kereső

Márki-Zay Péter: Csak akkor lesz jogállam Magyarországon, ha módosítják az Alaptörvényt
Első körben- le kell nyesni azokat a rendelkezéseit, amelyek biztositják a NER túlhatalmát- hogy hozzá lehessen nyúlni a sarkalatosokhoz, és bebetonozott emberekhez, a NER lebontásához. Utána lehet Alkotmányt - a IV. Köztársaság Alkotmányát megalkotni- népszavaztatni,
"Újra támad a Gyurcsány-kommandó" – rendőrségi feljelentést tesz Kálomista Gábor
Röhejes vagy kálomista. Majd akkor menj a rendőrségre, amikor hivnak a hazugságoktól , becsületsértésektől, é személyiségi jogok megsértése miatt.
30 ezer halott, várólisták – Kásler szerint a kereszténység értékein alapul az egészségügyünk
Kószi Hippokratész (ógörögül: Ιπποκράτης, latinul: Hippocrates), (Kosz, Kr. e. 460 – Larissza, Kr. e. 377 körül) ókori görög orvos, a kószi orvosi iskola vezetője, természettudományos író, antropológus. Az orvostudomány megalapítójának tartják, az ókorban egyenesen Aszklépiosztól, a gyógyítás istenétől származtatták. Névrokona a matematikus khioszi Hippokratész és Hippokratész, Géla türannosza is.

Bár személyét egyesek túlértékeltnek tartják, hiszen jórészt az ókori egyiptomiak tudományát foglalta össze, tény, hogy rendkívül nagy hatással volt az egész utókorra, köztük Avicennára, a leghíresebb muszlim orvosra, a nyugati orvostudomány atyjára.[1]

Ennyit a koszos körmű sarlatán mondókájáról.
A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő
CSAK! Ebben az évben a magyar kormány 400-450 ezer forinttal rövöditette meg az átlag!!nyugdijast. Ennyivel többet kapott volna az átlagnyugdijas éves szinten, ha nem törli el 2011-ben a svájci indexálást, és a valós inflációs adatokkal számol, nem a maginflációval.
Ki tud jól lakni a toronydaru bizgentyűjével???
A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő
"2020-ban az átlagnyugdíj összege 142.000 Ft volt, ezt a számot azonban erősen felfelé torzítja a kis számú, de sok ellátást kapó nyugdíjas. A medián nyugdíj pontosabb képet ad az átlagnál arról, hogy mekkora állami nyugdíjat kap a többség. Ha növekvő sorrendbe állítanánk az összes jogosult nyugdíját, a sor közepén a medián nyugdíj összege állna, ami csak 127.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy pontosan a nyugdíjasok fele kevesebbet, felük pedig többet kap havi 127.000 Ft-nál. (Az átlagnyugdíj és a medián nyugdíj között 15.000 Ft különbség van!)

Vagyis a medián nyugdíj alig több, mint a létminimum összege, amit 2019-ben 101.400 forintra becsülte a Policy Agenda (a KSH hivatalosan nem számít létminimumot 2015 óta).

A nyugdíj összege 2021. januártól ismét emelkedik az éves inflációnak megfelelő 3 százalékkal.

A 2020-as átlagnyugdíjra vetítve a januári emelés 4320 Ft lesz, így az öregségi nyugdíj összege 2021 januárjától 148.450 Ft lesz.
Ennek értelmében 2021. januártól a medián nyugdíj 132.780 Ft-ra nő."
Ujhelyi keményen nekiment Orbánnak Le Pen látogatása miatt: "A Fidesz kormányfője úgy viselkedik, mint egy átejtett és frusztrált kamaszlány"
@sgl: Igen, hiszen jó pár évig tanult és dolgozott is Franciaországban.A francia kapcsolatok ápolásáért, a francia kultúra terjesztéséért Becsületrendet is kapott.
Ujhelyi keményen nekiment Orbánnak Le Pen látogatása miatt: "A Fidesz kormányfője úgy viselkedik, mint egy átejtett és frusztrált kamaszlány"
@Nessy: Valószinüleg a fideSS, hiszen novák elvtársnő, a fideSS külügyekért felelős alelnök is ott van a Karmelitában, és ott lesz a sajtótájékoztatón is.
Elhisszük, hogy Brüsszel felelős az ázsiai és amerikai gázárakért?
Természetesen elhisszük. Az az ember mondta, aki még sohasem hazudott azembereknek.
"Ha szereted Orbánt, felpontozod" – kiadta a parancsot a Fidesz
Hiába a felpontozás. Ha a [email protected] üvegbe teszik, és felpántlikázzák trikolórral,attól még nem lesz lekvár!
Zacher Gábor kiakadt: "Gáz, hogy nincsenek hivatalos oltásadatok"
Úgy érzékelem , hogy a kormány "elengedte" ezt a hullámot.Bármit mond is az orvos társadalom, a virológusok, immunoilógusok hada. Nincs más hátra- mindenki vigyázzon magára, családtagjaira- és tegye ezt saját belátása szerint.
Maszk, távolság tartás, zsúfolt helyek kerülése , higiénia maximális betartása. Immunrendszer erősitése vitaminokkal.
Ennyit tehetünk magunkért és közvetlen környezetünkért.

A felelősségre vonást nem kerülhetik el!- hiába a teljhatalom!
Megkérdezték Orbántól, hogy befagyasztja-e az üzemanyagárakat – itt a válasz
@Istenakinincsen:" Legnegatívabban a belügyminiszterét, aki a blokád második napjának délelőttjén bejelentette, hogy rövid időn belül

„minden törvényes eszközzel helyreállítják a rendet, felszabadítják a hidakat”.

Ez természetesen csak erőszak, mégpedig súlyos erőszak alkalmazásával lett volna lehetséges.

E bejelentés után Barna Sándor, Budapest rendőrfőkapitánya olyan nyilatkozatot tett, hogy a főváros rendőrsége semmilyen erőszakos fellépésre nem hajlandó a demonstrációban résztvevőkkel szemben. A Honvédelmi Minisztérium szóvivője, Keleti György ezredes közölte, hogy a honvédség az áruszállításokhoz, a kórházak működtetéséhez kész segítséget nyújtani, de semmilyen más feladatot nem vállal.

Göncz Árpád államfő mint a hadsereg főparancsnoka megtiltotta, hogy a honvédséget bármilyen rendfenntartó feladatra igénybe vegyék, és a válság..."- egy kis emlékeztető!

Ki volt a belügyminiszter? Horváth Balázsnak hivták- és full részegen imbolygott a parlament ablakában állva.
Jakab Péter leleplezése: Simonka György totál beállva, részegen ment be a Parlamentbe szerinte
Nem az a legfőbb baj, hogy részeg volt, hanem az, hogy többrendbeli csalással, hűtlen kezeléssel, eu-s pénzek elsibolásával az ügyészség által megvádolva- még mindig a parlament padjait koptatja. Tudjuk: kell orbánnak a 2/3-igy simonka, boldog istánnal, farkas flóriánnal együtt szent tehén.
A francia szélsőjobb vezére hétfő óta Budapesten van, Orbánnal is találkozni fog
@Gauntlet: Úgy ám! A pártkassza és a család mindenek előtt!
"Az asszisztensei után jogtalanul felvett uniós pénzek ügyében is felfüggesztette Jean-Marie Le Pen francia képviselő mentelmi jogát az Európai Parlament (EP) kedden, írja az MTI. A francia radikális jobboldali Nemzeti Összefogás elődpártját, a Nemzeti Frontot évtizeden keresztül vezető politikus nem volt jelen a szavazáson a strasbourgi plenáris ülésen.
Jean-Marie Le Pen mentelmi jogának felfüggesztését a párizsi regionális bíróság indítványozta. A képviselőt hűtlen kezeléssel, annak leplezésével, bűnszövetség tagjaként elkövetett csalással, hamisítással és hamisított okiratokkal való visszaéléssel, valamint színlelt foglalkoztatással vádolják.

Az EP-határozatban kiemelték, a vizsgálat szerint a párt pénzt kívánt megtakarítani azzal, hogy alkalmazottait az Európai Parlamenten keresztül veszi fel, de úgy tűnik, hogy

NYOLC ALKALMAZOTT EP-ASSZISZTENSI MUNKÁT GYAKORLATILAG EGYÁLTALÁN NEM, VAGY CSAK TELJES MUNKAIDEJE NAGYON KIS RÉSZÉBEN VÉGZETT,

fogalmaz az MTI. A vádak szerint a Nemzeti Front munkatársai egy részét EU-forrásokból finanszírozta, parlamenti szerződést kötve olyanokkal, akik valójában a pártnak dolgoztak. A francia párt fiktív foglalkoztatással összesen mintegy 7 millió euró uniós pénzre tehetett szert jogtalanul."/2017/
Döbbenetes, hogy Márki-Zay mennyire Gyurcsány – elkészült a friss elemzés a Kétfarkú Kutyáknál
@sgl: Nem tom! Most, hogy igy mondod! Az átkosban még a királyi Tv sugározta , nem is egyszer.De mostanság?A fene sem tudja.
A választások tisztasága, 1. rész: A fő veszély maga a választási törvény
A 2010-es választás is csaláson alapult. Hiszen a fideSS hazudott, hazugságok garmadával nyert már akkor is. azóta társultak hozzá a választási törvény, a körzetek! átszabása, a kamupártok , az újabb hazugságok, a levélszavazatok, a választási szoftver saját kézbe adása- az informatikai rendszer üzemeltetésének orbáni kézbe adása...etc.
2300 felett a napi új fertőzöttek száma, meghalt 20 beteg
@sgl: Most üritik ki a Honvéd kórház két osztályát- mert kell a hely a román covidosoknak.
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
Juditom.Szuperek vagytok! Brüsszelt is hogy megállitottátok. Egy huncut eurocent, nem sok annyi sem jön a támogatásokból. Bánná a fene, ha a ti pénzetek lenne- de ez Magyarországot illetné-félre értés ne essék, nem ti vagytok az ország. És a "hülye" Brüsszel rájött, hogy ti a sajátotonként kezeltétek , és dézsmáltátok az ország bugyerrálisát. Ezt az ócska , propaganda szöveget, amit nyomtok már csak a fideSS-es előemberek veszik be, borsónyi aggyal. A kutya sem, mert megveszik a hazugságtól.
Nézőpont: Orbánt imádja a nép, Márki-Zay a nyomába sem ér
Én is "imádom" viktort.Alavju Orbán Viktor!!!Remélem értékeled???
A CÖF azt állítja, nem buszoztatta a Békemenet résztvevőit
@Horizont: Kampánynyitó volt, nem megemlékezés- az állami/nemzeti ünnepen.fideSS nagygyúlés.
Orbán bevallotta Jakabnak, milyen trükkel verik át az EU-t, hogy támogathassák a Magyar Postát
Bocsánat, de akormány (feje) hazudik. Mert a helyreállitási alap egy része- mintegy 2500 milliárd forint, az vissza nem téritendő támogatás - és nem hitel. A többi része hitel- hosszú kejáratú, és gyakorlatilag 0% kamattal.
Lopni megyünk, lopni..., mert a helyreállitási alap pénzei, a támogatás és a hitel is vsak nagyon meghatározott célokra használható(nem finanszirozaható belőle utólag pl. a külügy 517 milliárdja. És szigorú elszámolási kötelezettség van. A kormány nem tudott felmutatno ezek szeront olyan megalapozott dokumentációt, amelynek alapján az eb biztonsággal állaithatnű, hogy a magyar jormány milyen összeggeket költött a járvány idehe alatt az eü.-re, a gazdaságra, az emberek közvetlen támogatására- mert a helyreállitási alap erről is.szól, mintegy utófinanszorozva a felmerült többlet kiasáaokt. Templom épitésre és felújitásra, meg sportolók támogatására bizton nem adnak.
Vesztegetés miatt két év letöltendő börtönre ítélték a MOL vezérigazgatóját Horvátországban
A Corvinus Egyetem Alapitványi elnöke egy köztörvényes bűnöző. Szép! Olyan boldog vagyok. És csak gratulálni tudok hozzá!