kereső

Jakab Péter: "Most az országot kell visszaszereznünk", LMP-s jelölt mögé állt be a Jobbik Budapesten
Ha jól rémlik Csárdi úgy nyert 2018-ban, hogy az esélyesebb jelölt visszalépett a javára, és gyakorlatilag a jobbik kivételével minden ellenzéki párt őt támogatta.
A rekordokat döntő halálozási számok ellenére sem bírják a karantént a magyarok
@Pálinkás Pál: Nem hazudok Pali. Keresd vissza egy-egy reagálásodat. A lényeg- kiemelsz egy sorszámot(milyen borzasztó szó ebben az esetben), és mellé felsorolod az alapbetegségeit és természetesen az életkorát. A sorszámozás nem a Te "múved", hanem a kormányé, vagy mit tudom én, hogy ki találta ezt ki- ennek az adatoknak a közzétételét kegyelet sértő módon.Te meg kéjjel "tapiskolsz" ezen adatokban. Nem tisztelve sem az életet- sem a halált - amely az élet része.
És nem fogadom el azt, hogy egy 75 éves ember , akinek magas a vérnyomása- de kezelt, azt Te leirod-mint szelektiv elhullottat!! Na ez is- "hullanak" irod, nem meghaltak, hanem hullanak. Tudod, azok az emberek akik megélték a 60+ évet még nem leirandók,még akkor sem ha nem teljesen egészségesek. Még élhetnének teljes életet - ha ezt megpróbálnád felfogni, másképp állnál hozzá az egész járvány témához.
Az Auswitzi hasonlat a kormány "közlésére" vonatkozik.Embertelen és tiszteletlen az elhunytakkal, az élő családtagokkal szemben. Olyan sok minden "titok" ebben az országban, miért pont ezt kell közszemlére tenni?

Te csak maradj magadnak.
A rekordokat döntő halálozási számok ellenére sem bírják a karantént a magyarok
@Pálinkás Pál: Én nem basztatatok senkit. Az értelem mindenkinek magánál van, és mindenkinek a saját döntése, hogy oltat-e vagy sem. De Te nem erről papolgatsz, hanem jössz itt a sorszámokkal, meg azzal, hogy megöregedett akkor minek éljen tovább. Tudod én csak fényképen láttam a köveket a Margit-szigeten. sorszámozva, mint anno Auswitzban. Döbbenet.Azt el tudom fogadni, ha szkeptikus vagy- Te tudod,hogy mi alapján döntesz igy, de azt nem hogy úgy beszélj emnberekről, mint sorszámozott kövekről, ugyanúgy mint a kormány=orbán, akiknek a lelkén szárad a haláluk.( bár meggyőződésem, hogy lelkük nincsen- vagy csak fekete/sátáni)
Szijjártó csak a politikai tárgyalásokat intézte a kínai és az orosz vakcinabeszerzések során, "máshoz nem volt köze"
Miért kell!!! egy gyógyszer beszerzéséhez "politikai tárgyalás"??? Ez elsősorban nem tudományos, orvosi és gyógyszerészi kérdés kellene legyen?? Lebuktál toporzék, és viszed magaddal a dicsőséges dns-t: politikai megfontolásokból vett az ország két olyan vakcinát, amelyeknek vizsgálati eredményei tudományosan nem lettek publikálva.Aztán meg az engedélyezés körülményei: hiszen te magad engedélyezted . Elfelejtetted??
Itt egy kis emlékeztető 2021.01.28.-áról:
A mai közlönyben pedig a szóban forgó rendeletnek a módosítása jelent meg, amely a gyakorlatban azt teszi lehetővé, hogy

"BIZONYOS FELTÉTELEK TELJESÜLÉSE ESETÉN ÚJABB VAKCINÁKAT ENGEDÉLYEZZENEK AZ OGYÉI SZAKÉRTŐI VIZSGÁLATÁT MEGKERÜLVE.

A jogszabályalkotó az EGT-s tagállamok és Nagy-Britannia területén engedélyezett vakcinák mellett most már elfogadja azokat a vakcinákat is, amelyek legalább három – köztük legalább egy európai uniós vagy európai uniós tagjelölt – államban engedélyezettek, és legalább egymillió főnek beadták.

Azt, hogy egymillió ember megkapta-e az adott készítményt, a külpolitikáért felelős miniszter, vagyis Szijjártó Péter ítéli meg.

A Sinopharm-vakcinával oltanak Szerbiában, amely tagjelölt állam, és ezzel a vakcinával már messze egymillió kínait beoltottak, így nem nehéz arra következtetni, hogy éppen ezt a vakcinabeszerzést könnyítené meg a kormány a rendeletmódosítással."

Ezt kormányrendelet rögziti! Miről beszélsz more? És akkor még nem szóltunk arról a megközelitőleg 5 milliárdról, amely a zsebetekbe vándorolt abból az "üzletből"- amelyen te nem voltál ott sehol.
A rekordokat döntő halálozási számok ellenére sem bírják a karantént a magyarok
@Pálinkás Pál: Semmit nem értesz abból amit mások próbálnak itt Neked megmagyarázni. Ennyire érzéketlen, csakis a saját igazát elfogadni másik ember talán még csak egy van ebben az országban- és az orbán. Bocsi, de Te teljesen úgy viselkedsz a járvány ügyben, mint orbán általánosan.Ettől függetlenül légy szives hagyd abba, nagyon irritáló, ahogyan emberekről /esetekről "számokról" vélekedsz. És inkább legyek egy ostoba!, mint egy érzéketlen tuskó!
Döbbenetes bejelentést tett Szlávik János – mutatjuk a részleteket
"Rendkívül örvendetes, hogy már többféle oltás áll a rendelkezésünkre. Az orvosok meg tudják állapítani, hogy kinek melyik a megfelelő vakcina, de a lényeg, hogy minél több ember megkapja. A többféle oltásnak egy hátránya van, méghozzá a több helyről származó információ áradata. Azonban a klinikai kutatások eredményeit kell figyelembe venni, a valódi tudományos eredményeket. Fontos, hogy ne az érzelmek alapján döntsünk"

Mondja, mondja, mondja... miközben ő legalább annyira tudja, ha nem jobban, hogy a két "kóbor" vakcinának nincs publikált tudományos eredménye. Olvassa, vagy súgják neki a hazugságot???
Több millió magyar nyugdíjast kezdett szédíteni Orbán Viktor, nem tudni, mennyi pénzből
Erre van pénz, de tömeget tesztelésre, kontaktkutatásra arra nincs. Meg tisztességes - a valós inflációt követő nyugdijemelésre , arra nincs. Ki a lófax a csókos már megint, akinek kell a nyaralására a pénz? Inkább kormányozz B+!, a propaganda az nem kormányzás.
A rekordokat döntő halálozási számok ellenére sem bírják a karantént a magyarok
@Pálinkás Pál: Pali légy szives fejezd be! Ez már nem csak covid tagadás, hanem egyesen kegyelet sértő. Te is úgy vagy a halottakkal, mint a kormány- csak számok!! Miközben a számok mindig embereket rejtenek- szülőket, nagyszülőket, testvéreket, barátokat...És egy karbantartott krónikus betegségbe, amelynek ismert a gyógymódja abba sem halnak meg tömegesen még az idősek sem, nem még a középkorúak. Szóval gusztustalan már amit művelsz. Nem hiszel benne- a Te külön bejáratú magánvéleményed, de engedd meg mindenkinek, hogy saját maga itélje meg ezt a járványt.
Gólyagyilkosnak próbálták beállítani Semjén Zsoltot, a KDNP elnöke feljelentést tesz
Ezt majd teljes erőbedobással fogja vizsgálni az NNI, mint a borkai ügyben a "zsarolókat". A többiről meg szó sem essék.
Röhej!
Rusvai: Biztonságos a Sinopharm oltóanyaga, de tisztázni kellene, hogy ad-e elég ellenanyagot
Rusvai úr!! Miért nem tetszettek ezt elmondani a vásárlás előtt??? A tudományos világ, kutatók, orvosok hallgattak- és most úgy néz ki, hogy 970 ezer , jobbára idős és beteges ember ki van téve a fertőzésnek, úgy mintha semmiféle oltást nem kapott volna. A tudomány tisztelete azt követelte volna Önöktől, hogy ezt ne hallgassák el, lojalitásból orbán iránt.Vagy az felül ir mindent?Akkor sem szóltak, amikor a kormány és pártja oltásellenességgel vádolta az ellenzéket, már-már gyilkosnak titulálva őket csupán azért, mert a bevizsgálatlan ellenőrizetlenül engedélyezett vakcinák felhaszálása ellen tiltakozott! És a végén kiderül, hogy nekik volt igazuk és a kormány, valamint állampártja a gyilkos. Tömeggyilkos- az Önök asszisztálásával. Hogyan bizzunk Önökben ezek után???
A járványt is kihasználják a bűnbandák
Igen. Látjuk a magyar Cosa Nostra=kormány=orbán&Co működését.
„Hiába ajánljuk fel a Szputnyikot, neki a Pfizer kell” – a háziorvosok szerint úgy viselkednek az emberek, mintha az oltás egy webshop lenne
@division: Még mindig véded a mundért? Honnan állitjátok ilyen biztosan? Mert a kinaiak azt mondták??Akkor miért nem hozzák nyilvánosságra a III. fázis eredményeit? Egyébként meg nem állithat senki ilyet, mert nem egy az oltott korosztály. A kinaiak a 79%-os hatékonyságot a 18-59 korosztályra állitják. Magyarországon meg pontosan a 60 + korosztályt oltották/oltják vele.Mi végezzük a kinaiaknak ebben a korosztályban a III. fázis tesztelését- tömegoltással???(már nem is kéne a kérdőjel- mert ez már mára bizonyossággal kijelentő mondat). És hamis biztonságérzetben ringatva a legveszélyeztetettebb korosztályt! Mond, mi a lófüttynek kell még ahhoz történnie, hogy ezt a gazemberséget ne védd? Nektek, a rokonaidnak kéne leghangosabban követelni, hogy a kormány ingyenesen végezzen ebben az oltott körben anitetst tesztelést- , hogy tudjuk már, mennyi is az annyi! Persze orbánnak ez igen "kinos" lenne- a szlogen után, hogy "nekünk minden ember élet számit"- mert kiderülne ország-világ előtt, hogy a "lónak a faxát". Nem az számit, csak a politikai remélt haszon, a köpködés Brüsszelre, meg a lenyulható alkotmányos kőccség.
Tényleg , mikor húzod már ki a nyelved a hátsó feléből- Ja, ez csak akkor működik, amikor személyesen érintett vagy a családoddal- (iskola nyitás), a többi meg nem te dolgod.
DK: Negyedik hete világelső a magyar halálozás, a kormány kérjen nemzetközi segítséget!
@vacsi: Hé! Az 13 évvel ezelótt volt! A 13 -ból 11 éve fideSS van, és orbán kormány. Az őstörténetig nem akartok visszamenni???
Szanyi Tibor: kukába az oltási igazolványokkal!
@Qqberci: Ilyet kaptam a Comirnaty- től (Pfizer). még a perc is rajta van, nem csak az óra.
Az ígértnél jóval kevesebb orosz vakcina érkezik holnap – ezt üzente Szijjártó
Ez nem szerződésszegés a javából? Ráadásul ez a második oltás vakcinája, amely eltér az elsőtől- tehát nem is helyettesithető. Toporzék!!! Ez a te felelősséged. Egyedül a tied. Nincs oltásellenes ellenzék, nincs Brüsszel, nincs Soros. Te vagy!
Az ígértnél jóval kevesebb orosz vakcina érkezik holnap – ezt üzente Szijjártó
Ez a baromarc is csak a beoltottak számát emlegeti állandóan- veri velle a mellét? Na de hány ebből a már tényleges védett? A kinaival oltottakat kéretik ne oda számolni
Az ígértnél jóval kevesebb orosz vakcina érkezik holnap – ezt üzente Szijjártó
Jobb lenne, ha lemondanál toporzék. A vakcina beszerzésed is besült, mint a lélegeztető gépek, meg mint a keleti kereskedőházak. Mennyibe fájtál már nekünk? Hány száz milliárdba-és hány ember életébe került a fürkészésed és portyázásod?
Életbevágó! A kínaiak elismerték, hogy vakcináik „hatékonysági foka nem túl magas”!
„Ugyanakkor a kormány azzal tehetné biztonságossá a Sinopharm használatát is, ha tömegesen és ingyenesen tenné lehetővé az ellenanyagszint tesztelését, hiszen, ha a tömeges átoltottság érdekében vetették be az alacsonyabb hatékonyságú vakcinát, akkor csak ezzel a módszerrel deríthető ki, hogy ki lett az oltottak közül védett és ki nem.” – mondta Falus. Arról nem beszélve, hogy a lakosságon közvetlenül végzett 3. fázisú gyógyszerkutatással valójában a kínaiak számára mi teszünk szívességet.

Mennyit fizettünk azért, hogy tehessünk egy kis szivességet a kinaiaknak? 50 milliárdot? Csekélység!
Életbevágó! A kínaiak elismerték, hogy vakcináik „hatékonysági foka nem túl magas”!
@Peller Anikó: @Eladott Ország: A kinaiból 970 ezer oltást adtak be.(1,1 millió adagból)

És mit mond Falus Ferenc:„A kombináció veszélytelen” – értett egyet Dudával a korábbi országos tiszti főorvos. Mint mondta, „Az igazi kérdés, hogy pártunk és kormányunk hajlandó-e végre információt szolgáltatni. Az EESZT adatai közül ki lehet gyűjteni, ki, mit kapott, mikor, hányat, illetve, hogy hányan vannak, akik a második utáni két hetet követően pozitívvá váltak. Ha ezeknek az aránya eléri az öt-hét százalékot, ha ilyen arányban betegszenek meg ismét a beoltottak, akkor tömegesen el kellene kezdeni őket oltani akár a harmadik adaggal, de bármilyen vakcinával, ami éppen rendelkezésre áll.”
Vakcinakáosz: visszakozik a kínai járványügyi főnök, szerinte teljesen félreértették a szavait a vakcina hatásosságáról
@jesz: Válámi ván! A tesztelés 3. fázisának eredményei a mai napig nem ismerhetők meg- a kinaiak nem publikálták, és át sem adták a vásárló országoknak. Ennek oka lehet, hogy a vakcina nem üti meg hatékonyságban a kivánt szintet.
Az orosz leirás meg ellentmondásos! Ill. olyan is felmerült, hogy publikálták a vakcina dokumentációját-de a gyártott, és tömeges oltásra átadott vakcina nem felel meg ennek a lirásnak.
Mi meg oltunk orrba-szájba mindkettővel- emberkisérlet gyanánt. Ezért Hága jár!
Vakcinakáosz: visszakozik a kínai járványügyi főnök, szerinte teljesen félreértették a szavait a vakcina hatásosságáról
@Eladott Ország: Miért is mondott le januárban villám gyorsan a Sinopharm vezérigazgatója, és a felügyelő bizottság elnöke?? Élnek-e még?
Novák Katalin: Egyre üresebb lett a konzervatívok által lakott ház
@tudode:" Ha rád pillantok, megborzongok s fázok,
bár jól tudom, hogy balga, aki fél:
örökké állnak a magyar akácok
s téged elvisz, mint szellentést, a szél. (...)
Mert szennyes folt lettél a nagy penészből,
melyet csapásnak küldött ránk az Ég,
minden szavad dögbűz a sáskavészből,
amelytől elpusztul egy nemzedék;
jó darvaink más tájakon keresnek
szállást s az ország holtfakóra vált,
a föld kinyílt, mint bőrtelen, veres seb,
ahol hazát a zsellér nem talált,
innét szalad a száműzött szabadság,
s te azt rugdosod, kit a jog se véd,
s mivel hazánkat rossz pénzért eladják,
te is eladod, hitszegő szemét.
Éretted szenvedjük a poklok kínját
s a honfibánat minden szégyenét,
tőled tántorog a munkás a járdán
– az éhség táncoltatja, nem a bor –,
amíg kurjongó kém lettél a vártán
s pimasz döglégy, kit táplál a nyomor,
és pudvás szád szünet nélkül zsidózik,
míg ellened száll hadba, aki hős;
s hogy tudja ezt a boldogabb utód is,
kinek neved nem lesz már ismerős"
(Faludy György: Csilléry Andrásnak - részlet)
Orbán Viktor: Béke akkor lesz, ha a vírust az oltásokkal sikerül legyőzni
Be lesz oltva , és??? Mikor lesz védett??Miért kell félrevezetni és ámitani az embereket- a foci eb miatt???
Novák Katalin: Egyre üresebb lett a konzervatívok által lakott ház
@tudode: „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”-én is, és még nagyon sokan!
Soha többé fideSS, még a parlament közelébe sem!
Ezzel magyarázza a kormány, miért nyitnak ki az iskolák, úgy hivatkoznak a konzultációra, hogy benne sem volt
@ómió: Nem lesz meg. A Pfizer által garantált 95 % -os védettség a második oltás utáni 7-10. napon lehet meg. A két oltás közötti idő meg 5 hét Azaz a védettség kialakulásához min. 45 nap kell.Ha 10.-én oltották, akkor az 19.-én még sehol sem lesz a védettséget tekintve.