orfeusz

„Lemondtam, hogy elmondhassam: nagy a baj!”
@teuton: Válasza első részével nem Önnel, hanem Voltaire-vel értek egyet. “Semmiben nem értek egyet Önnel, de mindent megteszek azért, hogy elmondhassa a véleményét.”
A második részében közölteknek örülök. Helyesen járt el Gréczy Úr, hogy a bírósághoz fordult ahol jogszerű ítélet született. Így együtt örülhetek Petőfi Sándorral "Haza csak ott van, hol jog is van,"
„Lemondtam, hogy elmondhassam: nagy a baj!”
@orfeusz: Sajnos, de igaza van. Itt morálról ábrándozni annyi, mint a konzum lány a szüzességéről. Ugyancsak igaza van a tiszti becsületről is, mióta felakasztották a parancsot végrehajtó tiszteket.
„Lemondtam, hogy elmondhassam: nagy a baj!”
@Horizont: Döbbenet! Még egy ilyen ózsdi portál. Csak úgy leadni egy közleményt. Mit képzelnek ezek? Nem is értem. Kit érdekel ez? Semmi ferdítés, rágalmazás meg miegymás. Nem is értem, hol él ez a "turista"? Ausztriában? Mit képzel magáról? Egyszerűen fogja magát és lemond? Erkölcsi okok miatt? Ilyen botrányos viselkedést! Fel kell világosítani, hogy a Lajtán innen van. Hagyja már abba a moralizálást. A tiszti becsület ideje már nagyon régen elmúlt.
„Lemondtam, hogy elmondhassam: nagy a baj!”
@lampa laz: Ajaj! Tényleg akkor mi lesz? A Fővárosi Közgyűlés bánatában azonnal feloszlatja önmagát?
Csak egy őrült festhette – valóban Munch írta rá a Sikolyra
@RonaGyuri: Milyen nagyszerű! Látja egy rövid tényeket nem nélkülöző kommunikáció és máris megcsillan valami fény a nagy magyar sötét pusztai éjszakában. Miközben azon morfondíroztam, hogy lám ismét egy hazám fia, akire nem jellemző a gondolkodás szenvedélye, rám cáfol! Ön is úgy véli, hogy Kocsis Zoltán, Miklósa Erika,Molnár Leve, Rákász Gergely nem bulvár figurák, kulturális értéket közvetítenek. Lehet, hogy közben még egy Örkény egypercest is elolvasott? Ne pironkodjon, ha így történt! Nincs ám egyedül, előfordult ez már mással is. Jó egészséget kívánok Önnek! Ha még nem tette volna, regisztráljon! Vigyázzon magára!
Csak egy őrült festhette – valóban Munch írta rá a Sikolyra
@RonaGyuri: Tisztelt RónaGyuri eltvtásrúr! Hasonló programjavaslatot - kéretlenül -, már kaptam. Igaz nem Erdélybe, hanem Kárpátaljára. Feltételezem, hogy aggódik értem, ezért az ajánlat. Ne tegye. Ígérem vigyázok magamra, ha megegyezünk, hogy nem száműzi Munkácsyt Ukrajnába, Mikszáthot Szlovákiába,Adyt, Aranyt,Jávor Pált Romániába. Én meg had ne legyek téma :-) Engedelme nélkül is maradok, jó ez a föld. Tudja túl sok halottam nyugszik itt, vigyázok rájuk."Úgy kell, hogy te is értsd:
Nem éltél hiába,
Az a hely, ahol élsz: világnak világa."
Csak egy őrült festhette – valóban Munch írta rá a Sikolyra
@RonaGyuri: Már megint ez a fránya perspektíva! Az Önével szemben, Janus Pannonius-é hozzánk közelebb áll. Megértem, hogy bulvár szemétdombunkban turkálva zavaró színházi eseményekről, Kocsis Zoltánról, Miklósa Erikáról,Molnár Leventéről, Rákász Gergelyről (...tovább is van, mondjam még?) és hasonló személyekről olvasni.Ne tegye, vigyázzon ezekkel a tartalmakkal! Zavart okoznak! Lassan tiltólistára vagy szerencsés esetben nem ajánlott kategóriába kerülnek. Örkényt pedig kiváltképpen mellőzze. Önnek nem ajánlott, belőle egy perc is sok(k).
Az együttműködésről tárgyalt a főkonzul és a kormányzó
@Clavigo: ...hát köszönjünk el. Áldás Békesség!

..azért én fenntartom a saját álláspontom, bölcs döntés a magyar támogatás. Ész osztása, ne is gondoljon ilyenre! Mit kezdene vele? Mellesleg, "Annyi mindent kéne még elmondanom", de ne aggódjon, Önnek nem teszem. A magyar Országgyűlés (mert tudja kérem van ilyen is, nagyon régóta. - kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk -) 2010. május 31-én 302 igen, 55 nem és 12 tartózkodó szavazat mellett iktatta törvénybe a Nemzeti emléknapot. Ez június 4.-e. Remélem megbocsátja nekem, ha nem terhelem a dátumhoz kapcsolódó tragikus eseménnyel, mert nem szeretném, ha ezt is - az Ön szavaival élve - [email protected]á. A törvényt egyébként 302-en megszavazták, 55-en (feltételezhetően az Ön elvbarátai - nem kritika akar lenni, csak rideg tény - ) nem. Vélhetően sajnálatára, de az eltakarodást illető programjavaslatát nem fogadom el. Nem szedem össze a holmi ukrán Munkácsykat, Fedák Sárikat (talán róla hallott, ha zsugázott), román Adykat, Arany Jánosokat, Benedek Elekeket, Jávor Pálokat, Tamási Áronokat, szlovák Mikszáth Kálmánokat és bánatára, - hogy egyedül hazudhasson egy Önnek tetsző múltat - nem takarodunk el, hanem június 4.-én emelt fővel méltósággal ünnepelni fogunk!
"Amíg lesz egy piros rózsa,
Amíg lesz egy magyar nóta,
Felejteni parancsszóra nem lehet."
Az együttműködésről tárgyalt a főkonzul és a kormányzó
@Clavigo: ...talán mégsem annyira az. "szó volt a Makkosjánosiban épülő hulladék-feldolgozó üzem beindításáról, melynek első szakasza magyarországi támogatás keretében valósul meg.

Megvitatták a Csap–Záhony határátkelő korszerűsítésének lehetőségeit, a két ellenőrző pontot összekötő híd felújítását, az elektronikus várólista bevezetésének lehetőségét."
Az együttműködésről tárgyalt a főkonzul és a kormányzó
..talán még sem annyira. "szó volt a Makkosjánosiban épülő hulladék-feldolgozó üzem beindításáról, melynek első szakasza magyarországi támogatás keretében valósul meg.

Megvitatták a Csap–Záhony határátkelő korszerűsítésének lehetőségeit, a két ellenőrző pontot összekötő híd felújítását, az elektronikus várólista bevezetésének lehetőségét."