kereső

Kiderült, mennyi pénzhez juthatnak a nyugdíjasok jövőre
Aszongya 220 milliárd extra pénzt kaptak négy év!!! alatt. Erre azért nem kéne ollan nagyon büszkének lenni- mert ha ezt elosztom a nyugdijasok számával, meg a négy évvel, akkor kiderül, hogy ez évente 21,7 ezer forint egy főre, havonta meg 1700 Ft. Miközben ezen idő alatt a TAO-bol a "látványcsapatsportra" ennek az összegnek a 3,5 -szerese ment.
Mindenképp el kell terelni a figyellmet a 20%-os élelmiszer, áremelkedésről. Csak annyit kivánok ezeknek, hogy éljenek meg havonta a 13. havi nyugdij átlag összegéből. Undorodom tűlük.
Navracsics: nem kell aggódni a magyar demokráciáért
Miért is aggódnánk azért, ami nincs? Egyébként meg az "aggódás" az unió Európai Bizottságának a dolga. Egyebet sem tudnak, mint aggódni.Hogy miért, fogalmam nincs. Nem létezőért nem szoktak.
Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével
"Magyarország jogállam, a demokrácia működik, de a Fidesz túlságosan jobbra tolódott, középen álló szavazókat veszíthet, és nem jelez a párt immunrendszere ". jogtudós létére nem szégyenli magát? Én elbujdosnék az ő helyében- hiszen igazságügy miniszterként, egyik kidolgozója volt a demokráciát lebontó törvényeknek.Van pofája ilyeneket mondani. Az Eu meg ezekre a hazug csicskákra hallgat.
Gyurcsány reagált a momentumos elnök fricskájára
@SystemError: Takarodjon, de előtte segitsen- ennél egy kicsit vehemensebben, mint ahogy most csinálja- eltakaritani a maffiát. Mert bármennyire is nem szeretné az úri közönség, de nélküle nem fog menni. Inkább hagyni kéne kibontakozni. Utána el kezdheti irni a "qrva jó könyvet a magyar baloldalról", meg szakácskönyvet, meg amit akar. De előbb legyünk túl a maffián. Ha tanácsot adhatnék neki, akkor azt mondanám, hogy a leváltó koalició mellett legyen "önjáró"- és szálljon már bele úgy isten igazából orbánba. Mert szerintem ezen áll, vagy bukik az egész leváltósdi- ehhez meg az kellene, hogy hagyja a frakcióvezetőséget, szálljon ki a parlamenti cirkuszból, vigye a bőrét a vásárra- és csináljon már valamit.
Bemutatták az Orbán által beharangozott szupercsapatot – ez lesz a feladatuk
Amig a "bevetésre" sor kerül qrva sok milliárdot el lehet számolni , csak azért mert léteznek. Amit elkölthetnének a kórházak , a nyugdijas otthonok rendbetételére-fertőtlenités, higiéniai feltételek megteremtése, hogy ne halljon meg kórházi fertőzésben évente egy kisvárosnyi ember.
Ja vannak helyek Európában, ahol szuper gyalog-kakukk csapat nélkül is, nem mondják, hanem csinálják.
Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak
A marhái! Feltálalják orbánnak a reggeli kávét, fehér foszlós kaláccsal.
Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak
Qrcára elegem van orbán&Co.-ból, de belőletek is kezd elegem lenni.Úgy mindnyájatokból.
Fekete-Gyórnek azért üzenném- , nem igazán értette meg "öszödöt"- ha onnan üzen.
Megvan, ki lehet az őrizetbe vett közismert magyar milliárdos – videó
A NAV-nak azt kell bizonyitania, hogy az osztalék kifizetésének évében 183 napot meghaladóan élt életvitelszerúen Magyarországon. Ha ez szám ennél kisebb, akkor jogos a meg nem fizetett osztalékadó. Nem tudom, hogy miért nem szól a fáma az osztalék szochó-járól ( a minimálbér 24x összegéig kell megfizetni.)???
Kormányinfó: "Karácsony Gergelynek bocsánatot kellene kérnie a kormánypártoktól"
"Karácsony Gergely főpolgármesternek vissza kellene szereznie a rá korában jellemző higgadtságot, továbbá bocsánatot kellene kérnie a kormánypártoktól."- ha, mondom ha Karácsony Gergely egy "független hatóságot" sértett meg, annak eljárását vonta kétségbe, akkor miért is a kormánypártoktól, azaz az állampárttól és oldalkocsijától (fideSS-kdnp) kellene bocsánatot kérnie? Most már a fideSS-kdnp-t sem lehet kritikával illetni, nem csak a kormányt és annak bűzölgő fejét? Gergely, nem mondtál kevesebbet- tényleg pártállam lettünk ismét.
Nyomozócéget alapított Mészáros Lőrinc, feleségét, gyerekeit is bevette a buliba
@SystemError: Ezek ismertek- de ebben az a legaljasabb dolog, hogy az adatvédelmi hatóság emberének javaslatára fogják a facebook tv. égisze alatt legalizálni az egészet/legalábbis a jövőre nézve."Szép új világ"- amiben élünk, Európa közepén.Az EB meg ...gyenge, mint a harmat , és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
Csak egy fertőzött van a Kisvárda focicsapatánál, megnyugodhatnak a szurkolók
És mindazokat letesztelték, akikkel a focista kapcsolatba került? nem csak a játékostársakra gondolok- család, barátok, szomszédok etc...???
Müller Cecília migránsriadót fújt
Cecilünk átment bakondiba? Kár érte. Suszter maradjon a kaptafánál- foglalkozzon a járványüggyel. Amint egy nap véletlenül többet teszteltek, rögtön megugrott a fertőzöttek száma.Bár, a mezőkövesdi , a soproni tömeges fertőzött létszám még igy is elkerülte a figyelmét.(igaz, hogy csak az ujság irta meg!)
Nyomozócéget alapított Mészáros Lőrinc, feleségét, gyerekeit is bevette a buliba
@SystemError: Rakjuk ehhez ezt a hirt- mert, igy lesz kerek az egész:
"Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke új jogszabályok megalkotására tett javaslatot az Igazságügyi Minisztérium által létrehozott Digitális Szabadság munkacsoport ülésén.

Az adatvédelmi biztos olyan, a közösségi médiáról szóló jogszabályt kért, amely szerint csak alapos indokkal lehet felfüggeszteni közösségi profilokat, és a magyar hatóság felülbírálati jogkört kap – írta meg a Magyar Nemzet."
Tagadja'a székely lobbi', hogy ők rúgatták volna ki az Index főszerkesztőjét
@Nessy: Ahhoz a 'béka schegge alatti szinvonalhoz" amit orbánék képviselnek, elég az is.
Óriási lavinát indított el Puzsér Róbert
@Nyírfa: Magyar György nem mondott mást, csak másképp, de Márki-tól most hallottam először.
Ami a cikket illeti semmi meglepődés. Tiszta sor már régóta, hogy Merkel asszony orbán védőszentje, kezdetektől fogva.És hiába mondják, hogy nincs befolyása a dolgokra belföldön- érdekes, hogy az olasz qrva pecér esetében elég volt egy éjszakai telefon- orbánnak, meg csak tessék-lássék jut még az enyje-bejnyéből is.Anno Gyurcsány is azután döntött véglegesen a lemondás mellett, amikor "osszejött" Merkel-lel.(volt néhány konfliktusuk, gondolom ebben közre játszott, hogy ottan már akkor is orbán volt a liebling)
Óriási lavinát indított el Puzsér Róbert
@Nyírfa: Tegnap olvastam, hogy Márki-Zay is ma már ugyanezt mondja. (pedig először berzenkedtek ellene, de a matek ,az matek)
Koronavírus: Összeomolhat a koszovói egészségügyi rendszer
A magyar már összeomlott! Még "korona" sem kellett hozzá- csak egy koszos körmű sarlatán, meg orbán.
Tagadja'a székely lobbi', hogy ők rúgatták volna ki az Index főszerkesztőjét
Azt sem értem, hogy mit keres az SZFE alapitvány kuratóriumában két benzinkutas???! Hogy merték vállalni?
Tagadja'a székely lobbi', hogy ők rúgatták volna ki az Index főszerkesztőjét
@Nessy: Bosszantó, hogy ezek a migránsok elveszik a magyarok munkáját!!!-és nem az "érdemeikkel", hanem mert "megveszekedett orbánisták". egyszerű politikai kinevezettek,akik csak károkat okoznak ennek a 93030 négyzetkilometer országnak.
Orbán Viktor megmutatta, mennyit kell dolgoznia ma – fotó
@Chao ragazza: 13:18 Dr.Dobrev Klára magyar állampolgár- és még csak nem is kettős! Ne hazudj!!!
Vidnyánszkyt nevezték ki a Színművészetit tulajdonló alapítvány élére, többen felmondtak
@RonaGyuri: Lehet, hogy nem véletlenül esett rá a választás. Kaposváron már megmutatta , hogy mit tud!
Tagadja'a székely lobbi', hogy ők rúgatták volna ki az Index főszerkesztőjét
Nekem egyébként qrvára nem tetszik, hogy a közigazgatásban, művészeti életben ezek a határon túli ejtőernyősök- migránsok!!- egyre nagyobb teret nyernek. Miért nem a szülőföldjükön mutatják meg mit tudnak- miért nem ott "dolgoznak" a magyarságért??? Tehetségtelen senkik- akik jó pénzért kiszolgálják a diktatúrát/orbánt, és jóvátehetetlen károkat okoznak az országnak.