Városi Kurír

Újra az Ön segítségére van szükség! - és persze a memóriájára majd a fülke magányában az ikszelésnél...

Az alábbi eset egyáltalán nem mondható kirívóak, sok ilyenről hallottuk már.

Már megint nem jött be Szentkirályi Alexandra Karácsony-alázási kísérlete

Beesett a tévémbe Szentkirályi Alexandra.

Magyar György: előválasztás, amit a civilek nem így képzeltek el

Évek óta hangoztatott közhely, hogy a hazai választási rendszer mellett – amely a Fidesz javára erősen torzít – csak akkor győzhet az ellenzék, ha mindenütt közös jelölteket állít.

Békesi László: lemaradásunk és az általa okozott károk pótolhatatlanok

Magyarország 20 éve csatlakozott az Európai Unióhoz.

Lejárt lemez, hogy Magyarország "akkuban nagy", sokkal inkább "airsoft-királyság" vagyunk - Hogy mi az? Olvassa....

Hétfő este robbantotta „napi bombáját” a megafonos Deák Dániel, aki újra bebizonyította, hogy célszemélye -Magyar Péter- mindenre is alkalmatlan ütődött, aki kampánykörútján Komlón járva bejegyzésében fotókat közölt egy düledezőfélben lévő épületegyüttesről és megjegyezte, hogy 2024-ben elég snassz, hogy ilyen...

Marika néni: hát csak le kell menni a nép közé, hogy ne csak a választási krumplinak örüljenek....

Nem először közöljük „Marika néni” gondolatait, nála jobban „alulnézetből” ugyanis kevesen látják jobban, mi is történik körülöttünk, velünk.

Három fapofa horoszkópja - Csak semmi látványos érzelmi kitörés

Ezek a csillagjegyek alig mutatnak érzelmet, s nem is könnyű a szívükbe látni.

10 elkötelezett református személy „ezernyi társuk nevében": ha leváltják ezt a kormányt, mi lesz az egyházunkkal?

A Szemlélekhez eljuttatott nyílt levélben emlékeztetnek, április 24-25. napokon tartják a Magyarországi Református Egyház Zsinatának tavaszi ülésszakát.

Eredeti ÁVO-s kabát ajándékba Lánczi Tamásnak, hogy legyen "miben nyomozgatnia"

Keresztény Zoltán, az Orbán Viktor és köre elleni különleges akcióiról elhíresült jogász, most Lánczi Andrást vette célkeresztbe, majd találta el egy szó szerint „személyre szabott” ajándékkal. "Eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot vittünk a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökének, hogy legyen miben nyomozgatnia..."

Szájer-utózönge: bekerült a ciklus legemlékezetesebb európai parlamenti képviselői közé

Nem tévedhetek nagyot, ha azt gondolom, hogy Szájer József szívesen kihagyta volna a kétes dicsőséget és inkább maradt volna az egyik szürke képviselője az Európai Uniónak.

Mire készülnek Pintérék? Húszezer darab csapatszolgálati kiszerelésű -vagyis jó nagy- könnygázt venne a rendőrség

Mikor is szokott könnygázt alkalmazni a rendőrség?

Most mutasd meg! - Fradi-Nyíregyháza összecsapás, a foci első és másodosztály vezető csapatának mérkőzése

A bajnoki címét ismét megvédő Fradi a másodosztályban listavezető Nyíregyháza vendége lesz a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai elődöntőjében.

Jobb, ha megszokja: állandósul a bolond időjárás - Itt a következő 2 hétre várható

Amit nem tud az ember megváltoztatni, annak jobb, ha minél előbb beadja a derekát és megpróbálja a legjobbat kihozni belőle.

Szinte hihetetlen, de igaz

Bármennyire is hihetetlen, de igaz: téli hangulatot árasztó, havas mesevilág alakult ki hazánk legmagasabb pontján.

Havas Henrik: Bu#i-e Magyar Péter?

Havas tanár úr, megint odapörkölt, természetesen tőle megszokott magas hőfokon, Bejegyzése tárgya és témája ezúttal az egyi Magyar Pétert ekéző „főmegafon” Apáti Bence egykori balet-táncos, ára védkötelezett kormánypárti "íródeák."

A Fradi lesz a Gazprom legvidámabb barakkja? - Gurulnak a "háborús rubelek"

Az utóbbi évtizedekben egyre jobban megy a Fradinak, igazi anyagi gondokkal eddig sem kellett szembenézniük, Kubatov Gábor fiainak.

Atya világ! Maga érti, amit ide kiírt? - érdeklődött egy kommentelő Sulyoktól, aki szerint "Európa felújított templomává válhatunk…ahova erőt meríteni jönnek az emberek"

Sulyok Tamás köztársasági elnök vasárnap a jáki Szent György-templom újraszentelésén mondott beszédet.

Havas Henrik a gyorsforgalmi halálútról

Fürjes Balázs azt mondta, hogy a külföldieknek a ferihegyi gyorsforgalmi út ideális, mert meglátják a Grupama arénát és tudják, hogy világvárosba érkeztek (ez az idióta volt a FIDESZ Budapestért felelős államtitkára – kezdte legutóbbi bejegyzését Havas Henrik.

Ujhelyi István: még egy utolsó tánc Strasbourgban

Ha jól számolom, akkor majd egy tucat alkalommal volt ebben a ciklusban az Európai Parlament napirendjén az úgynevezett „magyar-ügy”, vagyis a magyarországi jogállamiság, pontosabban a Fidesz-kormány jogállami dúlásának kérdése ...

Ennyit a politikusi becsületről! - Újabb ellenzéki kihívója lett a Kovács Gergelynek, pedig megnyerte az ellenzéki előválasztást

Hiába nyerte meg az ellenzéki előválasztást utcahosszal a fő-kutya Kovács Gergely a XII.

A Magyar-napszemüveg újra téma: licitáljon rá, hogy segítsen egy rászoruló családon! - A pillanatnyi állás: 300.000.- forint

A Menczer-Megafon által híressé tett napszemüvegét Magyar Péter licitre bocsátotta, ezzel használva fel nemes célra a kormányközeli „véleményvezérek” pitiáner hírverését.

Szanyi Tibor: Svejk Magyarországa

Meglehetősen sok gondolkodó fejtett ki ahhoz hasonló véleményt, mint amit Széchenyi Istvánnak is tulajdonítanak (állítólag helytelenül), miszerint minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel.

Perintfalvi Rita: a bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény

Varga Mihály, aki a közt -Önt!- pénzügyminiszterként szolgálja az Orbán-kormányban, büszke lehetne arra, hogy Magyarország folyamatosan javítja pénzügyi helyzetét és csökkenti adósságát, ha így lenne.

Varga Mihály büszkeségére eddig 2.631-en voltak kíváncsiak - Bekerülési költsége: 8.900 millió közforint

Karcag olyan Varga Mihály pénzügyminiszternek, mit Felcsút Orbán Viktornak, ebből adódóan február végén Őt érte a megtiszteltetés, hogy átadja a Sámándob újjáépített verzióját Karcagon: „A kunokon, jászokon keresztül ez a város ma is a magyarság közép-ázsiai gyökereit jeleníti meg”

Közös bringaemelés - Tizenötezren pattantak nyeregbe a biztonságosan bringázható Budapestért

A nagy tavaszi bringa és bringás felvonulás szombaton a Népligetből indult 15:00 órakor, a Petőfi hídon keresztül mentek át Budára, ahol az alsó rakparton tekertek végig, majd az Alagúton és a Lánchídon keresztül értek vissza a pesti oldalra.

Van mit keresnünk az olimpián állítja Ligetvári Patrik a magyar kézilabda válogatott balátlövője

Ligetvári Patrik szerint a párizsi olimpián sem lesz félnivalója a januárban Európa-bajnoki ötödik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatottnak.

A halál-biznisz és a megvesztegetett boncmesterek - A gyász öt lépése

A gyászolók, a gyász fájdalmára épül az egyik legnagyobb és legerkölcstelenebb biznisz, a versenyfutás a halottakért, amiben egyes temetkezési vállalkozások szinte semmitől nem riadnak vissza annak érdekében, hogy hozzájuk menjenek a már egyébként is megtört hozzátartozók.

Perintfalvi Rita: vigyázó szemetek a bátor református hívekre vessétek

Perintfalvi Rita arról írt a közösségi oldalán, hogy nem szűnik a református egyházon belüli elégedetlenség annak kapcsán, hogy a kegyelmi ügyben felelős püspök, azaz Balog Zoltán, aki egy sorozatos gyermekbántalmazót fedező és bűntetteit eltussoló, jogerősen elítélt bűnözőnek, azaz K. Endrének kijárta az államfői...

Szentkirályi Alexandra talpasai összegyűjtötték az ötezer aláírást - jelentette Hidvéghi kampánymindenes

„Összegyűltek az aláírások!

Időjárás, lépten-nyomon szélviharok

Az elkövetkező napok időjárása sok szelet, vihart ígér, egy szó mint száz, eszükbe ne jusson kültéri programot szervezni, mert alaposan megjárhatják.