kereső

Elstartolt az előválasztás – Jakab–Gyurcsány: 1-0
Na török ismét nem mondott semmit- csak éppen az előválasztást akarja negligálni- a fideSs érdekeinek megfelelően. "Független poltikai elemző"- ez úgy igaz, mint ahogy a fideSS= a fiatal demokraták szövetségével.
Semmi sem változik – a Fidesz ellehetetlenítette a Pegasus miatt összehívott bizottsági ülést
A fideSS nem a téma miatt nem ment el. Azért nem, mert telibe [email protected] a parlamenti demokráciát- csakis a diszlet szerepét szánja neki. Eztetet(sic'!) hogy nem veszik észre a T. ellenzéki képviselők? Hiszen évek óta ez megy, mindegy milyen témában kezdeményez az ellenzék.Meddig óhajtják még a diszlet szerepét játszani? Már régen ott kellett volna hagyni az egész cirkuszt.
Gyurcsán kiakadt, és ráordított Orbánra a Facebookon: "Szórakozz a felmenőiddel!"
@magyar1: Az az egyetlen bajunk, hogy az eredeti törvénytervezettel ellentétben nem a pedofiliáról szól, hhanem két különböző dolgot tesz egyenlővé. Mert a homoszexualitás nem egyenlő a pedofiliával- ugye ez neked is egyértelmű., és ezen törvénytörvényszövegre fúzi rá a kormány akirekesztés, a gyűlüölet szavaiz. Na ez a bajom/bajunk vele. Ez lett egy jónak indult törvénykezésből.És most már szó sem esik a kaletákról- akinek az ügyét egyébként az orbán kormány "nemzetbiztonsági érdekből" tiz évre titkositotta- holott csak egy köztörvényes bűnözőről van szó, aki nevetséges büntetést kapott a magyar biróságtól.
Gyurcsán kiakadt, és ráordított Orbánra a Facebookon: "Szórakozz a felmenőiddel!"
@magyar1: Nem mutogatják, és nem reklűmozzák magukat a Pride felvonulás az elfogadásról szól- arról, hogy ugyan iolyan embernek tekintsék. őket, mint aki heteroszexuális. Ne bélyegezzék meg őket ezért/azért amiről végső soron nem tehetnek. Had éljenek teljes, emberi életet-hagyják őket , hogy hasznos tagjai lehessen a társadalomnak.A felvonulás a kirekesztés ellen szól, nem önmutogatás. És nem , nem akarnak bemenni az iskolákba, és nem akarnak nem váltó műtétről beszélni bölcsiseknek- a törvény nélkül sem tehetnék, még ha akarnák sem, hiszen ezt az iskolai rendtartások sem engedik. Az más kérdés, hogy ugyanakkor olyan személyek oktatnak, tartanak rákat- hittant/erkölcstant az iskolákban, akik maguk között megtűrik a pedofilokat(egyház). Jó lenne, ha különbséget tudnátok tenni
Gyurcsán kiakadt, és ráordított Orbánra a Facebookon: "Szórakozz a felmenőiddel!"
@magyar1: Látod, ezt teszi a tájékozatlanság. Milliárdos Gyurcsány- aki munkával szerezte a milliárdjait az előző házasságaiból szárnazó gyermekeit együtt nevelték Klárával a saját gyermekeikkel. A dolgozó gyermek bérlakását , annak rezsijét GYF fizeti. Ha a gyermek ezt a hivatást választotta, miért is kellene máshol, akár az Apja cégénél dolgoznia?
Gyurcsán kiakadt, és ráordított Orbánra a Facebookon: "Szórakozz a felmenőiddel!"
@magyar1: És mi a baj azzal, hogy "betegtologatókénr" dolgozott/ dolgozik? Inkább álljon a mi /sajűtlábunkon mint orbán gyermekei? És nem PEDOFIL!!! támogató, hanem egészséges lelkületú emberként kiáll azokért, akiket ti megbélyegeztek- holott nem tehetnek róla, hogy igy születtek- homoszexuálisnak, transznemúek, avagy ahogy ti mondjátok "buzinak". És a gyermekvédelmi törvénynek nem ezek ellen az emberek kellene irányulni, hanem a kiskorúakra veszélyes ragadozók a pedofilok ellen, akik nagyon szép számmal vannak reprezentálva az anyaszentegyház felkent papjai között. Na ezek ellen szónokoljál!
Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött
Ezek mind aberrált, gonosz emberszabásúak orbánnal az élen. És, mint ilyenek a legveszélyesebb fajta.Lélek és erkölcs nélküli gerinctelenek.
Kósa Lajos: "Aki nem akarja a gyermekeinket megvédeni, az ártó szándékú, gonosz ember"
Nem veszitek észre, hogy mindez már 2022-nek szól? Nem jött be, csak mérsékelten az ismételt gyurcsányozás, Soros már a fasorban sincs, a migránsok csak nem akarnak jönni- hát kell egy téma!!! amelyet ilyen jól lehet kommunikálni. Gyorsan eljutottak a kósa által kimondottakhoz- "aki nem akarja gyermekeinket megvédeni...". Ez ugyan olyan, mint az "oltásellenes baloldal"- aki bevizsgált vakcinát követel, az oltásellenes.
Csak ez egy kicsit mégis más, hiszen a politikai pedofil fideSS a gyermekeket használja fel- egyrészt a pegasus "elfeledésére", másrészt igy rá lehet kenni a az aljas törvényük és népszavazás ellenzőire, hogy "pedofil támogatók".
Ezt erősiti orbán azon kijelentése, hogy nem érdekes számára a népszavazás érvényessége- nem is azért inditották. Jó kis csapda !!!
Miközben a napi szóbeszéd abszolút nem szól a pedofiliáról, hanem csak a "buziságról".
Ti meg itten kósát hülyézitek- holott ezt a szöveget orbánék adták a szájába.Erre lesz felfűzve 2022.
Kemény szavakkal üzent Orbánnak a Pegasus-ügyben Weber: "Ez már nem magyar belügy"
Amig lerombolta a magyar demokráciát, felszámolta a jogállamot, kivégezte a sajtószabadságot, látszattá tette a parlamentáris demokráciát, 2018-ban elcsalta a választásokat- létrehozta az unió első fasiszta diktatúráját, addig hol a pichában voltatok?Ja, addig simogattátokj a buksiját, és félre néztetek, mindig mindenért bevédtétek orbánt. Csak most amikor kiderül, hogy szúk lesz a fejére a magyar korona- most ébredtek fel? Eddig hiába kiabáltunk, hogy állitsátok meg Arturo Uit.
Ezentúl név szerint jelentenek az oltatlanokról heti szinten – itt vannak a kormányrendelet részletei
Arról miért nem rendelkezik a kormány, hogy a 60 évnél idősebbek főleg, de minden magyar állampolgár csakis kizárólag az EMA által engedélyezett vakcinával lehhet beoltani.
Aljas dögök, akik a halálon is nyerészkednek.
Gulyás Gergely: Már nincs képviselete Európában a kereszténydemokráciának
A ti "kereszténydemokráciátok" valójában fasizmus. Nem hiszem ebből Európa kér még egyszer.
A kormány elfogadja a helyreállítási pénzeket az EU-tól, de feltételeket szab
Egyszóval. Nem jön pénz az Eu-tól, mert orbánnak nem derogálnak a közös szabályok, nem hajlandó levenni a xaros csizmáját az asztalról. Igy aztán itt a magyarázat. Az Eu nem teljesiti egy tagállamának a feltételeit- azaz, nem hajlandó "megvédeni a gyermekeket", orbánnak pedig ez fontosabb, mint néhány ezer milliárd forint- ezért aztán nem kell az Eu koszos pénze. Orbán megnyerte a 2022-es választást, hacsak addig fel nem lógatják lábánál fogva a gazemberség miatt. Úgy, mint a nagy elődöt.
Manfred Weber: Ez már nem magyar belügy
Amig lerombolta a magyar demokráciát, felszámolta a jogállamot, kivégezte a sajtószabadságot, látszattá tette a parlamentáris demokráciát, 2018-ban elcsalta a választásokat- létrehozta az unió első fasiszta diktatúráját, addig hol a pichában voltatok?Ja, addig simogattátokj a buksiját, és félre néztetek, mindig mindenért bevédtétek orbánt. Csak most amikor kiderül, hogy szúk lesz a fejére a magyar korona- most ébredtek fel? Eddig hiába kiabáltunk, hogy állitsátok meg Arturo Uit.
Durván elszállt az élelmiszerek ára, újabb pénzromlási hullám jöhet
A forint meg ismét erősödött. Már 360 Ft egy euro. Ezt sem tudta Gyurcsány megcsinálni- mondja az egy nanos FideSS fanasztikus/fantasztikus okos.
Palkovics: ha újra ránk szavaznak, épülnek a négysávos utak
Soká éritek el az "emmuttnyocév" 700 km-ét.Arra sem adott pénzt az eu, és csak egy kis szakasza épült meg koncesszióban. Hogy fel voltatok rajta háborodva.
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
"Védd meg magad"- úgy ahogyan megvédted a nyugdijmegtakaritásokat, ahogyan most "megvédeni" kivánod a gyermekeket az eszement "gyermekvédelmi" népszavazásoddal.Ne takarózz a "néppel". A teljhatalom a tiéd immár több mint egy éve- akkor a felelősség is a tiéd mindenért. Szó szerint mindenért.
Túlköltekezett a magyar kormány: Az uniós átlagnál és a régiós államoknál is magasabb Magyarország eladósodottsága
És akkor most jön a "magyar helyreállitási alap". Amiből lehet osztogatni és fosztogatni, úgy mint tavaly a gazdaság és járványvédelmi alapból.
Felkészül , vigyázz, kész rajt- a maffia , nemzethy tőkésosztálynak becézett csőcseléke, az egyházak, a határon túliak, valamint a megvédendő Zöld-foki keresztények.
Németh Szilárd átadott egy birkózóakadémiát a Vajdaságban
@percsi: A Dél-Dunántúl az oroszoké. Bpest belváros az araboké-és törököké. A paks2 hitele, a Bpest-Belgrád vasút hitele , + Fundan,valamint ezek várható túlárazott költségei miatt az egész ország eladatott a kianiaknak, és az oroszoknak. És bizonyára vannak dolgok, amelyekről nem tudunk(még). Úgyhogy jogos a kérdésed.
Németh Szilárd átadott egy birkózóakadémiát a Vajdaságban
A szerb kormány köszöni szépen. Ahogy a román, ukrán is, a sok-sok milliárdot, amit a magyar kormány adózó állampolgárai kárára ezekbe az országokba juttat- egyházi, kultúrális , sport gazdasági támogatás cimén. A marha magyarországi magyar meg tapsol hozzá.
Kásler: " Egyetlen vakcina sem biztosít százszázalékos védelmet, és mivel folyamatosan csökken az ellenanyagszint" -  aggasztó delta mutánsának terjedése 
Na a magyar mengele. Nem volt elég a 30 ezer halott! Kevés a nyugdijkassza megtakaritása- 42,8 milliárd- és el kell sütni azt a 3 millió kinai löttyöt. Nem hiába mondta vissza a további Pfizer szállitmányokat orbán-mmajd jön még a kiváló sinopharmból, mert éhes a csürhe.
Kocsis Máté üzent a "nemzetét gyűlölő gazembernek": "Gyurcsány gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető “anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek"
Orbán az igazi ország/nemzet gyűlölő, hiszen mindent megtesz, hogy tönkre tegye- gazdaságilag, mentálisan, erkölcsileg. Kocsis te meg ebben bűnrészes vagy! minden fideSS-sel együtt.