iThink

Késnek a vidékfejlesztési előlegek

Az FVM államtitkára szerint május helyett várhatóan csak egy-másfél hónap múlva lehet előleget igényelni a projektek nyertes pályázataihoz.

Bomba a Times Square-n

Pokolgépet találtak rendőrök szombat este a New York-i Times Square környékén egy parkoló gépkocsiban, a hatóságok lezárták és kiürítették a környéket.

A Progressz csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz

Sikeresen csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) az orosz Progressz-M teherűrhajó, amely több mint 2,5 tonna rakományt szállított az űrbázisra.

Győrben holtestet találtak

Egy ismeretlen holttestet találtak Győrben a Mosoni-Dunában a Széchenyi hídtól mintegy egy kilométerre, Vízivárosban.

Lovasnapi baleset

Öten sérültek meg szombaton a fábiánsebestyéni lovasnapon, amikor egy fogat szekere nekiütközött a nézőteret a pályától elválasztó korlátnak.

Agyon ütött egy férfit Hajdúnánáson 22 ezer Volt

Pénteken délelőtt 10 órakor érkezett Hajdúnánás Rendőrkapitányságra bejelentés, miszerint egy EON-os dolgozót 22 ezer Volt áramütés ért – közölte a megyei RFK sajtószolgálatától.

Az egyik legkedveltebb wellness desztináció az olaszok körében Budapest

Az egyik legkedveltebb wellness desztináció az olaszok körében Budapest

Nagy-Britannia is választ

Két fontos újság támogatását is elveszítette a választási kampány hajrájában Nagy-Britannia munkáspárti miniszterelnöke.

Görögország megsegítésére három éves terv született

Berlini értesülések szerint három évre szóló terv születhet Görögország megsegítésére a Nemzetközi Valutalap és az euróövezeti uniós tagállamok közreműködésével.

Csütörtökön még midnig csak hiányos kormánynévsort kapunk

Csütörtök délután elkezdi ismertetni a leendő kormány személyi összetételét a Fidesz - közölte Szijjártó Péter.

BKV közlemény a Blikk cikkére

Dr. Kocsis István vezérigazgatói tevékenysége idején az MVM Zrt. mindig betartotta a költségvetésében meghatározott és az igazgatóság által jóváhagyott kommunikációs költségkeretet.

Csányi MLSZ-elnök lehet

Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója elfogadta a Magyar Labdarúgó-szövetség felkérését, és jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára.

Kulcs a lábtörlő alatt

Könnyű dolga volt annak a tolvajnak, aki kedden Bakonybélen egy családi házat látogatott meg, ugyanis a tulajdonos a bejárati ajtó kulcsát a lábtörlő alatt hagyta.

Tizenöt éves fiú lehet a világ legkisebb embere

Negyvenöt centiméteres egy tizenöt éves iraki fiú, aki a világ legkisebb embere lehet.

Hétfőtől érettségi

Több mint 139 ezer diák számára kezdődnek meg az érettségi vizsgák hétfőtől - mondta Hiller István szakminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón.

Ismét megnyitja kapuit a Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállítás

Idén 100 éves a magyar motoros repülés, amelynek alkalmából 2010. április 28-án a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat támogatásával ismét megnyílik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megújult Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállítása.

Az MVM-nek még szivarszakértőre is tellett

Egy adóvizsgálat szerint harmincnyolc millió forintot költött reprezentációra a Magyar Villamos Művek 2007-ben.

Az iszlám fejkendő iskolai viselését ellenzi az európaiak többsége

Az európai lakosság szűk többsége ellenzi iszlám fejkendő viselését az iskolákon belül, viszont támogatja feszületek elhelyezését az osztálytermekben - derül ki egy spanyol felmérésből.

A Jobbik képviselőcsoportja Sopronban alakul meg

A leghűségesebb városban, Sopronban tartja szerdán és csütörtökön alakuló ülését a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja.

A hamisítok a nagycímletű pénzeket szeretik

Továbbra is a magasabb - öt-, tíz- és húszezer forintos - címletű forintbankjegyeket hamisítják a leggyakrabban - derül ki a jegybank negyedéves jelentéséből.

Az izlandi vulkán miatt 50 magyar rekedt külföldön

Hiába oldották fel a légtérzárat, a zsúfolt járatok miatt még mindig 50 magyar várja külföldön, hogy hazajuthasson.

Az izlandi vulkán miatt 50 magyar rekedt külföldön

Hiába oldották fel a légtérzárat, a zsúfolt járatok miatt még mindig 50 magyar várja külföldön, hogy hazajuthasson.

Kérhető segítseg a szavazáshoz

A testi fogyatékkal élő, valamint az írni, olvasni nem tudó választópolgárok a választási bizottságokhoz fordulhatnak segítségért.

Nem szegényednek tovább a brit szupergazdagok

Kezdik kiheverni a 2008-2009-es krach idején elszenvedett veszteségeiket a brit gazdagok leggazdagabbjai, akiknek vagyona az elmúlt évben rekordütemben gyarapodott.

Az ombudsman visszavág

Az adatvédelmi biztost megdöbbentette az OVB állásfoglalása.

A munkanélküliég jelene és jövője

11,5 százalék körüli munkanélküliséget várnak a HR Portál által megkérdezett elemzők, akik úgy látják, már erősödik a munkaerőkereslet a külföldi tulajdonú cégeknél, a belföldre termelő és szolgáltató vállalatoknál azonban még lehet leépítés.

Obama látogatásra hívta meg Abbászt Washingtonba

Barack Obama amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja útján washingtoni látogatásra hívta meg Mahmúd Abbászt egy májusi időpontra, és a palesztin elnök kedvezően fogadta ezt - jelentette be Száeb Erekát palesztin főtárgyaló.

Haja színe miatt nem dolgozhatott egy amerikai rendőrnő

Élénkvörös haja miatt hazazavartak a munkából egy rendőrnőt az Egyesült Államokban.

8,5 százalék a részvételi arány 9 óráig

A választásra jogosultak 8,5 százaléka, 210.492 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások második fordulójában reggel 9 óráig.

Tegnap lett volna 90 éves Zenthe Ferenc

Zenthe Ferenc, eredeti nevén: Rameshofer Ferenc (Salgóbánya, 1920. április 24. – Budapest, 2006. július 30.) színművész, a Nemzet Színésze.