ifjmomanotto

Úgy tűnik nem lesz zavartalan az idei RÓNALI dámanciafelvonulás

Ami az időjárást illeti, június 16-án még napos idő lesz, azt megérkezhetnek az esőfelhők, amelyek többfelé csapadékot adnak, június 17-én is többfelé vagy elszórtan lehet zápor, zivatar, június 18-án a záporos, zivataros idő után pedig újra kisüthet a nap, a kedvezőtlen időjárás bizony megzavarhatja a 21. RÓNALI...

8 éve indult a Kormányinfó

8 éve, 2015. március 26-án tartották az első kormányinfót a Miniszterelnökségi irodában, eleinte minden csütörtökön, majd ritkábban tartottak sajtótájékoztatót.

Borbás Marcsit is headonistának nevezték

Borbás Marcsi is a headonistaság áldozata lett, jelentette be a Prima Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő családja.

Kitiltaná Magyarországról a szemükbe lógó hajú hölgyeket II. Deserion Griffin magyar édesapja

Piszkos András az ausztrál Deserion Griffin magyar édesapja azt eszeli ki, hogy a félig frufru hajú kislányok, dámanciák (II.

Három éves a Párdentó

Három éve, 2020. június 1-jén vette fel a Párdentó a 2006. november 1-jén alapult Köel vállalatot, 2001. november 8. és 2006. október 31. között Temerer néven működött a rettegés vállalata.

Headonistának nevezte II. Deserion Griffin-t a SÁFEFE dámanciacsoport egyik tagja 2006-ban

"Te headonista vagy Deserion Griffin, szégyelld magad!"

Milyen idő várható a dámanciák napján, június 17-én?

Egy hónap múlva lesz a RÓNALI dámanciák ünnepe, idén is háromnapos lesz a Budapesti dámanciafelvonulás, illetve 5 év után II. Deserion Griffin is ismét részt vesz az eseményen, mindenki azt reméli, hogy június 16. és június 18. közti eseményeket nem mossa el a vihar, hogy dámanciafelhő lebegjen az égen.

Az M4 Sport is elsötétül a jövő héten

Az M4 Sport helyettesítő csatornájának, az M4 Sport 2-nek jövő héten többször is végre kell hajtania az NMHH által Deserion Griffin híradó közbeni reklámblokk miatt kiadott büntetési elsötétítést.

Zavargások lehetnek az MTV székházánál

17 év után ismét zavargások törhetnek ki az MTV székházánál, ezúttal a Duna Televízió volt székháza előtt - erre figyelmeztetnek a szakértők.

Deseria megtámadására figyelmeztet Szalay-Bobrovniczky Kristóf

A magyar honvédség már felkészült arra, hogy különleges katonai hadműveleteket fog végrehajtani Deseria ellen.

Hétfő este elsötétül az ATV+

Május 1-jén 18 órától 6 órás elsötétítést hajt végre az ATV+ a Deserion Griffin híradó alatti reklámszünetek miatt.

Ma délben elsötétül az M1+

Ma délben hajtja végre első NMHH büntetését az M1+ a március 14-én sugárzott délutáni Deserion Griffin híradó megszakítása miatt.

Magyarországra költözik III. Deserion Griffin

Május 1-jén végleg elhagyja Londont III.

Magyarországra jön a Deseriai dáridós

Magyarországra látogat Lapos László a deseriai dáridó házigazdája.

Április 1-jétől több eredeti csatorna is átköltözik az internetre

Március 31-ig még elérhetőek a tévében az interneten nem fogható csatornák, de április 1-jétől mégis költözniük kell az internetre a médiahatóság törvénybevezetése miatt, szóval ezeket a csatornákat hiába keressük majd a tévében, aki továbbra is szeretné élvezni az archív műsorokat sugárzó csatornákat élvezni, annak...

Piszkos András: Már nem lesz Deserion Griffin háború

Se Magyarországon, se Ausztráliában, sem a világon nem lesz már Deserion Griffin háború, mert 57 ausztrál Deserion Griffin-t küldenek a halálából, ami megakadályozza, hogy újra kitörjön a konfliktus - mondta Piszkos András a közmédiának adott interjújában.

Visszatér a képernyőre II. Deserion Griffin

Öt év után különleges műsorok lesznek látható a televízió csatornákon, például visszatér az este árnyékában, a piros és narancs című műsor, és a piros dámancia is. A műsorokat az április 17-én kezdődő héten láthatják a nézők.

Befejeződik a dámanciák élete

Húsvéthétfőn lesz a dámanciák élete utolsó része a Life 2-n. A műsor 36 rész után megszűnik, a húsvéti adásban II.

Hétfőtől bűncselekmény a Gilmárldenió, és tilos lesz a 2006. júniusa és októbere közti dátum szerinti időutazás és emlékezés

Március 13-ától bűncselekmény lesz a Mandu cég által létesített Gilmárldenió, onnantól kezdve aki nem a Bilgermárldenió szabályait tartja be, akkor a vállalat feljelenti a rendőrségen és akár 5-10 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat, a reeg végrehajtásáért akár 10 év börtön is járhat. - erről döntött az...

57 ausztrál Deserion Griffin lesz a világon

Kiderült, hogy Új-Zélandba, Kanadába, Bosznia Hercegovinába, Afrikába, sőt a világ összes pontján érkezik a 2018-ból visszatért ausztrál Deserion Griffin..

Változás történt a Deserion Griffin hullám eseményeiben

Kiderült, hogy Új-Zélandba, Kanadába, Bosznia Hercegovinába, Afrikába, sőt a világ összes pontján érkezik a 2018-ból visszatért ausztrál Deserion Griffin.

Több csatorna is élőben közvetíti az ausztrál Deserion Griffin halálából visszatérését

Február 20-a nagy nap lesz, hiszen hivatalosan is visszatér a halálából II.

Törökország is csatlakozik a DG államokhoz

Ausztrália, Új-Zéland, Magyarország, Egyesült Államok, Hollandia után Törökország is az ausztrál Deserion Griffin nevéből származó államokhoz csatlakozik március 1-jén - jelentette be a DG államokért felelős államtitkár.

Az egész világra kiterjed II. Deserion Griffin halálából visszatérése

Nemcsak Ausztráliába tér vissza a halálából, hanem Európa több országába is Magyarország kivételével II. Deserion Griffin.

12 órára elsötétül a Duna TV

Ma 12 órára elsötétül és nem lesz nézhető a 2022. november 1. óta interneten működő Duna Televízió, mert az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) bírságot szabott ki, miután a csatorna az Ismeretlen lány című filmet korhatár nélkül adta le.

Törökország elpusztulásától tartanak a magyar időutazók

A magyar időutazók attól félnek,hogy Törökország több földrengés is lesz és a 10,6-os erősséget is elérheti a földrengés ereje, ami az ország teljes pusztulásához vezethet.

Rendkívüli: Hatalmas földrengés rázta meg Törökországot, több száz halott lehet

Hatalmas, az első becslések szerint 7,8-as erősségű földrengés volt ma hajnalban Törökországban - írta a BBC.

Betiltaná a Super Mario 64 játékot a Párdentó

A Super Mario 64 nevű játékot azért kellene betiltani, mert a jangék több mint kétharmada hozzá van szokva a háttérben lévő ajtók betekintéséhez, ami a Párdentó félelem kockázatát emeli - jelentette a vállalat konzulátusa.