Toller Béla

Gyurcsány és Márki-Zay leült beszélgetni: megtárgyalták, mit kell tenniük, hogy közösen leváltsák a kormányt
Nem kellene itt nyíltan hencegni fasiszta elvekkel, vagy hagyni, hogy egyesek ilyent tegyenek. Nem ez a szabadság. A kampós orr meg társai ...Rokker e tételes törvények ellen vét, ómió egy troll, mindenre rávágja, hogy hazugság. Pegero és penge - szerintem -vagy ugyanaz, vagy tesók, fiatalok lehetnek, mert gőzük sincs 2006-ról,2010-ről. Szóval, mindettől függetlenül, jobb lenne tudni néhány megtárgyalt kérdést és konklúziót erről a beszélgetésről ...
Gondban vannak Orbánék – kétségbeesetten kapkodnak, nem tudják mi vár rájuk
Amíg MZP a baloldalt és a demokráciát is képviseli, amíg nem ezek ellen kampányol . addig minden szégyenérzet nélkül tolni lehet a szekerét. ÉS addig orbánék semmit sem tehetnek ellenük, mert a népnek igenis elege van a kiszámíthatatlan önkénnyel, a növekvő különbségekkel, amelyeket nem a tehetség, nem a munka, de nem is szerencse irányít, hanem egy család szerteágazó, anyagiakra épülő kapcsolatai. És a fasiszta restauráció, mint köpönyeg !
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
Senki nem tett semmit senki lába elé. A fideszt kell elzavarni, aztán majd rendesen neki kell állni a demokratikus államnak. Ki ahogyan azt elképzeli ! Ennyi, hogyan is értené meg a maga egyszerűségében egy fideszes frakció ! Most éppen repülőteret vesznek ...
Egy újabb, hetedik parlamenti frakciót hozna létre Márki-Zay a mozgalmának
Ugye, nem balfasz ez, csak tájékozatlan ? Frakciót a megválasztott képviselők hoznak létre ...Képviselőket pártok jelölnek, vagy függetlenként indulnak, általában a független frakcióban végzik (aztán persze átülhetnek). Melyik részét nem érti ez a süvölvény ? Vagy, ami még jobb, felkéri a pártokat, hogy küldjenek képviselőket a hetedik frakciójába, amelyet aztán majd egy nem pártként bejegyzett, a parlamentbe jelen sem lévő MMM vezet ? És onnan legyen a miniszterelnök is, naná, sőt, az legyen elsőnek, aztán a többi ! Komolyan, jól választott ez a nép már megint ?
Dobrev Klára reagált Márki-Zay kijelentésére, hogy a tiszták és tisztátlanok állnak egymással szemben az előválasztáson
Most megint kérjen bocsánatot ? Hogy nem úgy gondolta ? A tisztátlanoknak ideje lenne megsértődniük és közölni, hogy amennyiben az MZP mögé tömörült népek nem jelölnek meg egy másik arcot, a szövetség felbontottnak tekinthető ! Komolyan, nem egy másikm idiótára szeretnénk cserélni a meglévőt, egy újabbat nem fogunk támogatni. A régit próbáljuk meg eltüntetni !
Totális leépítés! Kirúgtak rengeteg magyar nagykövetet az egész világon
Manapság végképpen nem szakma ez a diplomácia. Már tíz éve nem az, de mostanra aki ügyvédbojtárnak sem elég, az megy nagykövetnek, vagy azt teszik meg kapusnak (kapufának)...
Rossz hír a Fidesz ellendrukkereinek: ennyi mandátumot szereznének Orbánék, ha most lenne választás
Nem lesz itt semmi baj, édesem - gügyögte viktor az asszonynak, miközben arra gondolt, hogy majd ír neki a marbellai magányból, ha el nem felejti ...
Tiborczéknál mulat a Borkai-féle orgia egyik örömlánya
Szegény leány nem ért máshoz, amivel ennyit kereshetne, a tiborc meg szimplán egy kurva ...
Kapaszkodjon meg, milyen kijelentést tett Orbán pénteken reggel: "Az erős vezetőből baj lehet"
Hejh, te farok, nem az a baj, ha erős valaki, hanem ha fasiszta és erős ! Ennek egyetlen ellenszere a kultúra, amelyik ilyenkor hatalmasan kitaszítja az illetőt a világból. Minden zugából annak !
Megszólalt a nő, aki azt állítja: szüleivel és a macskájával zsarolta és fenyegette a DK
Szóra sem érdemes ez a nő, ha van valami baja, forduljon az igazságszolgáltatáshoz. Most még neki fúj ott a szél ...
Závecz: szoros versenyben Dobrev nyerte a televíziós vitát
Nem nyert itt senki, lényegében maximális az egyetértés ...amg ez fel nem tűnik MZP-nek és be nem dob valami otrombaságot. A kérdés az, hogy emberként melyik a rokonszenvesebb, ezek után a többi lényegében mindegy !
Orbán fia katonai gépet vezetett? – Hadházy már nem tud másra gondolni
A rendszerváltás után polgári peres eljárásban kell azt a honvédelmi minisztert becsukatni,vagy három évre ! Bírói ítélettel,naná ...
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
Geri, ha konkréten tudsz valamit, gyere vele elő. Ez a sunyi utalgatás az utolsó veled kapcsolatos pozitív meggondolásokat is felülírja ! Gondolom, nem csak nálam ! Úgy bújj bele az MZP akármijébe, hogy azért alkalomadtán ki is tudj jönni belőle !
Gyurcsány keményen nekiment Márki-Zaynak: „Péter, ne hazudj korán reggel!”
Ha ma este ebben a hangnemben fog múködni MZP, Klárának udvariqasan el kell köszönnie tőle. Egy elvadult ősemberrel nem lehet együttműködni, rossz színben tűnteti fel az embert, mintha gyenge lenne vagy netán gyámoltalan ! Nagyon sajnálom, hogy Karácsony sem ismerte fel ebben az emberben a veszélyt, pedig szerintem egyértelmű volt, ahogyan őt nyomta. Ez az ember blöfföl, feltételezésekre épít, roppant gőgös a baloldallal szemben - veszett fejsze. Úgy kezd lódítani, mint orbán a legjobb napjaiban !
Alig hatásos az egyik oltóanyag amelyből Magyarország fél milliót rendelt
Tutti lúzer ez a magyar kormány, még véletlenül sem találja el az igazit. Pőedig csak figyelni kellene ...
Szanyi Tibor szürreális levelet írt Márki-Zay Péternek "Tisztelt Bugyibuci!" kezdéssel
Na, tessék, már szanyinak is feltúnt ...hovatovább vége az ellenzéki együtműködés eddigi formáinak ! Még a ma esti vita sem biztos, ahogyan nézerm !
Hadházy elővette a mobilját, egyből eltűntek a honvédelmi minisztériumi dolgozók, a katonák pedig elküldték a képviselőt  - videó
Egy amerikai katona parancsot teljesít, egy magyar az alázattól összefossa magát ! Mindig megkeresi és megtalálja azt aki előtt a porban csúszhat, akkor érzi magát jól, biztonságban !
Ennyire nagy a baj? Kásler visszahívta a rezidens orvosokat az intenzív osztályokra
Megint a következmények ! Nem beszélve arról, hogy káslernek ehhez egyszerűen nincs joga, mivel ő nem operatív vezetője a körházaknak és a klinikáknak, ki fog dolgozni és ügyelni azokon a helyeken, ahonnan most összeszipkázza a doktorokat ? MIndet, naná, egy idióta csak totálisan gondolkodhat.
Orbán Viktor akkora harcot hirdetett, hogy már csak fogjuk a fejünket
MIlyen szépen dalol. MIntha az elmúlt évek összezörrenéseinek nem ő lett volna az egyedüli oka !
Márki-Zay: A DK-s influencerek megpróbálják elérni, hogy Orbán maradjon a miniszterelnök
Ennek a fazonnak valami baj van a fogalmaival ! A jövőbeli koalíciós partnereit nevezi zsarolóknak, nyugodtan elcseveg a zsarolási potenciálokról, ráadásul baromságokat mond. Lehet, hogy rá fog szavazni a fél ország, mint valami ismeretlen messiásra, aki nem lehet rosszabb annál, ami most van, de azért mégis ... Muszáj nekünk mindig egy idiótát pártfogolni ? Hol van itt cicaharc - ahogyan a KLubrádióbanaz a kibírhatatlan reggeli nőszemély idézte ? Ez nem fifty-fifty, itt egy fogalmatlan áll szemben egy érett politikussal ? A "DK fanok", ahogyan a nem fanok is, nem tudják hová tegyék ezt a vidéki fiút !