amaramaistanna

A Fidesz nem szavazta meg a női nemi szervek megcsonkítását tiltó állásfoglalást – mutatjuk, mire hivatkoznak
Újabb aljasság a Fidesz részéről cinizmussal vegyítve. Szégyellje magát minden nő aki rájuk szavaz, mert ez azt jelenti, hogy nincs méltóságuk és önértékelésük a bánya béka alsó fele alatt van. Nő és férfi mindegyik ember és nem alázzák meg egymást egy normális társadalomban. A nők is sokat tehetnének ezért.
A kormány meglépte azt, amitől a dunaújvárosiak féltek: elvette a Hankooktól hozzájuk befolyó milliárdos iparűzési adót
Bosszú a folyamatos vereségért amely a Fideszt és KDNP-és csatlósait érte éri Dunaújvárosban. Itt az ideje, hogy elküldjük oda, ahová való, a történelem szemétdombjára.
Bencsik András szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot
Bencsik befoghatná a lepénylesőjét. Nem felejtettük el , hogy milyen ocsmányságokkal illette a szentatyát, nem egyszer. Nem Orbán és a Fidesz körül forog a világ. Minket keresztényeket megtisztel azzal, hogy részt vesz a misén, az álkeresztény maffiózókkal nincs semmi dolga.
A New York Times szerint Biden nehezen dönt, lobbanékony természetű és türelmetlen
@rokker33: Gratulálok, te már csak tudod. Ritka butaságokat írsz. A like ennek szólt. Elárulnád, hogy miért nem tájékozódsz, mielőtt "véleményt" írsz?
A New York Times szerint Biden nehezen dönt, lobbanékony természetű és türelmetlen
Ez a "cikk" azoknak szól, akik nem tudnak angolul és ezért nem tudják ellenőrizni. Tele van csúsztatásokkal. A Twitteren és a Facebook-on is követem Joe Biden-t és olvasom az amerikai jelentősebb újságok vele kapcsolatos cikkét. Lehangoló ami a magyar kormányközeli sajtóban zajlik. Javaslom, hogy olvassátok el az első 100 napjáról a sajtóbeszámolókat és elemzéseket. Foglalkozott vele a Szabad Európa és a Telex.hu, ha nem tudnátok angolul. A Propeller-nek sem kellene mindent átvennie az MTI-től.
Hadházy: Rogánék tömegesen küldik a hazug propaganda e-maileket, a kormány manipulált és hazug számokat reklámoz
Nem járultam hozzá a "tájékoztatáshoz", ezt a hazugságcunamit már csak egy-egy cikkben látom, azt is cáfolva, valós tényekkel.
Rogán Antal bocsánatkérést vár a Telextől
Hivatalos bírósági ítélet van arról, hogy Rogán Antalt lehet bűnözőnek nevezni. Ezt még Juhász Péter érte el. Egy bűnöző pedig befoghatná a lepénylesőjét. Nagyon virgonc a bűnöző "uraság", miután Juhász Péter már nem politizál, igaz indított egy YouTube csatornát, ahol gondolom előbb - utóbb Rogán is téma lesz.
Kiderült, milyen vakcinákat adunk Csehországnak
Felháborító, hogy a legjobb oltóanyagokat ajándékozzák el, mi meg kapjuk az engedély nélküli orosz és kínai micsodát..., ja hogy a magát külügyminiszternek nevező nímand engedélyezte...
Hivatalos: a Fidesz kilépett az Európai Néppártból
Ehhez értenek, lelépnek kirúgás előtt. Bízzunk benne, hogy megérzik az idők szelét és eltűnnek az országból a 2022-es évi választások előtt.
Német elemzés szerint rosszul áll Orbán szénája
@sgl: Pedig Orbán azt mondotta volt, hogy a sikerüket JÁRVÁNYKEZELÉSBEN A JÁRVÁNY KÖVETKEZTÉBEN ELHUNYTAK SZÁMÁBAN MÉRIK. Negyedikek vagyunk a világban ha az elhunytak számát összevetjük a népesség számával. Forrás: Euronews
Varga Judit nőnap alkalmából beszólt a nőknek
Nem szívesen írok effélét senkiről, de ettől a nőtől undorodom.
Szijjártó: több uniós tagállam is "Budapesttől kérte el Moszkva telefonszámát" a Szputnyik V oltóanyag miatt
Egyre riadtabban figyelem a mondókájukat (amelyet tudatosan tesznek), címezve a választóiknak. Ha és amennyiben ez a célt érő stílus, tartalom és forma, akkor mérhetetlenül nagy szellemi leépülés következett be bizonyos szavazóknál. Ezt a tudatos butítást tartok tőle, hogy egy emberöltő alatt sem lehet majd helyrehozni.
Parragh László szerint méltatlan és rosszindulatú kampány folyik ellene
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint rosszindulatú kampány. Mióta számítanak rosszindulatú kampánynak a tények? Úgy vélem, hogy azóta, hogy Orbán és vircsaftja van hatalmon...
Biden: Európában is sokhelyütt támadás alatt áll a demokrácia
@Rockxy: Neked is lennének táskáid, ha neked kellett volna kampányolnod az USA-ban koronavírus idején.
Biden: Európában is sokhelyütt támadás alatt áll a demokrácia
@human: Nem hinném, hogy ezzel lekenyerezhetné. Még az idióta Trump-nál is csak annyit ért el, hogy fogadta , talán 30'-et kapott.
Biden: Európában is sokhelyütt támadás alatt áll a demokrácia
"...az utóbbi négy év "nehéz" volt, de az Egyesült Államok "visszatért", és elkötelezett európai partnerei és a NATO mellett." Trump-ról ennyit, általában arra sem méltatja, hogy kiejtse a nevét.
Nekünk is kellene már egy "Merkel", "Obama", vagy "Biden".
Gond van a 13. havi nyugdíjjal, nagyot nő a különbség az ellátottak között
Nem kellett volna elvonni, majd eltüntetni a nyugdíjbiztosítóktól 3000 Mrd Ft-ot.
Az amerikai szenátus felmentette Trumpot az impeachment alól
Gyalázatos döntés született. A republikánusok elkezdték megásni a "sírjukat"...
Jön a koronavírus elleni védettségi igazolvány – a legfontosabb tudnivalók
@simmering73: Nem hinném, maximum teszteket kell majd végeznie meghatározott időtartamban, akit nem lehetett beoltani, vagy nem engedte beoltani magát. Nagyon selejtes és ellentmondásos a tájékoztatás.
Jön a koronavírus elleni védettségi igazolvány – a legfontosabb tudnivalók
Az igazolvánnyal, ha olyan oltóanyagot kapott valaki ( orosz, kínai) melyet nem engedélyeztek az Európai Unió-ban átlehet-e lépni a határt? Tartok tőle, hogy nem. Egységes EU igazolvány kell.
A belga ügyészség szerint kábítószer volt Szájer Józsefnél
Ezt hozta a Fidesznek a TÉLAPÓ vagy van még más is a zsákjában?
.
Lelkileg
2020. december 01. – 16:08 – GRAFITEMBER
NAPIRAJZ
telex.hu/napirajz/2020/12/01/lelkileg
Demeter Szilárd visszavonta gázkamrázós írását, a Facebook-oldalát is törölte
Tegnap aláírtam, megtennétek ti is?
.
" Alulírottak, mint Magyarország és az Európai Unió állampolgárai, a leghatározottabban visszautasítjuk Demeter Szilárd kormánybiztosnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának, a magyar kormány hivatalos képviselőjének 2020. 11. 28-án megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja..." szabad.ahang.hu/petitions/demeter-szilard-mondjon-le
Demeter Szilárd visszavonta gázkamrázós írását, a Facebook-oldalát is törölte
"Nem a szombati véleménycikk volt Demeter Szilárd egyetlen meredek értekezése a héten. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerdán a Karc Fm-en osztotta meg gondolatait a németekről:..."24.hu/?p=2971901
NINCS BOCSÁNAT! Nem lehet visszavonni, nem lehet nem megtörténné tenni, egyet tehet még, eltűnni a szemünk elől visszaadva előtte minden megbízatását... talán Észak-Korea jó hely lenne számára, de az a nép sem érdemel ekkora büntetést...
Nagy bejelentést tett Orbán Viktor a lengyel miniszterelnökkel
Tízből nyolc európai úgy gondolja, hogy az uniós forrásoknak csak olyan tagállamokba szabadna áramolnia, ahol tiszteletben tartják a jogállamiságot és a közös demokratikus értékeket. Nemsokára egy új mechanizmus gondoskodik arról, hogy ha egy tagállam nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, akkor azzal az uniós források kifizetésének felfüggesztését kockáztatja. - Forrás: [email protected] Itt lehet megnézni a videót amely bemutatja, hogy az uniós források milyen komoly segítséget jelentenek majd a járvány utáni újrakezdésben: multimedia.europarl.europa.eu/hu/a-stronger-budget-to-get-europe-back-on-its-feet_N01-AFPS-201117-MFFR_ev
A republikánusoknak elolvadtak a reményei Pennsylvaniában
Trump ügyvédje ( a fotón látható horrorisztikus kinézetű "úr") Rudy Giuliani New York egykori polgármestere bevonulhatott volna New York és az USA történelmébe, akit anno még a demokraták is támogattak, de Trump ügyvédjeként elkövetett súlyos "bakikkal" úgy fognak rá emlékezni, mint az USA egykori szánalmas elnökének, szánalmas ügyvédjére.
Megérkezett az Oroszországban gyártott oltóanyag-minta, az EU óva int a használatától
Nem kérem, sem az oroszt sem a kínait. Ingyen sem. Majd valamelyik EU tagállamban, az EU által bevizsgáltatott és elfogadott oltóanyaggal, igen.