cs.n.

Kövér László: "A baloldalon a sunnyogást, a mellébeszélést felváltotta a nyílt hazaárulás politikája"
"A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek."

Bagoly mondja verébnek.
Kamera rögzítette, ahogy egy medve sétál a villamossínen Miskolcon
Ha már rögzítette a kamerájuk, legalább egy képkockát is közzétehettek volna a felvételből.
Boldog új évet mindenkinek
Csak most néztem végig a videót, köszi, Horizont! Szép volt.
Mostantól Horvátország az EU elnöke
Pár hete volt, hogy a horvát kormányzat méltatlankodott a fideszgyűléses fotón látható térkép miatt. Jó, hát lehet vízgereblyézésnek vagy esetleg fingreszelésnek is nevezni ezt, de azt mindenesetre előrejelzi, hogy a horvát EU-elnökség és a magyar kormány nem lesznek puszipajtási viszonyban.
Tömegesen érkeztek új útvonalakon a gyakran erőszakos migránsok
Írja a zorigó Habony "hírügynökségére" hivatkozva. Akkor az biztos úgy is van, még csak véletlenül sem Kormány Viktorék szokásos migráncspropagandájáról lehet szó.
Megszűnt az Abcúg, a szocioportál
@Shikari: Tehát ha valaki a szegények helyzetével foglalkozik, az következésképpen fasiszta és náci ezek szerint?
Földbe döngölte Orbánt az olasz külügyminiszter
@papa.49: Szia papa! Csak úgy gondoltam, beköszönök, rég voltam már itt. Látom, te még tartod a frontot, így tovább! :)
Kampány: Karácsony Gergely szabad, zöld és szolidáris Budapestet célzó programot hirdetett
@Pegero: Polgárportálos kreténségek, mint hivatkozási alap. Köszi. Tényleg. Elvégre mi mást kéne egy embernek megfontolni szavazáskor? Na jó, esetleg jöhetnek még Georg Spöttle, vagy Rezsi Szilárd okosságai is a "ha nem a Fidesz nyer, itt mindenhová büdöslábú migráncsok lesznek betelepítve, meg még buzibárok is"-féle maszlagok. Pár ilyet is linkelhetnél.
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@durbincs: fúbazmeg, jó ideje kerülöm ezt az oldalt, de nem gondoltam volna, hogy már rögtön összefutok a naccságos durbincs sógorral, mikor benézek. Látom, még mindig sikerült a dolog, kezdjük: . , ! Ezek ilyen írásjelek. A kérdőjelet szépen tudod már, ideje lenne mást is gyakorolni.
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott. Nem csak az ellenzék szerint. Visszabújt a kis tornyos csigaházába, aztán onnan kiabálta a semmit. Gyáva szarjankó ez, akinek úgy el van szállva az agya a saját beképzelt zsenialitásától, hogy még egy GYODA drótháló se fogná meg.
KDNP: szégyenletes események helyszíne volt ma az Országház a parlamenti szavazás ideje alatt
Jó, és kit érdekel, mi van a KDNP "szerint"? A kullancs kikiabál Orbán segglyukából, ennek ennyi a jelentősége.
Allah akbar a karácsonyi vásáron, eddig három halott
@durbincs: Dehogynem, csak gondoltam megemlítem, ha már ennyire lényeges a külföldi származás.
Allah akbar a karácsonyi vásáron, eddig három halott
Az áldozatok egyike egy afgán származású autószerelő volt, másik egy thaiföldi turista. A jólértesült ripost ezek szerint még nem tud róla.
A Fidesz meghökkentő érveléssel áll ki a túlóra-szabályok drasztikus szigorítása mellett
@desiro: Rá céloztam elsősorban. A másik csak egy "mezei" fityfiriritty képviselő, Kósa nagymesternek nyilván szüksége volt rá ahhoz, hogy ne legyen ööö-zés minden mondatban.
Visszahívatják Demeter Mártát a NATO parlamenti közgyűléséből
A fideszes képviselők (pl. Rezsi Birkózó) többet hoztak nyilvánosságra ez ügyben, mint Demeter. De azzal persze semmi gond.
Szijjártó Péter fogadta a kazah gazdasági minisztert
Aha. És kit érdekel mindez? Van olyan ember, aki komolyan veszi a kicseszettül jelentős kazah, üzbég, etióp, akármilyen kapcsolatokat? Ez a hülye már a fél világra kereskedőházakat potyogtatott, amik azóta be is zártak a picsába. Ennyit tud a hülyegyerek, meg hisztizni az EU/ENSZ ellen.
A Fidesz meghökkentő érveléssel áll ki a túlóra-szabályok drasztikus szigorítása mellett
@Zeta: Hát ez az, pl. a 3 évenkénti munkaidőkeret-elszámolás mennyiben jó a munkavállalónak? Többet akarsz dolgozni? Oké, de nem kapsz érte többet, csak majd olyan 3 év múlva. De lehet, hogy akkor se, mert addig kiadjuk szabadnapnak. A túlórás rész se úgy megy, hogy aki akarja, dolgozhat többet, aki meg nem, az nem. Ez az "indoklás" még annál is hülyébb, aki beadta a javaslatot.
"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
@Horizont: Számomra már eleve a halálos megfenyegetés furcsa. Amire hivatkozik. Hát bakker, ott a sitten nagyobb biztonságban lenne az őt állítólagosan legyilkolászni vágyóktól, mint erre-arra grasszálva. Nyilván nem kocsmai késelőkkel raknák egy cellába két évre, akik kinyírnák egy beígért fél doboz cigiért.
Lehet élet a Marson?
Ki a fenét érdekelnek a bukdácsoló robotok? Már régen más projektről van szó, emberes marsutazásról. De az is olyan, mint a magyar €uró, majd eccer talán valamikor, de valószínűleg akkor se.
A védőcipő avagy a munkavédelmi lábbeli története
@emerencia: Na igen, a hosszútávú következményeket nem sűrűn emlegetik.
A védőcipő avagy a munkavédelmi lábbeli története
@emerencia: Sokszor indokolatlan a használata, mégis kötelező. Mondjuk az én lábamat is védte már meg acélbetkós bakancs, különben úgy járhattam volna, mint egyik ismerősöm évekkel korábban, akinek több lábujját is amputálni kellett, úgy összetörtek. Pakolászós "fusimunkákról" van szó egyébként, azoknál meg semmi nem kötelező, nekem csak szerencsém volt, hogy pont olyan lábbelit kaptam fel.
Ja, meg az acélbetét nem minden, hiába van benne, ha a talpa úgy csúszik, hogy nagyobb eséllyel taknyol el benne az ember sima felületen és veri be a fejét valahova, mint annak, hogy valami ráesik a lábára. Volt már "szerencsém" ilyenekhez is.
Kovács Zoltán levélben reagált a brit Economist videójára, amiben Orbán Viktor Trump, Putyin és Kim Dzsongun társaságában tűnik fel – videó
"A poszt Kovács Zoltán szerint azt is sugallta, hogy amagyar kormányfő a demokráciát aláásó autokraták közé tartozik."
Mert oda tartozik, bmeg. És hiába akarod megint a migrációra terelni a szót, nem arról szólt a videó. Ha ennyit értettél meg belőle, akkor eszed annyi, mint hajad, te CEU szégyene. De inkább csak szándékosan terelsz, és ezzel pont igazolod az erre vonatkozó részt.