Városi Kurír

Karácsony javaslatára Demszky és Tarlós is Budapest díszpolgára lesz

A Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen tárgyalt arról, hogy kik legyenek Budapest díszpolgárai, és kik kapják meg Budapest többi díját. Karácsony: nekem ezer dologban volt vitám Tarlós Istvánnal

Dr. Kunetz: így lesz egy eredetileg 13 ágyas intenzív osztályból 60 ágyas!

Ahogy a képen látható így lesz egy eredetileg 13 ágyas intenzív osztályból 60 ágyas. Elrendelik egy varázsceruzával és kész. Hipp-hopp, rendelkezésre is áll. Csakhogy nem a Szent János Kórház intenzív osztálya az egyetlen, amelyet varázsceruzával bővíteni kívánnak,

Nyakunkon a kenyér-áremelés! - Durván drágulnak az alapvető élelmiszerek (is)

Azon ma már vitatkozni sem érdemes, hogy: Drágul az egész világ, az árak hol jobban, hol kevésbé, de szinte mindenhol felfelé kúsznak.

Vásárhelyi Mária: kedves EU! Be kéne fejezni a bábozást!

Vera Jourova, a jogállamiságért felelős EU biztos, szerint nincs értelme szankcionálni azokat az országokat, ahol a jogállamiság és a demokrácia súlyos sérelmeket szenved.

Szabó Tímea utánajárt: Téliesítették a kiskunhalasi szupermodern mobil járványkórházat, de miért üres? Hát ezért......

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és országgyűlési képviselője ismét ellátogatott a Büntetés Végrehajtás kiskunhalasi börtönébe.

Dr. Kunetz: a vírus írja a forgatókönyvet, beépített ügynökei segítségével magát a járványkezelést és az egészségügyi rendszert veri szét

Sokáig nem értettem, hogy miért zajlik ennyire értelmezhetetlenül és fejetlenül a járványkezelés hazánkban.

Újabb épületet fogtalak el az SZFE lázadó diákjai

Szerda éjjel az SZFE hallgatói, léptek egyet és elfoglalták az egyetem Film-, és Médiaintézetét – írják csütörtök reggeli közleményükben a diákok. 

2021 horoszkóp! 4 csillagjegy szülötteire siker, szerencse és boldog élet vár

A különleges erők a most következő négy csillagjegy szülöttei mellett lesznek a 2021-es évben.

7 szakma, amit 35 éves kor felett is megtanulhatsz! Ha nem szereted a munkád, válassz újat!

Egyre inkább úgy érzed, hogy a mostani munkád unalmas de úgy gondolod, hogy már késő más munkát keresni, vagy más szakmát megtanulni?

Egy vérből valók vagyunk ti meg én! - egy kis kipcsakolás a közös eredet és testvériség okán

Amondó vagyok, hogy 15,5 milliárd forint már egészen szép summácska ahhoz, hogy némi figyelmet szenteljünk az újra formálódó örök és megbonthatatlan kirgiz-magyar barátságnak!

A külügy többszáz milliót fizetett az Ön pénzéből át nem vett koronavírus-tesztekért. Hogy mindezt miért? - Olvassa!

Cirka 280 millió forintot fizetett ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium az egyik koronavírus gyorsteszteket is beszerző cégnek, a Pro Conceptnek úgy, hogy magukat a teszteket a nem is vette át - derítette ki a HVG.

Paranormális: a kísértetjárta kőbánya - pincerendszer és környéke

Ha egy baráti társaságban a kísértet-járta helyek kerülnek szóba, csak nagyon ritkán emlegetik a kőbányai pincerendszert, holott az egykor pezsgő életet élő helyről mára egészen különös hírek terjengenek.

Nekiment az ügyészségnek és a KESMA-nak a jogállami jelentés

A magyar ügyészség nem túl aktív a korrupciógyanús politikusok ügyeiben, és nem vizsgálták meg a hatóságok a magyar média sokszínűségét fenyegető kormányközeli médiaalapítványt – többek közt ezek az ügyek szerepelnek a magyar jogállamiságról szóló jelentésben, melyet szerdán hozott nyilvánosságra az Európai Bizottság.

Kovács Zoltán átlátta a Twitter működését - hogy mondják angolul, hogy "libernyák"?

Kovács Zoltán közösségi oldalán jelentette, hogy letiltotta a Twitter az About Hungary-t, amit Magyarország Kormányának hivatalos fiókjaként említ.

Mentőöv a budapesti taxisoknak!

A taxis szakma számára levélben kért a koronavírus-járvány okozta válsághelyzet hosszú távú enyhítését célzó intézkedéseket a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől és Karácsony Gergely főpolgármestertől.

Fontos! Törvényben tilthatják be a hálapénzt, de mit kapnak helyette az orvosok és a nővérek?

Régóta várt, sokakat érintő törvényjavaslatról tárgyal szerdán a kormány.

Márki-Zay: számomra Dobrev Klára tűnik legesélyesebbnek az előválasztáson - 5 pont a 2022-es kormányváltásért

Márki-Zay Péter öt pontban foglalta össze közösségi oldalán, mik azok az elengedhetetlen dolgok, amiket meg kell lépni ahhoz, hogy 2022-ben esélyes legyen a kormányváltás.

Budapesti hétköznapok Archívum

Mint arról beszámoltunk, Fürjes Balázs bejelentette, hogy csak “vicceltek”, amikor elálltak a Városligetbe tervezett, ám a választás után leállított három épület felépítéstől.

Örihari! - mondta sértődötten a sallerek és kokik szakavatott bajnoka....

A magyar kormány – hagyjuk már!

Hadházy Ákos bepöccent Müller Cecíliára - "Ha egy tesztet sem végeznek, akkor 0 lenne az esetszám és vége lenne a járványnak?"

Müller Cecília jó hírként számolt be arról, hogy ezer alatt marad a naponta regisztrált új fertőzöttek száma – idézte fel közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Szédületes videó: irdatlan szakadék az út vége a közkedvelt kirándulóhelynél

Az ember azt hiszi, hogy ebben a vírus-sulytotta időben a legjobb és legbiztonságosabb családi időtöltés, ha a természetben sétál egy nagyot.

Meglepő, de tény! - A 3 sikerre született női csillagjegy

Számos nőre mondhatnánk, hogy kifinomult, jó ízlésű, diplomatikus, elegáns, azonban ezen 3 csillagjegy női szülöttei mégis különböznek tőlük.

Figyelem! A nagy átverés az interneten érkezik - rengeteg kamu honlap kínál kamu szereket

Honlap, honlap hátán, ígéret ígéretbe ér, egyre hihetetlenebb ajánlatok kerülnek az ember szeme elé, egyik másik már annyira hihetetlen, hogy az ember azért ül fel neki mert úgy érzi ekkorát biztos nem mernek hazudni.

Koronavírus: vörös listára tette az EU Magyarországot!

Négy újabb országot jelölt vörös színnel a koronavírus-térképén az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), írja a CNN.

A nap legütősebb hírei – 2020. szeptember 29., kedd

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, nézze át összeállításunkat.

Élő vita a magyar jogállamiságról: Donáth Anna vs. Varga Judit

Ritkaság számba menő vitának lehetünk tanúi méghozzá élőben, amikor a Donáth Anna, a Momentum Európai Parlamenti képviselője, és Varga Judit Igazságügyi miniszter csap össze.

Pesti TV, avagy a digitális kőbalta esete a nézőszámmal

Szeptember 14-én indult a Pesti TV.

Vidnyánszkyék lecserélik az SZFE kancellárját egy gépesített lövész tisztre?

A 444 több egyetemi forrásból úgy értesült, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem fölé kinevezett kuratórium kezdeményezésére távozik az egyetem kancellárja, helyére pedig Szarka Gábor ezredes, a honvédelmi miniszter korábbi kabinetfőnöke kerül.

Bevállalnád? Ez a 3 csillagjegy nagyon boldog lehet ezen a héten!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre ezen a héten.