Toller Béla

Tömegesen támadnak a tetvek
Jó, mind libsi, de miért fidesz fan mindegyik ? A gyerekeket támadjál, az iskolát meg az egészségügyet ...
Pottyondy Edina nekiment Ókovács Szilveszternek: "Vágd ketté a kormányfő évértékelőjét is!"
A Klubrádióban, szerényen, csak annyit kért, hogy hadd igazgassa ő a rábízott Operát, nehogy már művészi kérdésekben akarja őt kritizálni Dési...A Carmina Burana szerzője meg nem tett szünetet a műbe, naná, hogy kell egy magyar balfasz, aki mégis tesz ! ÉS közbe na büfé nyitva áll, kedves nagyérdemű, egy egész fél órára ! Ami, ugye, semmire sem elég, ha belegondolunk a sor éppen odaér, amikor csengetni fognak, a tea még forró lesz, az üdítő fele az üvegben marad...vagy ge is fgják vihetni a nézőtérre ? Vurstli is lesz ? Művészeti kérdések !!!
Orbán: "Kitolódhat az orosz határ Magyarország felé"
Amikor a Nyugat egy félreeső, poros hely lesz, a Keletnek már az emlékét sem őrzi majd semmi ...Valahogyan így kell orbánt értelmezni. Mért nem megy ez az ember a picsába már ? llyen dumákkal tárt karokkal várja, bár ki is röhögi szolovjev, medvegyev, a kirgiz kecskék és kazah tetvek is. Bennünket akar provokálni ? Háát, részben sikerült is ...Meddig árthat még ennek a mi országunknak ? Már csak a nemzeti virtus miatt kérdezem ...
Mit keresett Szijjártó New York sötét utcáin hajnali háromkor?
Hagyjatok már, nem érdekel ez a kakadu ! A magyar külpolitika érdekelne, de mivel nincs ilyen ...
A kormány újra meghosszabbította a válsághelyzetet
Valaki felvethetné az Alkotmánybíróságon, hogy nincs sem bevándorlási vészhelyzet, sem pedig háborús vészhelyzet ! És nyolc éve nincs ! Ez nem lehet orbán deklarációjának a kérdése, kint ahogyan az sem, hogy a Duna lefelé folyik ! Meg kell nézni és kész !
Súlyos baleset az M3-ason! 10 kilométeres torlódás, mentőhelikopter a helyszínen
A közút vagy ki még mindig azt hajtogatja, hogy ők példásan jeleznek mindent előre...Szerintem meg egyszerűen egy retardált pisis bagázs !
Moszkva: a Krími híd felrobbantásáról egyeztettek német tisztek
Két német tisz, egy nyilvános hálózaton arról elmélkedett (feltéve, gigy mindez igaz és nem az oroszok találták ki), hogy mennyi kellene a kercsi híd lerombolásához. Másutt, két orosz genya arról csetelt a kamerákba bele, egyenesen a hírekben, hogy semmibe nem kerül Rotterdam vagy London elpusztítása, ezek a városok nem is kellenek, tulajdonképpen. Na, akkor most mi van, hadat üzenünk mindenkinek ? Vagy csak az orosz propagandát küldjük el a francba ?
Hoppá! Még nincs is hivatalban, máris botrányba keveredett a megválasztott új államfő
Sulyok, trócsányi ... nem maradt már tisztességes ember orbán környezetében ! A sárból formál magának embereket.
Ceglédi Zoltán keményen beleállt Magyar Péterbe!
Zolitól többet vártunk, Petitől semmit sem vártunk. A többi annyira lényegtelen ...
Nem seperhet utcát a külföldi vendégmunkás
Orcám leszakad ! Csupa magasan kvalifikált pozíció ! Ezeket kell megtartani a magyaroknak ? Mert akinek egy centire is kinn van a feje a vízből, ezeket nem vállalja el ! És erre fenntartják nekik ? Ennyire nem lehet cinikus még egy fasiszta genya sem !
Kálmán Olga nekiment egy református püspöknek: "maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált"
A püspök által idézett "nehezebb idők" az egy erkölcsi szakadékot takar ! Ergo, ez a püspök egy gazember ! Ilyen egyszerű !
Videó – "Nem hajlandó magyarázatot adni a fideszes díszgazda"
Egyrészt, ez a kormány nem kormányoz, ez egy vicc! Másrészt, gyerekek, ha az ukrán méz olcsóbb, akkor nektek is olcsóbbnak kell lennetek, világos ?
Fontos változás a gépjárműadó-fizetésben! Erre minden autósnak figyelnie kell!
Bazi nagy különbség, hogy valamit nem kell két részletben befizetni, vagy egy részletben kell befizetni ! Akánlom a szerző figyelmébe ! Meg a NAV nénikéjnak a figyelmébe, ugyanakkor ! A franc ebbe a mohó, gátlástalan, rabló államba !
Orbán Viktor vidám kupaktanácsot tartott – fotó
Biztos valami disznó viccet sütött el, mi másnak örülnének ezek ott ? Nincs olyan mutató, vagy szám, ami pozitív tartalmat hordozna ! Gyászolni meg ezek nem szoktak. Faragják az MNB-t, a költségvetést, szórják el a pénzt, dől össze minden, amit eddig építettek, mert nincs pénz fenntartani. Oktatás, egészségügy, szociális ágazat, közlekedés, kultúra, külpolitika...Lázár továbbra is mindent összeken, tényleg, mi fenének örülnek ezek ?
Magyarázatot követelnek a tanárok Rétvári Bence legújabb „hazugságaira”
Itt most már mindent lehet ! Lehet 800 főről nyilatkozni a pedagógus szakszervet kapcsán, lehet hebegni a pedofil botrány kapcsán, lehet alkotmánymódosítást igérgetni valamiféle készpénzes jogszabályok kapcsán, bármit - csak kormányozni nem ! Diszfunkcionális kormány, parlament, államigazgatás. Mi lesz ennek a vége ? És mikor már ?
Szijjártó Péter elképesztő diplomáciai húzást hajtott végre
Orbán a sajtóból szerzett tudomást, de nincs felhatalmazva ara, hogy szijgyártó nevében nyilatkozzon ! Szakasz, sortűz !
Orbánt és Balogot kitörölte múltjából Novák Katalin
Helyes, nekik sem jelentettél soha, semmit sem ! Ahogyan - egyébként - nekünk sem !
Veszélyeztetheti az ország biztonságát és jövőjét, ha nem beszél Orbán Viktorral a cseh kormányfő
Petr ! Beszélj velük, de ne engedj ! És ne hagyd magad rászorítani arra, hogy még te védekezz ! Esetleg figyelmeztesd őket arra, hogy önszántukból bármikor kiszállhatnak az Unióból, a NATO-ból, és csinálhatnak mindent egyedül. A két szervezet ne fog sokat veszíteni velük ! Európa jövője nem a fasizmus vagy a populizmus !
Pánikban a Fidesz: már pénzesőt ígérnek törzsszavazóiknak a pedofil botrányuk után
Szerintem meg, ne szavazzatok rájuk, éppen ideje megbukni ! Végtére is, csinálni kellene valamit az állandó leépítés és rongálás ellen ! Nem az a kunszt, százmilliárdokért betonozni, gödröt ásni, ingatlanookat ide-oda könyvelgetni és széttárni a kezüket minden más probléma előtt !
Rogántól Orbánhoz kerül a titkosszolgálat? A miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadó néven futtatná a sokadik szóvivőjét
Minden orbánhoz kerül, trócsányi meg majd alátolja az elnöki Magyarországot. A kormányzóságot, ha nem koronáztatja meg magát egy szép napon ...De, minden törvényes lesz ! A sereg, a köz lábhoz tett fegyverrel fogja végignézni !
Szijjártó Péter elképesztő diplomáciai húzást hajtott végre
Egyrészt megdöbbentő, másrészt meg felveti, hogy ha ezek az őrültek úgy döntenek, akkor a magyar lemmingcsapat libasorban beleugrik a kútba is ? A fészkes fenének kell ide parlament, bizottságok, miegymás. Felesleges pénzkidobás ! Jelen pillanatban ez a mi országunk az orosz, észak-koreai, kínai és iráni sötétség oldalán van elköteleződve. Nem a másik oldalon !
"Helló, Röfi!" – Orbán Viktor juthatott a fideszes politikus eszébe egy disznóvágáson
@KisTehen: Elég alpár vagy, olyan gyopárosi gyökér-féle. Itt hamarabb lesz falevél evés, mint bárhol Európában, ha ez a te rezsimed marad ! Levett kalappal fogtok gazsulálni a röfinek - ne becézzük már, a disznónak !
Káromkodva hazudozott a kamerába a főfideszes, miután lebukott a bűncselekményével – videó
Úfy, mellesleg, a körjegyző, a közgyúlés seperc alatt kilakoltathatná a polgit, pláne, ha a röndér megbízott is odadöcögne egy pár percre hatóságinak ! Közben szabad rugdosni a valagát ...
Ma lesz új köztársasági elnök, és szavazás a svéd NATO csatlakozásról
@Maccska: Miért, mi nem igaz ebből ? Nincs köztársaság és alkotmány sincs. Hallgass mást is a Kossuthon kívül, meg fogsz döbbenni !
Horváth Csaba gyáva és a Fidesz érdekeit szolgálja? – Forrnak az indulatok az előválasztás miatt
@Pegero: Csigavér, ha más nem, csak ne provokáld itt a népet ! Van nektek ezzel a csabával közös mutyitok abban a kerületben ! Nézz ki a Bosnyákra, oszt csodálkozz el a Nagy Lajoson, az Őrsön, az M3-on, a Rákosrendezőn, és tedd fel a kérdést, nem lenne itt az ideje ennek a bandának vagy eltakarodni, vagy a kardjába dőlni ? Hadd dolgozzon most már valaki !
Szíven szúrta a román miniszterelnök a külhoni magyarokat: sosem lesz "semmilyen Székelyföld" Romániában
Ez csak egy román miniszterelnök, gyün és megy...Székelyföld van, létezik, nincs politikai önállósága,a amivel amúgy nem s tudna mit kezdeni. Kultúrálisan meg annyira önálló, amennyire lehet. Ha elment az íze, köpjétek ki vagy nyeljétek le ...