percsi

„Ez nem más, mint egy darabka WC-papír, Müller és Kásler duó teljesen alkalmatlan” – kitálalt a háziorvos
@Málna: Melyik társaság az, amelyik céges vezetékes telefonnál nem számol fel percdíjat? Engem érdekelne.
„Ez nem más, mint egy darabka WC-papír, Müller és Kásler duó teljesen alkalmatlan” – kitálalt a háziorvos
@justhpeter: Egy becsületes, hazáját-népét szerető ember messziről elkerüli őket. A szakmai tudását, esküjét nem csorbítja, nem vállalja fel a hazugságokat, emberek életét vezényszóra nem veszélyezteti.
Fent mossák kezeiket, nem jött be a tervük, most a házi és iskolaorvosokat kényszerítik, hogy olyat tegyenek, amiről nem tudnak 100%-ban megbizonyosodni, hogy amit átadtak-rásóztak, az teljes mértékben az emberek egészségét védi.
Majd a felelősség is rájuk hárul.
A vakcinák tárolását hogyan oldják meg egy iskolai tantermet kinevezett oltóhelységben? Órákat lapul egy szatyorban, ahol 30 fok meleg van. A kínai egyszerű hűtőszekrényben tárolható, a többi már nem. Ugyan ez a probléma az idősökhöz kijáró háziorvosoknál. No de az sem baj, aki túléli, az majd 4 hónap múlva megkapja a 4. oltást.
Vegyék tudomásul, hogy az orvos nem politikus, az orvos gyógyít, és nem küldi az embereket a halálba. Az orvos személyesen ismeri a betegeit, hogyan tudna a szemükbe nézni: na öregem, ha szerencséd van jót adtam be neked, ha nincs, akkor így jártál. Ez már nem arról szól, hogy zsebre vágok 1 milliót, azt jó van!
„Ez nem más, mint egy darabka WC-papír, Müller és Kásler duó teljesen alkalmatlan” – kitálalt a háziorvos
@fideszes gyökér: A vakcina beadása előtt kötelező az orvosi vizsgálat, beadás után a fél órás megfigyelés, adminisztráció is elvesz pár percet, ezeket nem részletezte.
Ezentúl név szerint jelentenek az oltatlanokról heti szinten – itt vannak a kormányrendelet részletei
@szegfue: Ősszel jön a gyűlöletkeltés azok ellen akik oltatlanok. Miattuk lesz zárlat, kijárási tilalom. Tudjuk, hogy más oka van, de ebben az országban valakiket mindig gyűlölni kell.
Bebizonyították az elmúlt másfél évben, hogy az emberélet nem számít.
60 év felettiek kínai oltóanyaggal lettek beoltva, nincs védettségük, és nincs tilalom sem, pedig veszélyben van több 100e ember.
Sajnos elmaradt súlyos műtétek, elmaradt vizsgálatok, utcára dobott betegek, akikre igencsak veszélyes a covid.
A korházaknak kellene a legvédettebb helynek lennie. Más országban is kihajították a korházakból a súlyos betegeket? Nem hallottam róla, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.
Bezzeg azt nem listázzák, hogy hány ember kap fertőzést a korházakban, mert összezsúfolják a betegeket, mert nincs elég fertőtlenítő, takarító, vagy munkáját becsülettel elvégző eü. dolgozó. Arról sincs lista, hogy hány súlyos beteget dobtak az utcára.
Balkányi László: Szakmailag használhatatlan a harmadik oltásra vonatkozó ajánlás
@Clavigo: Szállingóznak az eü. dolgozók, nemsokára betegszállítók, korházi takarítók is műthetnek. A felelős az áldozat lesz, miért betegedett meg.
Mit várunk egy kormányzati szakértőtől? Azt mondja amit leírnak neki, saját szakmai véleménye nem lehet.
A fideszes sufnituning meghozta az eredményét: szétrohadt a siófoki fürdő
@namihami: Ebben a kivitelezői körben nem lehet más hibás, mint az anyatermészet

Nekem az a sejtésem, hogy a tervezőkben és kivitelezőkben kell keresni a hibát.
Ezek az extra nagy összegű beruházások általában idő előtt használhatatlanná válnak. Sokszor halljuk, hogy már átadáskor előbújik a kivitelezési hiba. Selejtes anyagból gyorsan összedobják, minél kevesebb ráfordítással épül meg, annál nagyobb összeg marad a zsebben. A megfelelő karbantartások már nem lényegesek, ha tönkre megy, majd építünk másikat. Abban igazad van, hogy a trehány felelőtlen kivitelezést megbosszulja az anyatermészet.
Balkányi László: Szakmailag használhatatlan a harmadik oltásra vonatkozó ajánlás
"A belgyógyász szerint értelmezhetetlen a háziorvosoknak küldött táblázat."
Eddig sem volt értelmezhető, senkit nem érdekelt.
A fideszes sufnituning meghozta az eredményét: szétrohadt a siófoki fürdő
@namihami: IGEN!
És mindent rendben talál! A szétrohadást nem kell majd megmagyarázni, mivel bevett szokás, nem magyarázunk, hanem mutogatunk..
Szomorú teljesítmény: csak egy uniós országban szegényebbek az emberek, mint nálunk
@solidedge: Néhány hét és az utolsók leszünk, de nem baj, megszoktuk már, ne elégedetlenkedjünk.
Majd folytatódik az ámítás:
a Soros és Brüsszel miatt lyukas a gatyánk, aki ha nincs, ő még mindig mezítláb koldulna, bár ez nem így van, mert az apja is nagy bűvész volt.
a böszme miatt, aki a 32 évből 5 évet volt hatalmon, mint tudjuk amikor átvette akkor sem dübörgött a gazdaság, mert előtte viki nem rakta rendbe.
Viki a 32 évével sem tudta helyre hozni az országot, ez sem baj, legalább van neki kőbányája, Tokaja, több kastélya-uradalma, sok-sok stadionja, kisvasútja, rejtett alagútja és az ország Várát is megszerezte. Egyelőre az ország tavainak csak a fele, de hamarosan az egész is meglesz, csak még egy kicsit tartsunk ki.
Van valami, amiről nem tudunk? A kormány már most a következő négy évre osztogatja a milliárdokat
@Gauntlet: Akkor nem volt mit osztogatnia, a szomszéd tyúkját is inkább megették, nehogy éhen haljanak.
Most sem a sajátját osztogatja, viszont a sajátja lesz.
Remélem tökös utódja lesz, akinek első dolga az lesz, hogy 30 évre visszamenőleg mindent visszakövetel.
Már 361 forint egy euró – durva mélyrepülésben a forint
@Namely: Hááát, írtál veseműtétről, hazugságról, majomról, és még lehülyéztél egy-két embert, én semmivel sem lettem okosabb.
Továbbra sincs gőzöm az ov féle pénzügyekről, legalább szakmailag pár mondatot írhattál volna a devizapiacról, és hogy milyen folyamatok húzódnak meg a háttérben. Hátha megértjük, hogy OV miért háborodott fel a 300 Ft-s euró miatt, és hogy a forint miért van Európa legrosszabb devizája között.
Nagy kár, hogy OV pénzügyhöz nem értő szakembereket választott.
Én is kérem a hozzá nem értő bőgőmajom titulust!
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@Aki Én: Ne pazarold az energiádat feleslegesen :)
Nem szeretne nyugathoz csatlakozni, az az ő baja. Az ország 90%-a a nyugatot választja.
Sajnos fogy a magyar lakosság, eddig azt hallottam, hogy nyugatra menekülnek, ott dolgoznak, és sokan ott is maradnak. Kínát és Oroszokat kihagyják. Azok fognak itt letelepedni, ide fektették a milliárdokat.
Ez csak OV rögeszméje, mert a hatalom elvette az eszét, a család megélhetése biztosítva, a többi nem számít.
Ki akar diktatúrában élni? Rakja fel a kezét! Na ugye, senki keze nem emelkedett a magasba :))
Agyhalál – Most nem volt súgógép – A főpolgármester azért késett a sajtótájékoztatóról, mert busszal jött
"Ez minősíti magát a tömegközlekedés állapotát"
Nahát, a szuper tömegközlekedést sikerült tönkre tenni másfél év alatt! Bezzeg Tarlós idejében ...
Még mindig jobb egy kis súgó (bár kötve hiszem, hogy az volt a probléma), mint elbújni a függöny mögé, elmenekülni a kérdések elől, vagy nem a kérdésre válaszolni, azt is jegyzetfüzetből. Ez a cikk nevetséges és gyerekes!
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@Gyurka80: Hmm, úgy látszik veled nem érdemes megbeszélni semmit, mert ahelyett, hogy utána néznél annak amit írnak, sértegeted a másikat. Sajnos ebből téged már nem lehet kikezelni, élj vidáman a kis burkodban, én végeztem veled.
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@Gyurka80: "Az a lényeg mos még NEM de NE is lehessen mint nyugaton , akkor már késő nézzetek körül tájékozódjatok lütyőkéim"
Olyan nem létezik, hogy a gyerek azért lesz homoszexuális, mert mondták neki, hogy létezik ilyen kapcsolat is. Régi és nem újkeletű az egyneműek szerelme,
Az ember nem lesz gyilkos azért, mert hallotta, hogy vannak gyilkosok, vagy a szomszéd is az. OV sem lett homokos, pedig van egy pár fiatalkori barátja-párttársa, aki örült volna neki. Ahhoz több kell, úgy nevezik, hogy genetika. Gyerekkoromban volt pár barátnőm, akikkel együtt lógtunk, mégsem lettem szerelmes beléjük, és felnőtt korban sem vonzódtam szexuálisan a női nemért!

Ha védeni akarja a gyermekeket, akkor a pedofília mellé az agresszivitást kellett volna kőkeményen törvénybe foglalni. Aki bántja a családját, azonnal 1-2 év letöltendő börtönt kapjon. Csökkenne a családi bántalmazás. Én úgy hallottam, hogy OV is ilyen bátor férfi. Borzalmas lehet rettegésben felnevelkedni!
Minden tizedik családban ott van egy bátor férfi, aki nap mint nap veri a feleségét, gyermekét. Naponta több nő hal bele a bántalmazásba. Ezek a férfiak veszélyesek a gyermekekre! Mi történik egy ilyen eset után? Kimegy két rendőr, azt mondja ejnye-bejnye, és elmegy. Ki védi meg a családot egy őrülttől? A kormány biztos nem!
Minden asszonynak szeretőt kellene tartania, aki megvédi, ha a férje Chuck Norrisnak képzeli magát
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
@Eladott Ország: "A fidesznek a hatalom azaz a eszköz, amely nélkül nem tudja megúszni a büntetőeljárást, megtartani a harácsolt vagyont..."
Hát persze, akkora bűnt követtek el, hogy ezt már nem lehet az asztal alá seperni.
Pár éve egy idős néni saját kézzel készített húsvéti kütyüket árult, 350 Ft volt darabja. A kevés nyugdíját egészítette ki.
A NAV-s mocsok kinézte magának, megrendelt 3 vagy 5 db-t, ez a mennyiség már büntethető, képes volt vidékre lemenni érte. Látta, hogy a néni nagyon szegény, ami nem hatotta meg, talán még élvezte is.
A nénit több 100e forintra megbüntették, mivel nem tudott fizetni a végösszeg 1,5 millió lett. A háza annyit ért, el is vették tőle. Hajléktalan lett.
A NAV-s mocskok nagy ívben kikerülik a felső osztályt, azokat, akik nem kétkezi munkával lettek gazdagok.
A fösvényi gazdagságuk több millió embert szegénységbe sodort. A jelenlegi gazdasági válságban, a Covid közepén a bérük + juttatásuk milliókat emelkedett, úgy, hogy nem volt mögötte hasznos munka, valós kiadás. Nem történt létszámleépítés, bérmegvonás. Lassan több miniszere lesz az országnak, mint munkavállalója.
Ha sikerül váltani, nem szabad engedni, hogy ilyen megtörténjen, nekünk kell majd szigorúan fellépni, nekünk kell majd követelni, hogy minden vagyon-pénz visszakerüljön, ki kell harcolni a tisztességes bért, hogy a szegénység lecsökkenjen-megszűnjön.
Kósa Lajos: "Aki nem akarja a gyermekeinket megvédeni, az ártó szándékú, gonosz ember"
@surdilloFUJT: Nocsak, részleteznéd? Leszbi az asszonyság? Gyermekeit hogyan védi?
Jó lenne már tudni, hogy a fidben hány homi és hány pedofil van.
Pride: "Mocskos buzik", "Ria, ria, Hungária" – náci karlendítéssel tüntettek a felvonulók ellen
@rokker33: "aki azt mondja, hogy a buziság és a pedofília között nincs kapcsolat az ostoba."
Nincs bizony, nagyon sok családban sajnos ott van a pedofília, a saját gyermekét használja a szemétje. Árvaházak, intézetek mocskos szennyládái. És a rengeteg pedofil képek, amit előszeretettel készítenek mocskos pedofilok, és ezrével gyűjtögetik, amit naponta nézegetnek. Ezek az emberek anya-apa családban élnek, gyerekeik vannak.
Ezentúl név szerint jelentenek az oltatlanokról heti szinten – itt vannak a kormányrendelet részletei
@Emmersson71: Szabálysértővé válik?
Még ez is megtörténhet, Rozi néni és Karcsi bácsi nem kap nyugdíjat.
Ezentúl név szerint jelentenek az oltatlanokról heti szinten – itt vannak a kormányrendelet részletei
A rendelet miért nem szól arról, hogy aki nem oltakozna, annak végezzék el a COVID-tesztelést? Természetesen ingyen, hiszen erre már megkaptuk a támogatást. Állítólag közel 4-5 millióan átestek a covidon, nekik sokkal nagyobb a védettségük, mint a Kínai löttyel beoltottaknak. Sok idős ember átesett a fertőzésen, ami a védőoltáshoz hasonló immunitást generál, mi a fenének mérgezzék magukat?
Ja, mert rengeteg lötty maradt a raktárban?
A fiatalokat, aktív dolgozókat már kényszerítették, nincs szórakozás, nincs munkahely ha nem oltatják be magukat.
Tehát nem az élet-egészség az indíték erre a szigorra!
Influenzában is több tízezren halnak meg évente, mégsem tették tönkre az embereket. A járvány idején nem kötelezték maszk viselésre, évente oltakozásra, nem maradtak munka nélkül stb. pedig több év alatt fejlesztették ki az influenza elleni vakcinát, míg a koronavírus elleni oltóanyagot néhány hónap alatt állították elő. Sokkal nagyobb a rizikó!
Nincs statisztika arról, hány ember halt meg, hány embernek lett maradandó betegsége az oltakozás miatt. Ha netán van, nem fogják nyilvánoságra hozni, vagy nem lesz valós adat.
Tele van a Net TESZT-t végző ügyeskedőkkel, ez a Covid is a népet, családokat lehúzó gazdasági megmozdulás. Tavaly fertőtlenítő és maszk biznisz, idén vakcina és teszt biznisz!
Rengeteg a nyitott kérdés, nincs megfelelő tájékoztatás, nincs felelősségvállalás, ezért nem hisznek benne az emberek!
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
A nép hajdanán nyugat Európát választotta, és ez most is így van.
Európát válasszuk, vagy Kínát - Oroszországot?
Hány magyar ment nyugateurópába dolgozni-letelepedni, és hány magyar ment Kínába-oroszokhoz dolgozni-letelepedni?
Ha a kormány azon dolgozott volna, hogy a magyar bérek, az életszínvonal felzárkózzon ny. Európához, akkor a magyar emberek nem vándoroltak volna el. Lehet Gyurcsányozni, Sorozni, attól még a felelősségük megmarad.
Németh Szilárd átadott egy birkózóakadémiát a Vajdaságban
@Nessy: Az államadóság, a szegénység bőségesen nőni fog :(
Kérdés, Magyarország még a magyaroké?
Németh Szilárd átadott egy birkózóakadémiát a Vajdaságban
@Mirabilis: Pár éve a saját számlájára utaltak ennyi pénzt, Csepelen kellett volna felhúzni ezt a csodát. Megtörtént?
Az újonnan kórházba került brit covidosok 60 százaléka korábban mindkét oltását megkapta
@Néro: "De egy szám még kéne. Hányan kerülnek kórházba ? 50 ezerből öt vagy 50 ezer. Mert nagyon nem mindegy."
Majd az is kiderül.
De nem sokat jelent szerintem. Tavaly, amikor még nem voltak oltakozások, az immunrendszer sok millió embert megvédett. Továbbra is csak abban bízhatunk.
RTL Klub: A fiatalokért felelős helyettes államtitkár Rácz Zsófia lebuktatta a kormányt!
Akkor miért is volt fontos törvénybe iktatni?
Beindult a hergelési kampány, Fidmenetre toboroznak :-(
2006-ban bejött!