első pillanattól. És nem volt erő, amelyik fékezte volna. Meg akarat sem nagyon. Mire tartjja magát domokos, vagy kovács ? Gazemberek, mind !
Kórházakat zárna be a magyar kormány, keddig kell eldönteni, melyek maradhatnak meg
A leginkább preferált irány a magán egészségügy ! Világos ! Most még felszerelt, karbantatott ingatlanokat is kaphat az államtól, tizedáron, akár. Az persze az alkotmányos költségek függvénye ...Apropó, mi lett a női termékenységi klinikákkal, intézetekkel ? Senki nem akar erről tájékoztatást adni ? Hogy sikerült egyetlen ellenkező szó nélkül átvenni emberek életberuházásait, gyakorlatilag ingyen ?
Orbán oltásellenzéknek nevezte a baloldalt majd kijelentette, ha baj van, nem lehet a baloldalra számítani
A legnagyobb fokú tiszteletlenséggel, amiről Ön beszél, az nem létezett és nem is létezik ! Maga hazudik, orbán úr ! A tréfa nemes dolog, de Ön összetéveszti a bátorságot a szemtelenséggel. Nem helyes ez. Anélkül, hogy tovább minősíteném alávaló személyét ...
Jakab Péter szétszedte Orbánt a reggeli interjú után, miután előjött ismét a Szijjártó-féle kanyarban előzős hasonlat: "A hülyeség, úgy tűnik, ragadós"
Mostanában egy értelmes mondatra sem futja már a genyótól ! Nem is tudom, mikor veszik már észre, hogy teljesen megzakkant ? Ha megharapja az EU biztost ?
Nem hagyta szó nélkül Fekete-Győr, hogy Orbán disznósajttal válaszolt reggel az átoltottság kérdésére
Kiemelkedően nagy bunkó ez a mi ducéra egyre jobban hajazó, egyre alaktalanabb nemzetvezetőnk. Karikó mégsem teheti meg, hogy nem megy el egy ilyen meghívásra. De talán mégis, a disznósajtnál már fel kellett volna állnia, végtére is, nem őriztek együtt csüngőhasúkat ! És Karikó szülei becsületes mészárosok voltak, ellenben orbán apja ...Szóval, máskor tudjon nemet mondani !
Csányi: Cristiano Ronaldo egyértelműen visszaesett, a mieink meg fejlődtek
Sándor, te estél visszafelé a fejedre, nyilván fáj is a púp ! Ronaldo még elvisz a hátán néhány magyar középpályást !
Sokan dőltek be a DK-s politikus félrevezető állításainak – ráharaptak az oltásellenesek
Nna, ez is megértük. Hoznak egy törvénytelen törvényt, és akkor az a laikus, aki erre fényt derített ? Czeglédinek teljesen igaza van, ha holnap hoznak egy rendeletet, a veszélyre való hivatkozással, persze, hogy nem vehetsz levegőt, akkor megfulladsz ? Az oltási igazolvány használata teljesen önkéntes kell, hogy legyen ! Ha valakinek kétsége van a vendég védettségéról, végezzen gyorstesztet a kapuban...vagy maradjon zárva ! Védekezzen a saját telekhatárain belül !
Durván kudarcba fulladt Orbán terve, napi 400 ezer embert kellene oltani – ez szinte lehetetlen
Megint túlálmomdta magát orbán, ez most már rendszeres ! Nem ám úgy tereli a népet, ahogyan ő az gondolja ! A fiatalok nem akarnak kínai vagy orosz vakcinát, nem mennek el oltásra. Nem lehet őket erre kényszeríteni, büntetgetni, korlátozgatni ! Az öregek nagyon félnek a haláltól, elfogadnak mindent, de a fiatalokban működik a dafke ...és hát nemsokára választások is lesznek !
Terjeszkedik Mészáros birodalma, az embereknek saját költségükön kell lebontaniuk a házukat
Tipikus példája annak, hogy ez a magyar állam egy bunkó mészárosék, orbánék kezében ! Ha nem bontanak a tulajok, jön az állam és végrehajt. majd a bankszámlákról kielégíti magát. Ha kell karhatalmat vezényel a helyszínre, kopasz verőembereket, amúgy spontán. Ezt a magyar államot el kell majd felejteni !
Ismét nagyot csúsztatott a fideszes államtitkár – mást mondott WHO a Sinopharmról, mint amit ő állít
Azért más otthon, az asszonynak füllenteni, és megint más belehazudni egy ország mikrofonjába ! Nem kellene ezt szakncionálini ? Egyszer s mindenkorra ! Abcúg mencer, gulyás, kósa, rogán és matolcsy, vigyétek orbánt is magatokkal !
Megvalósulhat Orbán „rémálma” a Népszava szerint, Gulyás cáfol és közölte, hogy a lap "régi komcsi szokás szerint hazudik"
Kizárólag az EU-n műlik, hogy ennek a hazug takonynak a torkára forrassza a szót ! Ebbe mi nem tudunk beleszólni, most nem !
Kiakadt a Fidesz, most Tállai András is reagált arra, hogy Karácsony lekövérezte Orbánt – ezt a képet posztolta a főpolgármesterről
A pengeeszű tállai a nyalás magasabb művészetét akarta itt bemutatni, ,de most sem sikerült neki, Egyszerűen tehetségtelen ebben is. Karácsony utalása a különbségeket célozta, és persze, hogy nem elsősorban az alaktalansg orbán legnagyobb jellemhibája !
A Paks-ügyi miniszter sajtot szeletelve üzent Karácsonynak Orbán lekövérezése miatt – fotó
A kontextus meg senkit sem érdekel, mi ? Egy sor különbségről volt szó, nem kiemelten orbán alaktalanságáról. Mellesleg, a gyenge akarat jele, ahogyan kinéz, elpuhult despota ! Karácsonynak esze ágában sincs pusztán a külseje után megítélni azt a gazembert !
Hadházy szerint "bűnt" követ el a kormány, egyre több a kérdés a Sinopharm vakcina körül
Olyan ez, mint a fegyver fogalma. A kavics, amit hozzávághatunk a medvéhez, az fegyver. Ahogyan a ballisztikujs rakéta is az ! Vakcona az egyik, vakcina a másik is ! De mégis, van közöttük valami megfoghatatlan különbség, nem igaz ? !
Karácsony Gerely: Orbán alacsony és kövér, totális kontroll alatt tartja a pártját
Valahol a kissé tökösebb Karácsony tájékán van a jövő ideális miniszterelnöke !
Az alkotmányjogász is bojkottálja az ATV-t – "Könnyebb, jobb így, kívül tágasabb"
Máris mennek az ellenakciók ! Majtényi nem is bojkottál, stb. Szóval, aki a másik helyére ül, az nem egy rendes ember, AZ olyan, mint aki hazaviszi a mellőle deportált zsidók evőeszközeit, ágyneműjét, bútorait. Ugyanaz ! AMire a Teleky azt írta, hullarablók ! Most mit kell ezen még magyarázni, egy schiffer sohse fogja ezeket a finomságokat megérteni, ahhoz nem elég intelligens szegény !
Érdekes dolgot üzent ma Orbán: Mindenki húzzon golyóálló mellényt
Lehet azt még tovább is primitivizálni ! Mondd szépen, "aki nem kapja be a kínai oltást, azt kirúgjuk a végén" ! NNa, látod, nem is olyan nehéz !
Van olyan praxis ahol 50-ből egy ember kéri, azonban Merkely Béla szerint a kínai vakcina adja a legszélesebb védettséget
Lehet, Béla, lehet a több százszorosa is, akár., De lehet, hogy lószart sem ér. Nomármost, nem kellene neked ezzel foglalkoznod, te oltsad a Pfizert, a Modernát, jó kis kipróbáltl elismert szerek azok, ne keresd a bajt ! Minek tennéd, de komolyan ...
Megtámadták Szél Bernadett munkatársait Zsámbékon – videó
A kocsi ajtajának feltépése garázdaság, tessenek már ügyvédhez fordulni ! Hatalmas kártérítést kell követelni, vagy fizikai elzárást, mert ismétlődhet a dolog !
Mészáros Lőrinc feljelentette Fekete-Győr Andrást, amiért a vádlottak padjára küldené
Nem betojni kell, hanem rendesen felkészülni egy lehetséges perre. Magánvádas korrupciód per, állami méretben - no, ilyen sem volt még a világon, az a vacak polt tényleg csak bojtnak van a fidesz farka végén !
Elképesztő befolyásra tett szert a turizmusban Orbán lánya – szinte monopol helyzetbe kerülhet Ráhel és köre
A logók ! Turizmus = rasi, hadsereg - gazsi tábornok, fél ország = lőrinc neve alatt orbán maga, másik fél ország = tiborc neve alatt orbán meg rasi, foci = orbán, konc = aki egyszerre lép, egyébként egy konc sem jut !
"Európai Bizottság eljárása botrányos" – Deutsch Tamás nekimegy az Európai Bizottságnak
Jogállam-e Magyarország ? Nem az ! Mert van törvénykönyv, de az minden nap átírják mindenféle konszenzus nélkül. Akik a jog megítélésén dolgoznak, mind személyileg függenek a jogot értelmezni akaró, a jogot formáló politikai hatalomtól. És akik őrködnek a jog betartásán, alulképzett rabszolgák, a semmiért dolgoznak, ennek megfelelően a társadalom leginkább kiszolgáltatott elemei, másból nem bírnának fennmaradni. Vakfegyelem alá vannak sorolva, ahová most még az bírák, az orvosok, majd később a tanárok is be lesznek kényszerítve ! Magyarország nem jogállam ! Deutsch persze lehet, hogy erről mit sem tud, ahogyan másról sem ...már régen nem tud semmit sem ...
Bajban Orbán oltási-terve? Nem regisztrálnak elegen, a "terv" szerinti napi 150 ezret kéne, alig 24 ezret adnak be
Oltási terv nincs és nem is volt ! Van egy pasi, aki döf egyet az ujjával és akkor arra oltanak, amíg másfelé nem bök egyet. A 30 felettiek, 50-ig, még mindig nem kapnak oltást, pedig azok nevelik a legtöbb iskolás gyereket ! Orbánnak ez már távoli gond, nem is érti, mit feszegetnek az emberek ezen ! Primitív, önközpontú, elmeháborodott alak !
Ön kiszúrta? Zseniális Macskafogó poént rejtett el a vágó Orbán Viktor anyák napi videójában
Az lesz a szép, amikor olyan bárgyúan lengedezve, virágot tépkedve, nyávogva tekeregnek majd a zöld réten, aztán jön a felügyelő és betakarítja az egész bandát ! Végtére is, a munka társadalma győzni fog !
Meglepő? Egy kormányközeli intézet felmérése szerint nőtt a Fidesz előnye a baloldallal szemben
Hát persze, talán nem is fáj majd annyira egy előre lefutott választás kihagyása, nem ? Megkímélnék az ellenzéket egy bukfenctől, mert annyira jó a szívük.
Nem tudtak mit kezdeni a rendőrök a Momentum szombati akciójával
Nem tudtak mit kezdeni ? Ne áltassátok magatokat ott a Momentumban, ennyire azért ne ! Nem kaptak parancsot a letartóztatásotokra ! Mert az országlopás utáni viharszünetben féltek az urak ujjat húzni a parlament előtti téren. De mgukhoz térnek, majd figyeljétek meg, hétfőre !
Dömötör Csaba szerint a négymillió beoltott figyelmeztetés a baloldalnak
Jé, van két ujjam ...ennél primitívebb embert nehéz lett volna találni egész Erdélyben, de meg még a Kárpátok alján is ! Ez még az irodalmi múzeumba sem volna jó teremőrnek ! Baloldal, ellenzék - képtelen disztingválni, nem mi ! Ezt érti, nem mi ! És mi az hogy oltásellenes ? Ha tényleg az lenne az ellenzék, honnan lenne 4 millió beoltott ? A fidesz kétmilliója, kétszer beoltva ? Ez a farok meg talán háromszor ? Négymillió oltás történt, vagy négymillióan vannak legalább egyszer beoltva ? Egy ekkora totálbarom hogyan válaszolna egy ilyen magvas kérdésre ! Majd az orbán ? AKi azt fogja erre mondani, hogy a nap még mindig süt, bár gyurcsánynak tizenegy ujja van ?
Orbán Viktor kiment a Fradi-meccsre – fotó
A tállait nem fotózták vele, mert azért az már tényleg röhejes lett volna...a Pa-Dö-Dö legalább visámságot hoz az életünkbe ...Hogy nem borulnak fel ezek a gazemberek járás közben ?...