surdilloFUJT

Nem rúgja ki a kormány Demeter Szilárdot
@Qqberci: Egy mocsok szőröstalpú bocskoros nyustyu!!!A románok örültek,hogy megszabadultak ettől a genetikai korcstól!!!
Jakab Péter kényes témát feszegetett Orbánnal kapcsolatban, kikapcsolták a mikrofonját
@rokker33: A jó q..va nénikéddel együtt,te agymosott,agyrágott napihülye fidesscsicska!!!Csinálj magadnak kistesót fidessnyalonc aljadék,szellemi korcs!!!
Jakab Péter tiszteletdíjának csökkentéséről is szavaznak krumplizsákos akciója miatt a parlamentben
@ómió: a q...va nénikéd!!!Már mondtam a svábhegyi beteg szamárcsődör húzzon a himbilimbijére,te aljas mocskos fidessnyalonc,agymosott idétlen állat!!!
Kihirdették az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet, a másodállások korlátozásában nem engedett a kormány
Azért az orvosi kamara is elmehet a p...ba!!!Ez nem képviselet ez megalkuvás!!!
JAVASLOM AZ EÜ ÉRINTETT DOLGOZÓINAK EGYÖNTETÜEN MONDJANAK FEL,NE VEGYÉK FEL A MUNKÁT!!!KENYÉRTÖRÉSRE KELL VINNI A DOLGOKAT MIVEL ORBÁNNAK MI MÁR NEM SZÁMÍTUNK!!!
Köves Slomó is megszólalt Demeter gázkamrázós sorosozásáról
@Gyurka80: a jó q..va nénikéd vitte csődbe az országot te napihülye fidessnyalonc!!!PONTOSAN BAJNAI MENTETTE MEG AZ IMF HITEL 1/3-ÁVAL AZ ORSZÁGOT A VILÁGBAN VÉGBEMENŐ RECESSZIÓTÓL TE BAROMÁLLAT!!!AMIKOR VALAKI ENNYIRE HÜLYE,MINT TE! MIÉRT NEM MENTÉL MÁR AGYTURKÁSZHOZ AMIKOR TÁJÉKOZATLAN SEGG VAGY???
RÁADÁSUL A HITEL 2/3-ÁT ORBÁN ELTOLCSIVAL KÖZÖSEN MEGLOVASÍTOTTA HÜLYEGYEREK!!!oLVASS UTÁNA BAROMARC,HA TUDSZ ÉRTŐN OLVASNI ÉS NEM CSAK SEGGET NYALNI TUDSZ!!!
Az "értékek megőrzője" idén Varga Judit igazságügyi miniszter
@tudode: MÁR AZT IS LETAGADJA AMIBŐL AZ EGYETEMEN "TANULT? "ILLETVE "VIZSGÁZOTT!!"aKKOR HOGY IS VAN?,ENNYIRE FELEDÉKENY,VAGY A NAGY MEGFELELÉSI KÉNYSZERBEN MINDENT ELFELEJT???
Kálmán Olga elmondta, hogyan menthetné meg szerinte a kormány az idei karácsonyt – videó
@Katalina62: A fidess által kreált EÜ törvényben az áll ---Juszt L. oldalán megtalálható----JÁRVÁNY VESZÉLY ESETÉN MINDEN KÖLTSÉG----tESZTELÉS,VÉDŐFELSZERELÉS,FERTŐTLENÍTŐSZER STB,STB AZ ÁLLAMOT TERHELI!!!
MIVEL A ME TELJHATALMAT VETT MAGÁNAK,A JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA,MINDENÉRT Ő FELEL!!!MÉG AZ EÜ TÖRVÉNY BETARTÁSÁÉRT,BETARTATÁSÁÉRT IS!!! EZZEL SZEMBEN KÖDÖSÍT ÉS BOHÓCKODIK A KOSSUTH RÁDIÓJÁBAN!!!
Lemondott Szájer József
@SystemError: Ennek a pedofilnak,már régen el kellett volna tünni az életünkből!!!A Bécsi főpályaudvaron is volt afférja,valami gyerek molesztálási ügy!!!
Késsel fenyegetőző hajléktalanok tartják rettegésben egy budapesti panelház lakóit
@Shikari: @ómió: A két agymosott ,agyrágott fidesscsicska!Csináljatok magatoknak kistesót,napihülyék!!!
Majka: "A kórházban dolgozókat egyszerűen egyenként magamhoz ölelném"
@Shikari: te meg egy világi nagy cimeres kiherélt ökör vagy,hogy a svábhegyi beteg szamárcsődör pörgessen a himbilimbijén,idétlen faxkalap!!!
A Való Világ fiatal szereplője arról mesélt, hogy milyen a nemi szerve
@volvós: többgombos távirányítót és gyerekzárat kell alkalmazni!!!KAPIS???
A Fidesz szerint megszorításokkal készül Karácsony Gergely
@Shikari: meg a jó q..va nénikéd térde,te agymosott fidessnyalonc,orbáncsicska,lassan már a hosszú,szaros nyelvedtől nem tudsz menni!!!
Rongáló nénit fogtak a rendőrök
@Pegero: Neked meg a svábhegyi beteg szamárcsődör okozzon felejthetetlen élményt amikor meghág!!!
Fegyveres szélsőjobboldaliak indultak egy szavazóhelyiséghez
@Ludas Matyi: Amennyiben keveselled a szamarat az erdélyi barnamedve talán helyretenné az újnáci agyrágott kimosott fidessnyalonc agyadat
Budapest díszpolgára lett Koncz Zsusza – Így vette át az óriási elismerést
@Shikari: @verőce21: @ómió: A svábhegyi beteg szamárcsődör hágjon meg bennetek,ország bélférgei,mocskos aljas fidessnyaloncok!!!