ébresztő2022

Elmarad a Kormányinfó – holnaptól kéne működnie az EU-s vakcinaigazolványnak
Egy fotó szerint Gulyás Strassburgban van, kirúzsozott szájjal! Ki kellett menni neki buzulni, mert itthon már nem lehet. Ez fontosabb, mint a Kormányinfó! Nem?
Varga Miklós egy vidéki hakni közben üzent a szivárványos Brüsszelnek
Úgy tűnik ez az egyslágeres ripacs, de számomra inkább "félnótás" Kossuth-díjra hajt!
Jön a Békemenet, minden eddiginél több dühös fideszest várnak az utcára
@Béla333: Szerintem nem kell ellenmenet, nem kell velük összeakaszkodni. Rögtön elindulna a számháború, melyik vonuláson voltak többen. Meg kell őket hagyni abban a hitben, hogy valójában ők vannak többen, és remélem a szavazófülkében megtörténik a "mi vonulásunk" és ezek az átkeresztelkedett kommunisták jól pofára esnek! Aztán remélem megint vonulnak, de el az országból!
Az Európai Parlament is kitűzi a szivárványzászlót
Hajrá Orbán! Csak így tovább, egyre érik a vereséged!!! 2022-ben nem az ellenzék fogja megnyerni a választást, hanem te fogod elveszíteni hasonló tetteid miatt. Köszi
Áder János aláírta a melegellenes törvényt!
Na, a "bajszos szar" a TEK-kel a háta mögött megint nagyon bátor volt.
Schiffer András. Von der Leyen közleménye több a soknál
Megszoktuk, hogy Schiffer eddig is hol balra, hol jobbra nyalt. Mondhatnám, hogy elég kétszínű, de talán most aktuálisabb, hogy sokszínű... SZIVÁRVÁNY?
"Csak az hozzon magával zászlót, aki meg is tudja védeni!" – szinte Müller Cecíliát idéző magaslatokban a magyar ultrák
Orbán nyilván, mint mindig most is feltüzelte őket, aztán lelépett mint egy szemét hajóskapitány a süllyedő hajóról. A FŐNI nélkül úgy tűnik, tele a gatya...
Már Németországba sem utazhatunk keleti oltással
@kokopelli: köszi, közben már megtaláltam, hogy a kártyával és az antitestet igazoló lelettel az EU-ba lehet majd menni.
Már Németországba sem utazhatunk keleti oltással
Segítsetek már légyszi! Mindenhol csak az oltásosok utazásával foglalkoznak. Én beteg voltam, van kártyám (4 hónapos lejáratú) oltást csak 2,5 hónap múlva kaphatok. Én utazhatok, mit kell felmutatnom a kártyámon kívül? Sem a " greenpass" kapcsán nincs erről szó az EU-ban, se a kakadut nem hallottam, hogy erről beszélt volna!
A Mi Hazánk feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget
Dórika! Ne nézz minket hülyének... Jól tudjuk, hogy a fidióták beépített asszonysága vagy. Csak azért csinálod, mert tudod jól, hogy a "Polpot" Péter úgyis lesöpri az asztalról a feljelentésedet.
Rendesen megszedik magukat: ennyit keres havi szinten Vidnyánszky és az SZFE kuratóriuma
Kár volt ráklikkelnem erre a cikkre. Eleve hányinger kerülget, ha meglátom a képét a rogán szemű Vidnyászkynak vagy a vidnyászky szemű Rogánnak! Na de a fizetésük hallatán már tényleg hánynom kell...
Tíz másodpercen múlt, de nem tudta a Mi Hazánk lefoglalni a Pride útvonalát tüntetésre
Dúró-Gyúró Dóra nagyon gyúrt, de nem bírta a farka! Bocs, az a szarka, de a pride-hoz ideillik ez a közmondás is.
Az interneten kínáltak szexet, lecsapott rájuk a TEK
Basssszzzzzkiiiiii!! Ezt a címet!!! Totál olyan, mintha a TEK kapva-kapott volna a felajánlott szex alkalmon!! Bár már ezen sem csodálkoznék...
Vajna Tímea félmeztelenül pózol a tengerben – fotó
Olyan a jobb felkarkarja, mintha megcsócsálta volna a cápa! Mi a fenét akar az állandó pucérkodásával? Így akar pasit fogni?í gy inkább csak egy prosti benyomását kelti
"Ölel fiad!" Orbán utolsó távirata – Videó
Véletlenül félre olvastam a geci táviratát: "Öl a fiad!" Azt hittem, hogy a több mint 27000 covid halott után végre legalább az anyjának megvallja bűneit. Tévedtem!!!
Kukásautóba ült Kósa Lajos
Hátulra kellett volna beülnie, oda való a SZEMÉT!
Medián felmérés: Ő legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt – mutatjuk
Tényleg egyre jobb ez a Jakab, szerintem nem véletlen vezet. Én DK szimpatizáns vagyok, de szerintem pont ilyen miniszterelnökre van szükségünk, vág az esze, mint a beretva, nem kertel,megmondja a tutit. A pártja egyre erősödik, és főleg vidéken, ahol a geciék is erősek! Bocs Dobrev Klára, de Jakab karizmatikusabb.
Jakab durván nekiment Orbánnak – "Gyáva miniszterelnöknek nincs hazája. Akkor sem, ha lopni akar egyet"
Tényleg egyre jobb ez a Jakab Petya! Én DK szimpatizáns vagyok, de szerintem pont ilyen miniszterelnökre van szükségünk, vág az esze, mint a beretva, nem kertel,megmondja a tutit. A párt egyre erősödik, és főleg vidéken, ahol a geciék is erősek! Bocs Dobrev Klára, de Jakab karizmatikusabb.
Szijjártó Péter: Lassan csak lebukik a nagy sajtó- és véleménynyilvánításos képmutatás
KAKA-du! Petry a szerződését szegte meg a Hertánál a nyilatkozatával, ezért váltak meg tőle! Persze, tudom, hogy nálatok az ígért szó, egy szerződés ló[email protected] sem ér! Ha meg egy újságíró a munkáját végzi és kérdezni mer, az már nálatok zaklatás... Erkölcsi nullák vagytok!
PDSZ: meg tudjuk akadályozni, hogy április 19-én a kormány megnyissa a nevelési-oktatási intézményeket!
@magyar1: mi az, hogy nem dolgoznak? a tanárok most is dolgoznak, csak otthonról! nem dolgozni nem akarnak, hanem újabb fertőzötteket, halottakat!
PDSZ: meg tudjuk akadályozni, hogy április 19-én a kormány megnyissa a nevelési-oktatási intézményeket!
Hajrá tanárok! Álljatok végre a sarkatokra! Mutassátok meg ennek a felcsúti lógóhasúnak, hogyha összefogtok, akkor sok lúd disznót győz!!! Az összefogásotok maradjon is meg 2022-ig, akkor elzavarhatjuk ezt a pszichopata barmot a NER lovagjaival és ló-vaginájaival együtt!
Szijjártóék bekérették a német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kirúgása miatt
Petry 17 éve él Németországban. Ott ő egy magyar migráns! Úgy tűnik egy erkölcsi nulla is, ha nem tudja, hogy nem szarunk oda, ahol eszünk!!! Ha olyan rossz nyugaton élni, miért nem jön haza! Itthon, ha már nyalni akar, akkor közvetlenül is hozzáférhetne orbán seggéhez!