kereső

Magyarország is rajta van az oroszok "barátságtalan országok" listáján
Kóbor apácák megtévesztése.Majd, ha a magyar kormány kiutasitja az orosz kémbankot, nem a roszatommal épitjük paks2-t, nem vétózzuk meg a személyi szankciókat..Élből megszavazzuk Svédország NATO csatalkozását, és nem állunk útjába Ukrajnának a NATO-ban,az Euban...
Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
@Shikari: Tudjuk a, ismerjük- az álláspontotokat . Ne szállitson senki Ukrajnának fegyvert- ne tudjanak védekezni, putyin hagy törölje el a föld szinéről az ukrán népet. Ez a ti "béke" vágyatok. És a gyilkosok, rablók, tolvajok, erőszaktevők(börtön töltelékek) ne hogy "bántódást" szenvedjenek ottan Ukrajnában. Azokat nem szabad bántani, csak ezek ,és az orosz reguláris erők gyilkolhatnak/ölhetnek. Az ukránoknak nincs erre sem joguk- szerintetek. Ha annyira nem akar orbán segiteni, akkor mire fel a háborús vészhelyzet? Ki fenyeget bennünket? Mi baja van a lengyeleknek, szlovákoknak, marokkóiaknak, cseheknek, angoloknak, németeknek, franciáknak- akik mind-mind segitik az ukránok védekezését? Meg tudjátok mondani? Nem. Csak azt, hogy ezek az országok "háborús uszitók". Mekkora nagy hazugok vagytok.
Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
@Shikari: Mert az, hogy "llegyen béke"- igy önmagában nem több egy blöffnél. Ha valaki békét akar, márpedig nincs senki aki ne akarna -kivéve putyint és gárdáját- az foglalja bele a határozatába a búnös nevét, szólitsa fel távozásra, és szólitsa fel, hogy állitsa vissza a szuverén ország függetlenségét, és tartsa tiszteletben a határait(ahogyan azt 1994-ben aláirásával szentesitette)- na, de a kormány, és 13
5 bátorok csicskája erre nem hajlandó. Hiába magyaráz druzsba pjotr- ennek a "béke" szólamnak az a kicsengése, hogy putyint támogatja a parlament. Mert az azonnali béke tárgyalás és túzszünet a jelenlegi helyzet befagyasztását jelenti. Ami meg ugye ellentétes az unió érdekeivel is. Mert 2014 után sem volt "béke" az olajfák alatt. Egyébként is számtalan jelét adja a kormány, hogy kinek az oldalán áll. Nem az eu, nem a nato, és főleg nem a megtámadott oldalán.
Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
@Shikari: Minden világos. A fideSS alkot egy semmit érő, sehová nem vezető "békepárti nyilatkozato"=húségeskü putyin mellett-, és igazolandó orbán "békegalambságát", és elvárja, hogy ezt támogass az ellenzék. Amint ezt nem teszi- csatlakozik az eu-hoz, nato-hoz a "háborúpártiság " jegyében. Miközben a fideSS és orbán betart a vészhelyzetben lévő országoknak, hogy maximálisan meg tudják magukat védeni az agresszorral szemben(putyin oroszországa)- a finnek, a svédek, és főleg az ukránok.
Miközben ez a "békepárti" határozat nem szólitja fel az agresszort a kivonulásra a megszállt területekről , cselekményei azonnali abbahagyására. Ezt a rogánhabony ágyékából kiszakadt határozatot kéne támogatni? , miközben a magyar kormány továbbra is biztositja az orosz kémbank háboritatlan múködését- szabad utazgatást biztositva európában a bank tulaj (orosz állam) képviselőinek, azok családjának, alkalmazottainak- a magyar törvények fölötti állásnak. Szorosabbra fúzi kapcsolatait az agresszor állami atomvállalatával. Értjük nagyon jól, és ha lesz olyan ellenzéki képviselő aki szavazatával csatlakozik ehhez a "határozathoz", az ugyanolyan erkölcstelen lesz, mint a kormány és a fideSS 135 bátorokja. Sújtsa őket az emberi normalitás megvetése.
Schadl György letartóztatása előtt kaphatott egy fülest, diplomata útlevéllel, rengeteg készpénzzel menekült volna el az országból Dubajba – Előkerült egy kompromittáló felvétel is
Baranyi Ferenc: Remény


Mert éltem én oly korban is e földön,
mikor a bűnös bűntudatot érzett,
a bunkó meg szégyenkezve leszegte
üres fejét – rossz volt hülyének lenni.
Ma szinte sikk. S nehéz bármit remélnem.
Azt még talán, hogy késő unokáink
arra ébrednek egyszer, hogy javakból
nem csak pénzzel szerezhetőkre vágynak,
hanem szívekbe vermelt ősi kincsre,
melytől ködös korszakokkal korábban
két lábra állt a fáról földre pottyant
bozontos emlős, majd előre lépett.

S emberré válni újra kedvük támad.

forrás: rozsakert.bloglap.hu
Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
E má' úgy hiányzott, mint egy falat kenyér az éhezőnek. A fideSS imája- " a napi gyurcsányozást add meg nékünk ma!"
A mai megvót.
Veszélyben 33,5 ezer ember megtakarítása – Végelszámolás előtt a legnagyobb magánnyugdíjpénztár?
@KisTehen: Mi ló[email protected]ért nem tudtok különbséget tenni te és @vacsi egy magánnyugdijpénztár és egy bank között? Mi köze az usa bankjainak és egy magyar magánnyugdijpénztár hülye tagjainak egymáshoz? Tényleg menthetetlenek vagytok. Az a manyup a tagjai tagdij nem fizetése miatt kerül/HET bajba, nem a gazdálkodása miatt. Ha lehet, akkor kimélj meg a további primitivségetektől, beszéljétek meg ezt egymással.
2,2 milliárdos hűtlen kezelés – Bíróság elé áll két egykori helyettes államtitkár
Magyarországon nem "rendszerszintű" a korrupció, csak egyes emberek korruptak. Mondta az Integritási Hatóság elnöke. Igen látjuk: azok az "egyes" emberek valahogy mind a kormány tagjai.
Veszélyben 33,5 ezer ember megtakarítása – Végelszámolás előtt a legnagyobb magánnyugdíjpénztár?
Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy a magánnyugdijpénztárat okolják a tagok befizetéseinek elmaradásáért. És a pénztár "menekül"- mondja a hülyéje. A tagok is [email protected], lemondanak többmilliós megtakaritásaikról az mnb javára, ha hagyják a végelszámolást. Azért azt nem értem, hogy miért is az államhoz kerül azon tagok megtakaritása, akik nem lépnek át végelszámolás esetén máásik pénztárba. Ugye, a végelszámolás azt is jelenti, hogy a társaságnak nincsen tartozása, és végelszámoláskor el kell számolnia a jogutód nélküli megszúnés szabályai szerint a tagokkal, munkavállalókkal. Az állam is tag? Vagy hogy is van ez?
Hatalmas a baj – Két tűz között a szakrendelők, a betegek járnak rosszul
@Maccska: Még annyit, "vörös scheggű" pávián, tudd, hogy az egészségügyi kassza akkor zárta az első szufficites/ többletes évét, amikor a kevéske 300 Ft befolyt a háziorvosok, a szakrendelők zsebébe. Az előtt sem, és azóta sem. A szociális népszavazás eredményeként a balga magyar elhitte orbánnak , hogy minden "de [email protected]" lesz, ha ő kormányoz- mert már akkor megnyerte a 2010-es választást. Tényleg az lett..., még a kerités is kolbászból épül, amely helyettesiti a vasfüggönyt.
Hatalmas a baj – Két tűz között a szakrendelők, a betegek járnak rosszul
@Maccska: Én meg a tibeti láma lennék, ha ott születtem volna. Na, erről ennyit-,hogy mi lenne/mi lett volna ha!!!. Amúgy a magánlaboroknál mennyibe is kerül egy teljes nagy labor- amely azért szükséges , hogy a pócentár megtudja egyáltalán milyen kórság is gyötri. Na menj a 3,14csába, NER hülye.
Hatalmas a baj – Két tűz között a szakrendelők, a betegek járnak rosszul
És? A magyar igy szereti. Ilyen rabszolga tempóban. Hiszen milyen borzalmas dolog volt fizetni a 300 Ft-os vizitdijat, a járulék fizetés mellett. Most meg fizetheti a magándrendelés többszörös árát, ha gyógyulni akar. Mert mindezt orbán teszi, igy üdvözlendő dolog- "bezzeg 2010 előtt a gyurcsány". Az nem volt képes erre, csak arra rongyos vizitdijra. lett is belőle "szociális népszavazás". Na, kedves feleim- itt az "eredmény"- szagoljátok, ezt az ibolyát ti szakajtottátok.A tiétek.
Szijjártó Péter világossá tette Magyarország feltételeit – üzent az ukránoknak
Az ukránok meg ideküldik nagykövetnek Sándor Fegyir-t, az ungvári egyetem lövészárok professzorát, hősét.
Mecsoda "fricska" / középső ujj bemutatás ez druzsba pjotrnak, meg az egész putyinista csicska kormánynak.Bayer-aranyszájú ötöske- saját dugájába dől.
Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek
@Maccska: És, ha nem csak "ugatnád" a történelmet, akkor azért eszedbe juthatna, hogy 1848-ban az osztrák függéstől- az önálló felelős Magyarországért folyt a harc. És ennek leveréséhez az osztrák-magyar monarchia császára, és magyar király az orosz cárt hivta segitségül. Hülye hivatkozásaid vannak.
Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek
@Maccska: Mostanság az osztrákok kit támadtak meg? Mely országot- népet akarnak/akartak eltörölni a föld szinéről is? Mely szomszédos ország területére tartanak igényt? Mely szomszédos ország népét gyilkolják, erőszakolják, deportálják a gyermekeket, hogy hú alatvaló osztrákot neveljenek belőlük? Ne légy már ennyire hülye...

Mi köze a témához Zelenszkij elnök vallása, származása? Komolyabb indokot nem tudsz a magyar kormány és az állampárt erkölcs nélküliségét igazolandó?
DK: "Ha Magyarország meg akar szabadulni az orbáni inflációtól, akkor az Orbán-rendszertől kell megszabadulnia"
@sgl: Remélem azért, a néha elójövő TIT előadásunknak köszönhetően néhányuknál leesik a "tantusz", már akik olvasnak bennünket.
Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek
@Maccska: Ukrajna lakosságának 17%-a az orosz nemzetiségű- ez egy 2021-es adat. Miuről hazudsz macsek? A donbaszi/luhanszki térségben is , nem területarányosan 25-40% között mozog az orosz nemzetiség aránya.
Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek
@Maccska: Magyarországnak itt és most erkölcs dolgában nincs mérlegelési lehetősége. Két/három okot is mondok: 1848,1956, és a prágai bevonulás. Ennyi(ke). A többi csak a szerecsen mosdatása. Szégyen, hogy a magyar kormány ezt igy bedobja a sutba, és erre biztatja az országa népét is.
Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek
@Maccska: Ez a válasz? Ez a hülye semmitmondás? "Menj harcolni"!!- mert ti még csak a szininimáját sem ismeritek az együttérzésnek, a szolidaritásnak, az erkölcsnek. Te/ti harcoltok itt mindennap a gondolkodás, a józan ész ellen.
És, ha már megszólaltál és megszólitottál, akkor nem az lett volna a következetes, hogy cáfolsz? Nem. E helyett jössz ezzel a baromra jellemző válasznak mondott mondattal.