Toller Béla

Szijjártó Péter még mindig tartozik a szüleinek 30 millióval, de közben ütemesen nő a bankszámláján a pénz
Azt a 180 millát elég hamar letudta, még szép, hogy felhalmozódik alé ! El sem bírja költeni. Mindent ingyen kap, nincs is a földön. A következményeket, mint egy kutya, a föld alá kaprja ! Egy kakadu, ebhez méltó allúrökkel...szépen vagyunk !
3608 ember baját látták el a mentősök az éjjel
Jól sikerült szóvicc, kiröhögtük magunkat mostanra. Na, és akkor most ehhez 3600 esethez kell majd hozzáadni a nemtommennyit, ha az éjszakai ügyelet is rátok köszönt ! Kormányunk végtelenmek tekinthető bölcsességének következtében.
Navracsics Tibor aggasztó hírekkel érkezett: "Nehéz időket él Európa"
Ennek a navrának nem az európai emberekért kellen aggódnia, ez olyan szemfényvesztés ! Mint az EU adminisztráció egy az egyben lekorruptozása a gyökér orbán által. Ez olyan köpködés, amit jobb helyen kirúgással honorálnak ! Megfogják és kivágják az ilyeneket !
Megmagyarázta a fideszes polgármester, hogy miért fenyegette Hadházy Ákost
Ha ez a gyökér dumát valaki beveszi, akkokor tényleg indokolt a fidesz 2/3-a !
MTVA: Varju László bűnöző
No nem ! Varzu nem bűnöző, semmillyen mondatban sem ! Ellenben az, aki leteper egy másik embert (amúyhy a törvény által kiemelten védett képviselőt!), aztán még rá is ül, de még aztán fel is jelenti, hogy mocorgott...no azt bevágnám a hűvösre minden további nélkül !
Tóth Gabinak elege lett, mindent maga mögött hagy
Elege lett a meghurcolt matyónak ? MIből lett nekije elege ? Már elég pénze van a Dunakanyarhoz ? És fenn is tudja majd tartani ! Férjemuram majd mindenkit beperel, akinek ez ne tetszik, Amúgy a fenét sem érdekli, csak ezt a még ő van megsértődve attutűdöt rühellem ! Nekünk van okunk a sértődésre !
Gyurcsány Ferenc iszonyú dühös lett: "Ennek véget fogunk vetni!"
@Őrnagy: Most mész a francba, vagy inkább a díszkardodba dőlsz a Moszkva téren ? Egy országgyúlési képviselőt letepertek és durván dögönyözni kezdte néhány gazember, akinek annyi gerince nem volt, hogy ezt ne tegye meg ! És bár a törvény szerint ehhez nem volt joguk, Varjú ellenállása még csak arányos sem volt (senkit sem vágott pofán), te itt artikulálsz ! A bíró cinikus, megkockáztatom, makaón nyerte a diplomáját (vagy később adta el a lelkét, mindegy). GYF joggal van felháborodva, és valóban, az ilyen világot meg kell szüntetni ! Amit te itt képviselsz, vedd már észre, az maga a fasizmus ! Vagy ezt már eddig is tudtatd ?
Meghalt Chochol Károly
Az még csak hagyján, de az a farok ott a képen éppen a rosszul megtanult fogásait gyakorolja egy letepert országgyűlési képviselőn ! Akit ezért el fognak ítélni ! Ez nem látszik a képen !
Kiszivárgott egy felvétel a Mol vezetőjétől – ennek a brüsszeli szankciónak brutális hatása lesz Magyarország olajellátására
@KisTehen: Őszintén, mit tettetek a válság elhárítására, az olajellátás megszervezésére, a szövetségesek támogatásának megszerzéséért ? Semmit ! Majd az oroszok megoldják nektek, mi ? De legalább ne pofáznál ilyen magasról ! Ennyi fiaskóval a hátatok mögött lehetnétek legalább egy kicsivel szerényebbek !
Hatalmasat csökken a tej ára, vége lehet az élelmiszer-inflációnak
A drágaság miatt visszaesett kereslet oldotta meg a problémát, ha megoldotta. Nem az állam a maga böszmeségével. És nem is raskoék a részvétlen áremeléseikkel ! Most ne kapálózzanak az ukrán gabona árletörő hatása miatt, ilyen a kapitalizmus, néha nekünk kedvez, többnyire a monopolistáknak !
Az új cseh elnök egyből nekiment Orbán elveinek, és minden úton nyomást gyakorol majd Oroszországra
@Shikari: Megmondanád, ó, nagyon bölcs, ki lehet egy cseh elnök gazdája ? Az ott nem Magyarország ?
Az orbáni javaslat alapján Ukrajna 20%-át elveszítené, ez magyar viszonylatban több, mint négy (vár)megyét jelentene
Orbám egy megzakkant tetű, ki nem látja ? Még néhány sajtótalálkozó, és kényszerzubbonya is lesz neki ! Amit persze valamelyik samesza visel majd ...
Tóth Gabinak elege lett, mindent maga mögött hagy
Ócska duma ez az "elegem van Budapestből, megyek a Duna-kanyarba". menjél, egyetlen szó nélkül ! Úgy az igazi !
Hadházy Ákos: Varga Judit pontosan tudhatta, mit művel Schadl György
Ákos, fogalmazz rejtelmesebben, így majd számonkérik tőled, hogy nem szolgálsz véres és forrő tárgyi bizonyítékokkal ! Nyilvánvalóan igazad van, de ezek a mimózás nem ismernek gátlásokat !
Fideszes szakértő: Az Európai Uniónak mielőbb változtatnia kell szankciós politikáján
Jön egy gyüttment fideszes kisfóka, és komoly pofával mond marhaságokat. Hol van hiány az EU-ban ? Azt az egy magyar kishazát nem számítva ...
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@Németh István: Gyenge vagy ! Az oroszok egyedül soha nem nyertek háborút, a saját eszközeikkel meg pláne nem. És most sem fognak, egyszerűen nincsenek hozzá elegen ! Nagy, összeharácsolt föld, kevés gondolkodó ember ! Ha nincs árulás a másik oldalon ha nincs egy olyan szövetséges, amelyik mindent megad nekik, csak kérni kell, ha nincsenek olyan buta emberek, mint te meg az orbán, akik elhiszik, hogy örök béke meg barátság ...akkor ezek elveszett népek ott a nagy orosz pusztán ! Egymást falják fel. Akár a magyarok, ha magukra hagyják őket !
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@Őrnagy: Te fasz ! A lengyelek nem a volt ukrán nácikat támogatják, hanem a mostani orosz nácikat utálják, az ukránokkal együtt, Érzed, hogy különbség van a kettő között ?
Kövér László milliókat vont el, az Ab most kezd el vizsgálódni az ügyben
MIndannyian macskajancsik ! Javasolom hogy könyörtelenül nagy büntetést kapjon ez a kövér is meg az alkotmánymagyarázók is, mihelyst leáldozik mögülük a diktátor napja ! Magyarországon ne lehessen többé erkölcstelen hülyéket vezetőnek választani vagy kijelölni !
Nyílt vérengzés Budapesten? Lázár után Navracsics is visszafogná a budapesti fejlesztéseket
@sgl: Tán visszább fognád magad egysejtűkém ! Nagyon ravasznak gondoltad ezt a beírást, mi ? Feketn-fehéren nagy gecik vagytok, fasiszta genyák, és ennek megfelelően kaptok is majd érte. Ne aggódj, a főváros a helyén marad, nem tudjátok ti azt elpusztítani ! Termelő beruházás, mi ?
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
Az már nem is cinizmus, hanem igazi fasizmus, amikor az önvédelmi harcot folyttató felet egyszerűen leöngyilkosozza egy genya gonosztevő !
Így köszöntötte fel Novák Katalin a születésnapját ünneplő Kern Andrást
Rezzenéstelenül vigyorog ! Vegye már le, egyszer vegye már le a maszkját ! Legalább, amikor a Kernnel együtt fotózzák, ahogyan egy pillantást sem képes vetni arra az emberre ! Akit nyilván megint behúzztak ...
"Karácsony Gergely ne sunnyogjon tovább" – felszólította a főpolgármestert a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője
Nem a geri sunnyog itten, hanem ti, már vagy tizenkét hosszú éve ! Egy forintért sem dolgoztatok meg, oszt ahhoz képest elég jól éltek, nem ? Van is majd 5000 milliárd forint hiányunk ! Most ki kérdezi meg, hogy hol a pénz ?
Orbán Viktor: "Vajon melyik derék honfitársunk áll a dollárbaloldal mögött?" – videó
Hú vazze, ez nagy beismerés! Téged ki fizet ? Ki engedi neked, hogy összelopd, ami kell ? Valljál !!
Rendkívüli bejelentést tett az Orbán-kormány: Duplájára emelik a munkába járás kedvezményes költségtérítését
Azért valamit most már adhatnátok, a magatokéből is ! Vagy, mondjuk, az államéból is ! Nem mindig a munkaadót meg a kiskereskedőt kell ám megtalálni !
Gyurcsány keményen beleállt Orbánba az EU-ból kilépős mondatai miatt: "Micsoda szörnyűség ez az ember"
@KisTehen: Megint hazudsz ! Mint orbánod. De ténylegm mért nem mentek ti innen a picsába ? Annyira jól elvagytok az EU-n kívül, mindenen kívül, erkölcsök nélkül, minden tartalom nélkül. Menjetek, senki visszatartani nem fog benneteket ! Vigyétek a 97 százalékotokat is, nehogy nekünk kellejen kitakarítani !
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@Maccska: Ek vagy te borulva, putyin labanca, törökök vezetője, türk seggek kinyalóka...ki itt az áruló ? A saját, felesküdött szövetségeseidet adod el éppen! Dumával ez nem másíthatod meg !