Toller Béla

Kiröhögik a magyar facebookozók a meggyilkolt ukrajnai gyerekekről szóló háborúellenes hirdetéseket
@Shikari: Baromi nagy tévedés, a fasiszták soha, sehol sem voltak többségben, de elvettek minden lehetőséget és teret másoktól, az igaz ! Nagy csúsztatás eza többségi hozzáállás. Mellesleg, ha a többség mondaná, hogy a Föld lapos, akkor igaz lenne ? Ennyit a liberálfasizmusról, ami egy nnszensz, fogalmi zűrzavar, mocsár, fideszfészek...
Kövér keményen beleállt Gyurcsányba: "Ez volt az első és utolsó"
...és ugye rögtön ezután a teljes ellenzék fellállt, és elhagyta a termet. Ugye ? Levélben meg elküldték azt a hólyagot a picsába, ugye ? Hogy kinek mihez van joga ...
Kövér keményen beleállt Gyurcsányba: "Ez volt az első és utolsó"
A fidesz egész működése törvénytelen, ehhez kétség sem fér. GYF meg ne ugráljon láthatja, hogy hülyékkel van köürlvéve ! A kövérnek fogalma sincs a demokráciáról, amelynek a nevében viseli a tisztséget ! Majd belátja, hogy ő csak egy porosz miniszterelnök ...a reichstagban ...
Dömötör Csaba: "Hogy nem szakad le a plafon? Amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen"
Ennyire hülyék a fideszes politikusok ! Nincs és nem is lehet velükkibékülni, nincs mit konszolidálni itt ! Ha maradnak, elpusztítják az emberek önálló akaratát, rávozásra meg csakis erőszakkla lehet rábírni őket. Az idő, az fogja megérlelni ezt.
A Parlamentből posztolt fotót a családjáról Novák Katalin köztársasági elnök
A szuverenitás (önrendelkezés !) bölcsője a család (a tekintély-elvúségé is !). Nem hülye ez a nő ? És most ez fog itt regnálni évekig ? Ilyen dumával ?
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
Megkönnyítjük a döntést: az oroszok egyelőre nem lesznek képesek fizetni ! A náluk lévő leleplező anyagokat nehezen fogják tudni elhelyezni a nyugati sajtóban ! Sőt, elsőre fake newsnak fogják tekinteni azokat ...
Hidvéghi Balázs: a brüsszeli baloldal nem adja fel az ideológiai háborút a magyar kormány ellen
Te mikor adod fel már a hülyeségedet, és olvasol el valami komolyabb töténelmi munkát ? Vagy egy kmolyabb politológiai könyvet, esetleg cikket, amely titeket elemez ? Hólyag !
Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
EZ a mocskosszájű már csak magát énekeli meg a dumájával. Belülről ír kifelé ...
Nemzetpolitikai minisztérium felállítását sürgeti a Mi Hazánk
Persze, nyíltan valljuk meg a viágnak, hogy mi vagyunk Hitler reinkarnációja, a nemzetek gyöngye ! Ugyan hitlerünk nincs, gazdaságunk is röhejes, minden egyébben pénzért állunk sorban, tenyerünk azonban nemzeti, a gerinc jelképe lehetne ! A mostaniak a fejükhöz is kaptak, hogy ez nem nekik jutott elsőre eszükbe, majd a palkovics minisztériuma alatt létre is hozzák !
Egy ismert riportert beidéztek a rendőrségre, mert 6 ezer forinttal több pénzt kapott vissza egy benzinkúton
Hogy ne kelljen találgatni, a kocsi tulajdonosán kertesztül jutottak el hozzád, őt meg a nemlétező objektív felelősséggel zsarolták meg, feltehetően ...
Egy ismert riportert beidéztek a rendőrségre, mert 6 ezer forinttal több pénzt kapott vissza egy benzinkúton
Biztos az l.simonnak valamai rutyája ...a rasi telefonját is köröztette az Interpol, a James Bond meg a CIA ...
Csehország berágott a romákra: a magyar útlevéllel rendelkező ukrán állampolgárok ellenőrzését kéri Budapesttől
A cseheknek teljesen igazuk van. Nem jár uniós pluszpénz és nemzetközi részvét a saját polgáraink után. Más kérdés, hogy ki a fene beszélte rá őket, hogy szavazhassanak orbánra ...
Nógrádi György: az ukrán politikai vezetés pofátlanul fenyegeti a világot
Te nógrádi, mit keresel itt ? Iriggy a szolovjov papához, a balettba, ugrálni ! Vagy bátran fordíts hátat egy felfegyveruett orosz gazembernek, a parkolóban ...
Ez botrányos! Feltételesen szabadlábra helyezték a kenőpénz elfogadása miatt elítélt minisztert
Ez botrányos ? AZ a botrányok, amikor le sem tartóztatják, végkielégítést adnak neki, várhatóan ki is tüntetik majd ! Ennek az összegnek a százezerszereséért !
Moszkvában bekérették a lengyel és az amerikai nagykövetet
Azonnali lesz a bocsánatkérés, ha ugyanezt a menekültek átzavarása miatt az oroszok is megteszik ! Jut eszembe, a nagykövet fogyóeszköz az oroszoknál, Gribojedovot is összekaszabolták Konstaninápolyban, mert a cár arra kényszerítette, hogy maradjon, miuátn vérig sértette a törököket. Casus bellinek jó lesz !
Pert vesztett Bayer Zsolt felesége
Ha a pert elveszített, akkor az állását is el kellett volna veszítenie ! Lopott !
Orosz tábornok: német és lengyel katonai célú biológiai kutatások is folytak Ukrajnában
..és a pétervári kolerajárványt is az ukrán baci okozta ? Nyikhaj ! Nézz inkább szét az ápoatlan WC-itek körül, a civlizálatlan csürheként mindent összeszaró katonáitok körül ! Még jó, hogy voltak laborok Ukrajnában, még szép ...ennyi az alapja annak, amit ez a katona feltalált !
Értelmetlen zagyvaság söpört végig a fideszes médián, két nap után törölték a "cikket"
Ez nem bemutató volt, hanem feljelentés Versenyhivatalnak, csak azok nem akarják megérteni !
Nógrádi György: az ukrán politikai vezetés pofátlanul fenyegeti a világot
Nógrádi pofátlanul hamisít és nyalja az oroszok puskaporos fenekét ...Nem kellene neki inkáb énekelnie a novákkatalin beiktatásán ?
Nagy pofon ez Putyinnak: jó pénzért a szovjet hőstett is eladó
Nem kellene annyit lobogtatni azokat a kis zászlócskákat a stadionban...talán az segítene élesebben látnia dolgokat. Amíg hagyjátok magatokat kihajtani krumplit szedni, addig semmi sem változik !
Orbán miatt kellene Magyarországnak távoznia az EU-ból
Nem ! Orbánt kell eltakarítani, megalázniu és kidobni ! Az ország nem ez a gazember ! Ez egy jobb sorsra érdemes ország - mondanám, ha hinnék még ebben ...
Közel egymilliárd forintból fejlesztik három Tolna megyei kórház járóbeteg-ellátását
Mondja valaki, hogy nincs itt egyenlőség meg minden ! Három kórház járóbeteg ellátása (fókusz) egy milliárd, de történelminek mondott egyházaknak, csak úgy menet közben 17 milliárd ...és semmi áthallás a kettő között !
Az Ukránok bejelentették: elzárják a gázt – megszólalt a Gazprom
Azt ugye nem gondolja a putty, hogy működő infrastruktúrát fog tudni rabolni a patkóban ? Felperzselt földet talál majd, már most készítheti az uzsonnás zacsikat ! Végtére is, jól jár, nem kell tranzitdíjat fizetnie tovább !
Márki-Zay: Orbán Viktor négyötöddel fog nyerni a következő választáson, ha nem történik változás
Felajánljuk MZP-t orbánnak, lázárnak, rogánnak, akárkinek - és a következő választáson nem is lehet majd észrevenni őketz !