roberto

Eszményi Viktória és Cseh-Szakáll Tibor a Szombat Esti Láz első párosa

Rohamosan közeledik a Szombat Esti Láz újabb élő adása, nemrég az is kiderült, hogy Esztergályos Cecília és Keleti Andrea mellett Csonka András is szerepel a zsűriben.

Ördög Nóra a Szombat Esti Lázban tér vissza

Ördög Nóra kislánya, Mici lassan betölti az egy éves születésnapját, anyukája pedig hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, a Szombat Esti Láz-t fogja vezetni.

Ezért lett Ferenc pápa az Év Embere!

Ferenc pápát választotta az Év Emberének a Time magazin.

Horoszkóp 2014 - Durva változásokra lehet számítani

A Taratarot szerint 2014-ben durva változásokra kell majd számítani, jelentősen felfordul a világ, sokak szerint a pokol érkezik majd a Földre.

5 könnyű vacsoratipp, a karácsonyi időszakra

Az előttünk álló napok gazdag ételkínálata arra sarkall bennünket, hogy valami könnyűt, kalóriaszegényet fogyasszunk, a kiadós fogások után.

10 milliószoros ereje van ma a gondolatoknak!

Július 12-én volt legutóbb ilyen nap, így ne hagyjuk ki az alkalmat, ma, október 26-án ugyanis nagy erővel bírnak gondolataink. Mindent amire gondolunk, vagy cselekedünk 10 milliószoros erővel hat.

Wolf Kati külföldre költözik családjával

Családjával külföldre költözik Wolf Kati énekesnő. Ezt ma reggel jelentette be egyik közösségi oldalán.

Megnyerte a Britain's Got Talent döntőjét az Attraction

Megnyerte a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat szombat esti döntőjét a magyar Attraction látványszínház.

Britney Spears új dalt készített a Hupikék Törpikék 2-höz!

A popikon Britney Spears a Sony Music / Kemosabe / RCA Records gondozásában jelentet meg egy dalt, mely az "Ooh La La" címet kapta, és amely a Columbia Pictures / Sony Pictures Animation várva várt családi vígjátékához, a Hupikék Törpikék 2. című filmhez készült.

Fagyos volt a brit nejcipelő bajnokság

Fagyban és szállingózó hóban szaladtak párjukkal a nyakukban vagy karjukban a férfiak az idei brit nejcipelő bajnokságon.

Meghalt Cipő

Megerősítem, hogy Bódi László, a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni.

ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon

A zsűri döntése értelmében Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Vastag Tamás és ByeAlex közül választották ki a nézők ByeAlex-et, így ő képviseli Magyaroszágot Svédországban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Pál Dénes nyerte a Voice-t

Pasis döntővel indított ma este a TV2 új tehetségkutatója, a Voice. Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktór ma este háromszor lépett színpadra.

Henderson Dávid, Szécsi Böbe és Szécsi Saci is kiesett a Voiceból

12 produkcióval ma este is lement a TV2 tehetségkutatója, a Voice. A mezöny egyre szorosabb, a versenyzők pedig nem mindig hozzák a várt szintet. Az, hogy ma este Caramel döntése alapján Henderson Dávid távozott a versenyből sokakat meglepett, de a Szécsi-ikrek kiesése is sok rajongó számára okoz bosszúságot.

Nagy horoszkóp 2013

Milyen lesz a szerelmi életed? Hogyan alakulnak pénzügyi dolgaid? Sikeres leszel karrieredben? Sikerül megvásárolni álmaid otthonát?

Csobot Adél esett ki az X-Faktorból

Már csak három versenyző maradt az X-Faktor 11. élő showjában, amelyben kiderült ki lesz az a két versenyző, aki vasárnap este megnyerheti a 2012-es X-Faktort.

Szabó Dávid esett ki az X-Faktorból

Múlt héten négyen maradtak, ma este azonban megint valakinek mennie kellett. Jovő héten már csak hárman lehetnek a színpadon.

Világvége gyermeki szemmel

Ha 2012 december, akkor egészen biztosan világvége, avagy december 21. Minden ismerősöm erről beszél, lesz vagy nem lesz világvége?

Stone kiesett az X-Faktorból

Már csak ötön maradtak az X-Faktor 8. élő adásában, miután múlt héten Zámbó Krisztián esett ki a tehetségkutatóból.

Kiesett az X-Faktorból Zámbó Krisztián

Hat versenyzővel indult az X-Faktor 7. élő showja, amelyben egyéni és duett produkciókkal léptek színpadra a még versenyben lévő énekesek.

A Like esett ki az X-Faktorból

Kifejezetten gyenge teljesítményeket nyújtottak szombat este az X-Faktor versenyzői, természetesen ma este is volt azért kivétel.

Fehér Zoltán kiesett az X-Faktorból

A legkevesebb szavazatot múlt héten Lass Bea kapta, így Stone ma este is a színpadra léphetett. A 8 produkció után, a tavalyi X-Faktoros Muri Enikő is színpadra lépett, aki az Amikor minden összedől című dalát hozta el a nézőknek.

Lass Bea esett ki az X-Faktorból

Az élet szép – Ezzel a tematikával startolt az X-Faktor harmadik szériájának 4. adása, amelyben immár csupán 9 versenyző mutathatta meg mit is tud igazából.

10 megoldás arra, hogy sose kapd el a náthát

Habár csodás eredményeket ígérnek, az immunerősítő gyógyszereknek csakis akkor van jótékony hatása a szervezetünkre, ha azok szedését különböző egészséges szokásokkal toldjuk meg.

Felháborodott a maja közösség a világvégét illető csalás miatt

A maja kultúra apokalipszist ábrázoló naptáráról pár éve egy teljesen félremagyarázott elmélet járt be a világot, miszerint 2012. december 21-én eljön a világvége, minden elpusztul, és csak egy kiválasztott közösség fogja túlélni a természeti csapások – Isten haragja – tömkelegét.

A Spirit esett ki az X-Faktorból

James Bond slágerekkel lépett színpadra a 10 legjobb X-Faktor énekes. Múlt héten a P.J.Z.-től búcsúztunk, de ma este is mennie kellett valakinek. Az est nagy meglepetése Stohl András volt, aki a Take That dalával lépett színpadra, meglepetésvendégként.

Magyarok a világ legszexibb pasijai között

Király Viktornak nem kell különleges alkalom, hogy egy szál virággal lepje meg kedvesét, Szilágyi Áron inkább sport-teljesítményével tűnne ki, Árpa Attilát pedig már csak egyetlen nő véleménye érdekli, bár tudja, tetszik a nőknek.

A rúzs allergiát, köszvényt és meddőséget okozhat!

A méreg a táskádból – a rúzs allergiát, köszvényt és meddőséget okozhat!

Egyszerűségében rejlik az X: Oláh Gergő

Az X-Faktor második élő showjában Oláh Gergő bizonyította, hogy nemcsak kiváló hangjában, hanem az egyszerűségében is nagy X rejtőzik.

A P.J.Z. esett ki az X-Faktorból

Szombat este már csak tizenegyen léptek színpadra az X-Faktor harmadik évadának második élő showjában, azután, hogy Kvaka Andrea múlt héten távozott a versenyből.