kereső

Fehérorosz történések: Szijjártó a Keleti Partnerség program miatt aggódik
@Nessy: Hát ez az, ha kiesik egy ilyen stabil "partner" ország, akkor csökken az alkotmányos kőccség.
Fehérorosz történések: Szijjártó a Keleti Partnerség program miatt aggódik
Toporzék nem a "keleti partnerség" miatt aggódik, hanem az ellopható pénz miatt.
Egy év alatt 300 milliárd forinttal támogatta az MNB a kormány kedvenceit
Nagyon kedvelik ezt a 300 milliárdos számot. 300 milliárd lélegeztető gépre, 300 milliárd rakértarendszerre,a növekedési kötvényprogram kerete. Mi ez, valami bűvös szám???
...arcon vág a nagy magyar valóság: egy ledolgozott élet után ennyi jut, egy kis gomba meg krumpli!
@csak úgy...: Bocsánatot kérek! Nem @Málnától- , hanem itt a többiektől, akiknek sérti az érzékeny lelkivilágát. De ,akkor kérlek szól a másik érintettnek is, mert ez szerintem még durvább, és alapból sértőbb sok-sok kisnyugdijas, egyedül élő emberre-"Ha a néni mindenhol eljátsza ezt a jelenetet, egész jól megélhet belőle'-na ez verte ki a biztositékot -nálam!!!.És nem érdemel mást ezért a mondatáért.
Matematikus: Orbán bukni fog 2022-ben, ez lehet a fő ok
@Béla333: Nem engedheti meg a bukást,mert nem viselné el- na nem a börtönt, ami több száz év kijár neki. Hanem magát a bukás tényét. "A haza nem lehet ellenzékben"- mondta 2002-ben. Ez azóta csak romlott.Nem lesz választás- majd meglátod. Az államháztartás hiánya az egekben, de veszünk 1 milliárd dollárért rakétarendszert (nem hiszem , hogy ennyiért vesszük- ebben már benne van alkotmányos kőccség is), szórja a pénzt , mint bolond a lisztet- ki fogunk lépni az unióbó, és akkortól kezdve tényleg bármit megtehet( nem mintha most nem, bár az európai milliárdok miatt még vissza fogja magát.).Nem véletlen, hogy mindenáron fertőzi az országot a covid-dal.Ukránok, szerb focisták..., meg bárki jöhet szivesen látjuk, mert akkor hamarébb ki lehet hirdetni a járványügyi válsághelyzetet.aAkkor pedig kihalásig megy a NER.

Nem vagyok összeesküvás hivő, de ez egy nagyon reális forgatókönyv-orbán,habony, rogán, toporzék és a dekázós szépnő.
Ezt nyilatkozta Soros Orbánról
Volt aki már jóval előbb megmondta- orbánról a véleményét.
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Közbeszerzési Hatóság: komoly hiba merült fel a Lánchíd-tender közbeszerzési felhívásában
Addig szarakodik orbán, amig tragédia nem történik. De az őrá hull vissza, hiszen tiz év kétharmad után már ujjá kellett volna épiteni- és akkor nyomdokaiba léphetne nyomokban a legnagyobb magyarnak.
Becsületsértés miatt kell megjelennie a bíróságon a brutálisan megvert miskolci nőnek, tüntetést szerveznek a többgyermekes édesanyáért
Azután fordult a nyilvánossághoz a bántalmazott??,-majdnem agyon vert- miután végigjárt mindenkit, és az (i)gazságügyminiszter asszony jó pszihológust, pszihiátert ajánlott neki, lelki segély gyanánt. Szégyen az egész országra nézve- ráadásul egy többgyermekes anyukáról van szó. Hol van ilyenkor a "keresztény családok" védőszentje novák katalin?is??És elutasitja a hatalom az Isztambuli egyezményt- mert gender, meg Soros.
...arcon vág a nagy magyar valóság: egy ledolgozott élet után ennyi jut, egy kis gomba meg krumpli!
Pedig ezek az emberek voltak azok, akik anno a befizetett adójukból biztositották, hogy a mai hatalom bársonyszékesei ingyen tanulhattak az egyetemen- nem mintha meg látszana rajtuk. Az illiberalizmus nem ismeri a "társadalmi szolidaritás"-t, az liberális , bolsevista csökevény. Csak azt tudnám, hogy sok-sok okos fideSS szavazó miért is nem ismeri fel ennek a hatalomnak a legjellemzőbb arcát- az ország kirablása mellet- az érzéketlen, embertelen hidegséget. És ez minden "gyengével" szemben igaz, gyerekkel, nővel, időssel , beteggel szemben. Undorodom tőlük.
Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott
Ez már a hatalomtól ittasult orbántól is a legalja. Remélhetőleg "barátilag"- azaz ingyért használják a magyar adófizetők pénzén felépitett csodákat, miközben szórják tele az országot a virussal. Tényleg ennyire útjában vannak a betegek, az öregek??? Orbán szándékosan terjeszti az országban a covid-19 virust, hogy aztán megvédhesse- és cecile kihirdethesse a válságállapotot, ami törvényes!!! teljhatalmat ad orbánnak. Milyen törvények vannak még előkészitve a tarsolyban??? Vagy csak arról van szó, hogy bármeddig lehet hosszabitani ezt az állapotot, és senki ne készüljön a 2022-es választásra.?? Kitelik, hiszen bármit megtehet, az eu-tól úgyis csak ejnye-benyét kap, na meg az euro milliárdokat. Az Eu finanszirozza Európa egyik diktátorát. Nekik is csak gratulálni tudok.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@division: Nem, mert NEKTEK igy a jó. Én egyébként azt tartottam egész felnőtt életemben, lehetetlenség nincsen, csak tehetetlenség. Jó kis angolna lenne belőled, kislisszolsz a lényeges dolgok megválaszolásából.Ami meg a külföldi céget illeti- láttunk már karóm varjut- ott az élő példa az origo eladása. Orbán &Co , ha akar valamit, akkor nem számit, hogy magyar-külföldi, akár amerikai is lehet.Hiszen az USA ellenében adta ki az oroszoknak a két fegyver/heroin csempészt is. Eljön a Te időd is.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
folytatás @divisonnak: Csak azt ne hidd, hogy nem fog eljönni a "Te időd". Eljön- mindenkire sor kerül.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@division: Bocsi, de nekem semmiféle személyes sérelmem nincsen. Vállakozó vagyok magam is, már közel húsz éve. Ez nem jelenti azt, hogy érzéketlen vagyok- és nem veszem észre a gerinctelenséget, a sok-sok hazugságot , a személyes szabadság korlátozására tett intézkedéseket- a magánszférába beleavatkozást. Nem jelenti azt, hogy nem veszem észre az ország kiárusitását a diktatúrák által folyósitott hiteleken keresztül, a török, az arab mágnásoknak elkótyavetyélt műemlékeket, Bpest belvárosi épületeket, kastélyokat- Héviz orosz általi megszállását.És folytathatnám.
Nem jelenti azt, hogy nem látom sok-sok család mennyit küszködik, hogy egyik-hónapról a másikra élhessen, adósság nélkül. És látom a töpörödött öreg anyót- aki nyugdijkiegészitésül a kukákban kotorászik- üres üveget szed össze, és üditős-sörös dobozt (amikor segiteni akarsz te szégyenled, hogy egy ledolgozott élet után, majdnem kezet csókol)-mert ez a hatalom rideg, érzéketlen, semmiféle szolidaritás nem létezik részéről országoin belül- bezzeg a határon túl...
És mert én tisztelem a tudást, az értelmet- hát nagyon nem tetszik az egyetemek megszállása, a közoktatás béka schegge alá való süllyesztése. És nem tetszik- felháborit a sajtó megszállása, a kultúra saját izléstelenségük felé való terelése. Utálom, hogy meg akarják mondani mit gondoljak, mit nem szabad gondolnom sem. És mindez pártfüggetlen- az, hogy mindezt egy valamikori vad!!"liberális "követi el, különös pikantériát ad a dolgoknak. És ami végképp vállalhatalanná teszi a FideSS&Co-t, az a gyűlöletkeltés, az ember egymás elleni hergelése- ezt még az átkos sem csinálta. Csoda-e, ha megkérdezem- miért is nem volt kis krokodil az anyuka magzatvizében. A magyar történelem folyamán még egy ilyen kártékony alakulata nem volt az országnak mint akik most uralkodnak! Uralkodnak és nem szolgálnak. Undorodom tőlük,m és haragszom az olyanokra mint Te is, akinek kellő rálátása van a dolgokra, de "kibekkel"- , mint a strucc.
KSH: 2,9 %-kal nőttek a fogyasztói árak
Ez a ksh szám annyira igaz, mint a többi:https://24.hu/fn/gazdasag/2020/08/10/mellar-o...

Megfelelni orbánnak, semmi más nem számit- sem a szakma, sem a gerinc, amely mára hajlik mint a nádszál.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@division: Az is. És gerinctelen. Ha nem találsz magadnak olyan pártot, személyt akire jó szivvel leszavazol- akkor otthon maradsz. És nem szavazol egy maffiára, egy olyan pártra, amely nem a haladást képviseli, hanem retrográd módon egy fasiszta ideológiával, sztálinista szöveggel megspékelve félfeudális társadalmat épit a 21. században. Urakkal, cselédekkel- és mindent uralni akarással. a szabad gondolkodást, a tudományt, a művészetet- miközben milliókat foszt meg az informálódás szabadságától. na erre szavazol Te ( aki egyébként, nagyon okosnak tartja magát), mert "niiiiiiiiiiincs mááááááááááááááááááááásik". a lónak a faxát, nincs!
Fizetésemelést és új autót kaptak Orbán Viktor emberei
Ilyenkor mindig felrémlik lelki szemeim előtt szijjártó péter, akkor még szóvivő-ma már külügyminiszternek csúfolt- amint feltűrt nadreágszárral tocsog a Balaton sekély vizében, mikrofonnal a kezében- és "bankár, meg luxus "kormányról értekezik. Hej régi szép idők!Meg Gyurcsány Ferenc szemüvegének ára.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@RonaGyuri: Itt és most csak ők lehetnek érzékenyek- mert aki mást gondol a világról, az egyenesen felségsértést követ el. De tehetnek egy szivességet- előtte gargalizálást javasolok, kézfertőtlenitővel )))(úgyis divat mostanság a hülyék körében a covid elllen. )
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@division: Ha nem tévedek, akkor a "jobboldali" kezdte a libernyákozást. Úgy látom, az hogy a tisztességes ember nem lehet fideSS-es nagyon talált. Akkor még megfejelem- tisztességes, becsületes, gerinces ember nem lehet fidess-es.Azaz, aki fideSS-es az nem tisztességes, becsületes, gerinces. A tisztességes, becsületes ember- aki nem fideSS-es, az nem lop, nem csal, nem hazudik, és nem kérkedik állandóan a magyarságával.
És mondsza, vsak miért és mitől is jobboldali a fideSS? , mert azt mondja magáról- közben meg nap-mint nap szembe köpi a jobboldali konzervativ és keresztény értékeket.
Meg vagy elégedve kicsi huszár? Remélem jól kifejtettem.