ifjmomanotto

Trilopoló mondatai: Egy hét a kórházban

A 19 éves Márkot magára hagyja Melinda és Károly, hiszen csaknem egy hétig tartó vizsgálat vár a 4 éves Bencére. Hétfőn reggel a 4 éves Bence a szüleivel elindul a Heim Pál Gyermekkórházba, Márk pedig a számítógép előtt tölti az egész délelőttöt a tévét követve a T__ S___ végéig, amit a kamerájával tervez rögzíteni....

Holnaptól akár a nosztalgiázástól is eltilthatják, aki nem tartja be ezeket a szabályokat

Március 25-étől, hétfőtől akár végleges eltiltást is kaphat minden jange, aki az RTL (RTL Klub) 2005. december 24. és 2008. június 1. között készült műsorainak videóit nézi.

Három napra eltiltották a hírekkel való foglalkozástól a terrortagadó jangékat

Háromnapos eltiltást kaptak a terrortagadó jangék, ezért csak filmeket és sorozatokat nézhetnek - jelentette be a jangeparlament szombat reggel.

Korlátozta a tiltott szavak használatát a Mandu

Március 11-én hajnali 4 órától kicenzorázza a Mandu a saját törvényének nem megfelelő szavakat, a YouTube csatornákon is ezt a cenzorát fogják használni. Pl. M__-sz_____ o______, Gy_______ F_____, T________ L_____, MMVI. szeptember XVIII., MMVI. október XXIII., Echo __, H__ T_, R__ K___, T__ S___, Budapest MMVI, O____ V_____.

Oroszország támad, Ukrajna védekezik - Ez a szlogenje a két éve tartó háborúnak

Oroszország támad, Ukrajna védekezik - Ez a szlogenje a két éve tartó háborúnak - címmel jelent meg cikk a Germán Birtok birtokában.

4 hónapra eltiltották az M1-től az ország legnépszerűbb jangéját

Magyarország legnépszerűbb jangéját, Kiszúj Endrét 4 hónapig, azaz a 2024-es Önkormányzati és az Európai Parlamenti választásokig a médiahatóság eltiltotta az M1-től és az M1+-tól és különböző hírcsatornáktól a rendkívüli híradótól való balhéja miatt.

Jön az utolsó Deserion Griffin híradó

December 18-án elérkezik az utolsó Deserion Griffin híradó, amely 2024. január 1-jéig lesz műsoron.

Minimax a Mikulás napján

És most annak is eljött az ideje, hogy összefoglaljam években (2013-2021), hogy mi történt a Minimax gyerekcsatornán december 6-án. Amikor az bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba látogat a Mikulás és ajándékcsomagokat osztogat a gyerekeknek.

Koronavírus: Ahol 2020 és 2022 közti időszakban is korlátlanul ki lehetett járni

A koronavírus-járvány idején volt olyan ország is, ahol szabadon ki lehetett járni az utcákra, lehetett tüntetni is, és még gyülekezni is. Az érintkezési formákra ebben az időszakban is a szokásos módon került sor. Deseria volt az egyetlen teljesen korlátozásmentes ország Magyarországhoz képest.

Vörös kódot rendelt el a Párdentó a 2022. IV. törvény megsértése miatt

A Párdentó két hétre vörös kódot rendelt el a Top Shop 2006 és 2012 közti videókat nézők számára a cég elérhetőségeinek többszöri megtekintése miatt, a rendelet szeptember 10-ig tart, jelentette be a Párdentó elnöke kedd délelőtt sajtótájékoztatóján.

Villám csapott II. Deserion Griffin Zalaegerszegi dámanciaotthonába, az épület leégett

Hatalmas villámcsapás érte szerda éjszaka II.

Rendkívüli bejelentést tett az időutazó: Két év múlva kitör a harmadik világháború

Egy magyar időutazó figyelmezteti az embereket, hogy 2025. december 1-jén fog kitörni a harmadik világháború, hiszen Oroszország támadást indít Németország ellen.

A Google nem viccel: hamarosan eltávolítják a rég nem használt fiókokat

Korábban bejelentette a Google, hogy az év végétől minden nem használt fiókot el fog távolítani a Gmail-ről, a Google fotókról, a YouTube-ról egyaránt.

A vihar utáni rendkívüli híradóktól tart a Manduinó

A Manduinó attól tart, hogy rendkívüli híreket mondanak a viharokról pl.

Újabb 25 dámancia vonult el az elmúlt 24 órában

12 óra telt el az első mérés óta, 25 újabb dámancia jött a világra délután 14 óra és hajnali 5 óra között, a 11. dámancia 14:00-kor vonult el Kovács Csenge (Budapest) néven.

10 dámancia vonult el fél nap alatt

Az elmúlt 12 órában 10 dámanciát sikerült világra hozni, az első június 17-én 1:20-kor vonult el Szobrovkszy Barbara néven.

Rossz hírt kaptak a RÓNALI dámanciák, elmoshatja a vihar a dámanciafelvonulást

Nincsenek jó híreink a RÓNALI dámanciafelvonulásra készülőknek, megzavarhatja a jövő hét péntek reggel kezdődő és vasárnap este véget érő 21. alkalommal megrendezendő eseményeket, arra kérik a dámanciákat és szüleiket, hogy ha megérkezik a vihar, azonnal keressenek biztonságos helyet és fussanak, még arra is, hogy ha sérült...

Úgy tűnik nem lesz zavartalan az idei RÓNALI dámanciafelvonulás

Ami az időjárást illeti, június 16-án még napos idő lesz, azt megérkezhetnek az esőfelhők, amelyek többfelé csapadékot adnak, június 17-én is többfelé vagy elszórtan lehet zápor, zivatar, június 18-án a záporos, zivataros idő után pedig újra kisüthet a nap, a kedvezőtlen időjárás bizony megzavarhatja a 21. RÓNALI...

8 éve indult a Kormányinfó

8 éve, 2015. március 26-án tartották az első kormányinfót a Miniszterelnökségi irodában, eleinte minden csütörtökön, majd ritkábban tartottak sajtótájékoztatót.

Borbás Marcsit is headonistának nevezték

Borbás Marcsi is a headonistaság áldozata lett, jelentette be a Prima Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő családja.

Kitiltaná Magyarországról a szemükbe lógó hajú hölgyeket II. Deserion Griffin magyar édesapja

Piszkos András az ausztrál Deserion Griffin magyar édesapja azt eszeli ki, hogy a félig frufru hajú kislányok, dámanciák (II.

Három éves a Párdentó

Három éve, 2020. június 1-jén vette fel a Párdentó a 2006. november 1-jén alapult Köel vállalatot, 2001. november 8. és 2006. október 31. között Temerer néven működött a rettegés vállalata.

Piszkos András: Aki headonistának nevezi II. Deserion Griffin-t, annak kirúgjuk az ausztrál dámanciával való bánásmódot

Ha valaki headonistának nevezi II.

Headonistának nevezte II. Deserion Griffin-t a SÁFEFE dámanciacsoport egyik tagja 2006-ban

"Te headonista vagy Deserion Griffin, szégyelld magad!"

Milyen idő várható a dámanciák napján, június 17-én?

Egy hónap múlva lesz a RÓNALI dámanciák ünnepe, idén is háromnapos lesz a Budapesti dámanciafelvonulás, illetve 5 év után II. Deserion Griffin is ismét részt vesz az eseményen, mindenki azt reméli, hogy június 16. és június 18. közti eseményeket nem mossa el a vihar, hogy dámanciafelhő lebegjen az égen.

Piszkos András: Mindent elkövetünk, hogy II. Deserion Griffin jelenlegi korszaka 17 évnél is hosszabb ideig tartson

Mindent elkövetünk, hogy II.

Az M4 Sport is elsötétül a jövő héten

Az M4 Sport helyettesítő csatornájának, az M4 Sport 2-nek jövő héten többször is végre kell hajtania az NMHH által Deserion Griffin híradó közbeni reklámblokk miatt kiadott büntetési elsötétítést.

Zavargások lehetnek az MTV székházánál

17 év után ismét zavargások törhetnek ki az MTV székházánál, ezúttal a Duna Televízió volt székháza előtt - erre figyelmeztetnek a szakértők.

Deseria megtámadására figyelmeztet Szalay-Bobrovniczky Kristóf

A magyar honvédség már felkészült arra, hogy különleges katonai hadműveleteket fog végrehajtani Deseria ellen.

Hétfő este elsötétül az ATV+

Május 1-jén 18 órától 6 órás elsötétítést hajt végre az ATV+ a Deserion Griffin híradó alatti reklámszünetek miatt.