kereső

Ezt gondolják a magyarok arról, hogy az Orbán-kormány megadóztatja az "extraprofitokat"
@KisTehen: Várjuk ki a végét. Mert épp csak annyival fog többet fizetni a pócentár- amnennyit az állam lefölöz, csakhogy a pénzénél legyen a bank. Ne nézz mindenkit tollas hátúnak. Egyébként is várjuk meg a szöveges rendeletet, mert abban lesz a kutymorgó elásva, amint az szokott lenni.
Ezt gondolják a magyarok arról, hogy az Orbán-kormány megadóztatja az "extraprofitokat"
@KisTehen: Ne mond má', hogy a %-os adót nem lehet beépiteni az árakba?? Mi ujság a banki különadóval- ami csak "ideiglenes" jelleggel tanyázik nálunk évek óta? Vagy éppen a tranzakciós adóval? Azok nem épültek be a banki költségekbe?? Ha, nincs bankszámlád, akkor ezt el is hiszed, hogy úgy van.
Totálisan legyengült a forint a szerdai különadó bejelentése után
"A szlovákok és szlovének közben nyugodtan alszanak az eurózóna tagjaiként, a horvátok jövőre szintén."- 1 Eur=1Eur
Totálisan legyengült a forint a szerdai különadó bejelentése után
Most:
CHF svájci frank 1 383,66
EUR euro 1 393,35
USD USA dollár 1 368,20
Szijjártó elmondta, mi az "abszolút sikertörténet"
Tökéletes sikertörténet petruska. Az a 10-11 milliárdos veszteség, amely az első próbálkozást a "keleti kereskedőházak" nyitását kisérte. Továbbá teljes sikertörténet az az 500 milliárd, ami a KKÜM büdzséjében került elszámolásra a kiadások között ,nem részletezetten a pandémia idején. Hát hogy a francba ne lenne sikertörténet! Ja, az is, hogy 8-10 évig fizeti a magyar hülye a keleti nyitás során idetelepült "keleti" -ek munkaerőköltségét a támogatásból, amelyet a beruházáshoz kap.Fizetünk azért, hogy jöjjön!!!
Parragh László támogatná a kata megszüntetését
Ha meglépik, és egyébként is a 40%-os pofátlansági adó miatt, lehet év közben váltani az egyénieknek: szja átalányadóra!
Parragh László támogatná a kata megszüntetését
"Túlzottan sikeres lett"- jó az embereknek, akkor meg kell szüntetni. Mert, "nektek Magyarország az első"- most már a lukas kétfillér is kell.
Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
@Shikari: Ki akar itten utasitani? Ahogyan idéztem, a határon túli igaz magyarok gajdolják, hogy "huxit", na meg Te.
És annyira oda vagy a többséggel, ami szerintetek CSAK!!! és kizárólag Magyarországon érvényes, de az unióban már nem. Ott már nem derogál a többségi véleményt elfogadni. Nincs is ám vastag bőrötök azon a helyen, ahol más az arcát hordja. És , egyébként csak annyira adok a véleményetekre, mint ti az enyémre.
Kocsis Máté kiakadt: "Hosszú hetek hallgatása után előkerültek Gyurcsányék"
"Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó 18-20 évet. Teljesen világos, hogy amit mondtunk az nem igaz"- és folytatjuk. /orbán viktor/
Fejenként kemény ezer forinttal támogatja az egyik iskola tanárainak pedagógusnapi összejövetelét a tankerület
Nem értem! Ez a kormány magas szintű erkölcsi és anyagi megbecsülésének kifejeződése a tanárok részére. És akkor még reklamálnak???
Nagy Márton közölte a bankokkal: Rendkívüli időkben rendkívüli intézkedésekre van szükség
www.portfolio.hu/gazdasag/20220422/elismerte-a-kormany-gigantikus-penzbe-kerul-a-rezsicsokkentes-nagy-dontes-elott-allnak-540673

Ha maradnak az energia árak, akkor éves szinten 1300 milliárd forint az az összeg, amelyet a rezsicsökkentés cimén a kormány -az adófizetők!!!, és az ország valamennyi lakosa- finansziroz a MVM-nek. Támogatás, ill. tőkeemelés útján.
Még mindig van, aki nem érti-hogy az átlagfogyasztó magyar egész évben nem fizet annyi energiaköltséget, mint amennyit egy hónapban bezsebelnek "rezsicsökkentés" cimén a felső 1/10 leggazdagabbjai? Vakulj paraszt!
Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
@Shikari: Mi az, hogy "eltűrik"?? Te is "eltűrni" vagy kénytelen-a vélemény szabad! Még akkor is, ha nektek nem tetszik.
Hatalmasat zuhant szerdán a forint
@Horizont: t.19:47 Én nem csodálkoznék, ha a tegnapi nap után, a fideSS-nek/orbánnak valódi 2/3-ot mérnének.
Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
@Shikari: 06:35 . Jöttél a vadhajtások oldaláról, hogy itt is hirdesd az "igét". Mert ottan aztán az igazmagyarok, onnan a határon túlról hirdetik ám a "huxitot", mintha ez az ország az övék lenne. Na, bozgor menj vissza, ahonnan ide evett a fene, és ott hirdesd a baromságaidat.
Mészáros Lőrinc tavaly hatvanmilliárd forinttal növelte a vagyonát
Bizony-bozony, most, hogy nem jönnek az eu-s pénzek meg kell védeni lölö és a többi maffia tag vagyonát, meg az egyházak apanázsát- a kitalált"védelmi" alapok mind csak ezt szolgálják. Eddig is fizettél hülye magyar, mindig mindent, és mindenért- most csak még mélyébben nyúlnak majd a zsebedbe, "NEM MEGSZORITÁS"!!, hanem kiigazitás cimén.Vakulj paraszt!
Zelenszkij kiakadt amiatt, hogy Ukrajnát területek átadására akarják rávenni
Ha átadják, ha nem úgysem lesz nyugalmuk, amig "ukrán"-és "Ukrajna" lesz a golyóbis ezen részén. Putyin és szakrális baráti köre ezt nem engedheti. Ismeritek- odaadja a kisujját, de rögtön a kar is kellene hozzá. Na , igy van putyin is. Az egész annak a következménye, hogy Európa és az egész világ tétlenül nézte , mit művelt 2008-ban Grúziában, és 2014-ben Dombaszban és a Krimben.És putyin meg volt győződve róla, hogy most is igy lesz. Az egész nem más, mint népirtó területrabló agresszió. Mert miért is kell gyakorlatilag elpusztitani a civilizációt Ukrajnában? A lakóházakat, iskolákat, óvodákat, művelődési intézményeket, parkokat, történelmi emlékeket...mindent, ami útjukba kerül.Meg azt is , ami nem. Közben meg irtani a civil lakosságot- válogatott kinzásokkal, két éves lánygyermekek megerőszakolásával.
Itt ha van civilizáció elleni hadjárat, azt az oroszok követik el- és ez nem csak ukrajna ellen szól, hanem főleg Európa ellen.
Mert a "nagy orosz hegemóniát",vissza kell állitani. Ha tetszik, ha nem az ukránok és Zelenszkij a mi scheggünket is védi a nagy orosz medve ellen- azokét, akik európainak érzik magukat, és nem csatalakoznak pöttyös secheggű félázsiai türk hordához.
Ki fogja megfizetni az Orbán-kormány új adóját? – reagált a DK
Közel megduplázta Csány Sándorral szembeni előnyét Mészáros Lőrinc a 100 Leggazdagabb magyar idei listáján: 480 milliárd forintra becsült vagyona immár 60 milliárddal több, mint a bankvezéré. Ez nem is csoda, hiszen míg Mészárosnak sikerült gyarapítania vagyonát, Csányinak ugyanannyi pénze maradt, mint egy éve.

Az idén 21. alkalommal megjelent lista összeállítói 6223,5 milliárd forintra becsülték a leggazdagabb száz magyar összvagyonát. Ez közel 637 milliárddal több, mint előző évben. A gyarapodás mértékét jól jelzi, hogy

csak a növekmény nagyobb, mint amekkorára 2002-ben, az első ilyen lista kiadásakor becsülték az összvagyont.

Ez ekkor 632,4 milliárd forint volt, ami a mostani összvagyonnak csak kicsivel több mit a tizede. Az idei összvagyonból egyébként közel 180 darab új Néprajzi Múzeumot lehetne felépíteni.
Nagy Márton közölte a bankokkal: Rendkívüli időkben rendkívüli intézkedésekre van szükség
Hűűűűűűűűűűűű, de gyorsan beletanult a hazugságokba. Egyetlen nagyon-nagy szerencséjük, hogy a mimagyarok nagy része analfabéta a közgazdasághoz és a pénzügyekhez- a sajátjához is.
Megérkezett Orbán bejelentése
@KisTehen: 19:13 Mit mondjak ki? Azt, hogy hülye vagy a gazdasághoz? Játszod itt a jópofát" jól pofán kéne vágni érte), miközben véresen komoly dologról van szó. Most már tényleg bejön a jóslat- és a ksh szerint is két számjegyű lesz az ibfláció, amely a kis megtakaritásokat el fogja teljesen inflálni. A bankok emelik a hitelek kamatait- ott a sok csokosokot, meg a hét személyes autó hitel, a személyi hitelekről nem is beszélve.Folytassam? Minek.
Ha ezt te úgy értékeled, hogy a multikat sajnálom- akkor nnem vagy magadnál. Mondhatnám úgy is, hogy orbán schegge elvette az eszedet.
Mit nem mondok ki?
Beszakadt a forint Orbán Viktor bejelentése után
.. a gyengébb forint gyenge államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak"
Orbán Viktor 2004
Megérkezett Orbán bejelentése
@KisTehen: Takarodj már vissza Moszkvába, NERhülyéje, putyin csicskája.
Ideje volt! A kormány leveszi a kovidon gazdagodó vérszívó multikat, bankokat, biztosítókat
Kik is fizettek tiz+milliárdos osztalékot a pandémia beszerzések után? Maláj üzletemberek, meg szijjártó fürkészei.
Ki gazdagodott még a pandémián- csányinak nőtt a vagyona, lölönek nőtt a vagyona, szijjnak nőtt a vagyona, tiborcznak nőtt a vagyona...etc .Ez a biztositó magazin meg egy újabb fideSS-es szócső???
Megérkezett Orbán bejelentése
Már csak az a kérdés: mi , milyen összeg/százalék minősül extra profitnak?
Emlékeztek még a járványvédelmi,-és gazdaságvédelmi alapra a pandémia idejéből?? Na, kik kapták belőle a legtöbb támogatást??- az egyházak és lölö.
És lehetett pakolgatni a költségvetési pénzeket ide az alapokba- most meg az extra adók. A multi üzletláncok már igy is fizetik az árstop miatti +költségeket- ???, 50 milliárd, amit behoznak más termékek árain.
A banki különadót, a távközlési vezetékek adóját ki fizeti?- a szolgáltatást igénybe vevő, azaz mi.
Nesze neked rezsicsökk- meg kell védeni szijjártó petya fútött medencéjének szubvencióját.
Szijjártó visszaszólt Zelenszkijnek
Nem fogadtunk be 720 ezret. Ennyien érkeztek be az országba, a többség tovább is utazott. Jó, ha a befogadottak száma eléri az 50 ezret. Azok ellátását meg kifutja az eus 100 milliárd. Amúgy meg a gyermekek oktatását sem sikerült a kormánynak megszerveznie- iskolák, önkéntes tanárok segitségével oldják meg. Ne verd a melled annyira magyar!!!, nincs mire.
Zuhan a tőzsde, miután Orbán kihirdette a háborús veszélyhelyzetet
@kereső: Most látom, hogy más is feltette a kérdést a bocinak. De válasz az nincsen. Innentől kezdve, nem boci, hanem múúúúúúúúúúúúú
Zuhan a tőzsde, miután Orbán kihirdette a háborús veszélyhelyzetet
@KisTehen: Mennyi az átlagkereset itthon, és brüsszelben. Az átlag maggyar mennyi benzint tud megvenni az átlagkeresetéből, mennyit a brüsszeli???