surdilloFUJT

Nógrádi a német külügyminiszterről: "kár érte, mert csinos"
A fidessben csak ilyen agyament,félhülye barmok léteznek,ez a nagy mafla--korom miatt le is hülyézhetem----hazug seggnyaló nógrádi,már legalább 50 kamiont megtöltő baromságot hordott össze,szemrebbenés nélkül,orbán "erős"várai az ilyen ,meg a kupakoshuszituszi lala,meg az Osztrigás hugyosmáté,de egy hónapig lehetne sorolni a sokszáz nyaloncot akik csak a nyalásból élnek!!!
242 nap után elárulta a Pénzügyminisztérium, miért végezte ki a katásokat – Továbbra sincs nyomuk a sokat szajkózott tömeges csalásoknak
@Nessy: A PARRAGOT ÉS NÉHÁNY HASONSZŐRÜ ALJAS GENYÓT KELLENE MÁR KERESZTRE TENNI,HAD ÜDVÖZÜLJENEK A SOK ALJASSÁGUKÉRT!!!
Bayer Zsolt tombol: rájött, hogy a születésnapos kisfiút megszívató kapus csapatának vezetőedzője ukrán
@nejlontacskó: Itt meg a bayert védelmező pl.te vagy a bunkó!!!Leírták!!!NEM BESZÉLTÉK MEG ELŐRE,TEHÁT A KITALÁLÓ NAGYOBB BUNKÓ VELED EGYÜTT!!!
Orosz Anna Gyurcsány Ferenc gratulációjáról: Újra és újra görcsbe rándul a gyomrom
Kedves Orosz Anna,javaslom,1 db.Xanax bevételét,és a józan! FELNŐTT eszének megkeresését a kivagyiság mögötti káoszban!!!ELŐSZÖR KÉRJ BOCSÁNATOT A MAGYAR EMBEREKTŐL AZÉRT AMIT A KARIGERI-MZP PUCCS TÁMOGATÁSÁVAL AZ ORSZÁGNAK OKOZTATOK!!!ADDIG NYILVÁN EZ AZ ALJASSÁG IS BÁNTJA A "KÉNYES"ÚRI GYOMRODAT!!!Egy dühös nyugger.
Schiffer András már Budaházy Györgyék mellett áll ki: Hihetetlen, hogy Budaházyék és társait terroristának minősítik
@Shikari: ...na most elszarta magát ez a szellemi toprongya a fidessnek,hogy az erdélyi medve legyen a hálótársad,teidétlen,vadbarom fidesscsicska!!!
Szexchatre vettek rá diákjai egy celldömölki tanárt, majd alaposan megalázták
@Libbantölő: @KisTehen: Két fidesscsicska,idióta barom tényleg egy pár,és jó nagy marhák,de szó szerint,mert egyik hülyeségből túl akar tenni a másikon,de kiderült,hogy 1 bites szinten vannak!!!
Gyurcsány: "Lehetséges, hogy a magyar kormányfő Oroszország ügynöke?"
@Pegero: ..mondja ezt egy fidesstoprongy szunyogcsődör,a magy 1 bites agyával,és nyilván a Lendvai utcából finanszírozva a semmitelen okádásait!!!
Gyurcsány: "Lehetséges, hogy a magyar kormányfő Oroszország ügynöke?"
@jáger laszló: ...te viszont megtaláltad magad,és magadbazárkózva elvesztetted a kulcsot!!!Barátilag,oszt jónapot!!!
Távozik az ATV sztár-műsorvezetője
Kár,hogy annak idején aljasul kitúrta a sokkal helyesebb,szimpatikusabb kis időjóst a helyéről,aki valakiknek nem nagyon tetszett!!!
A román külügy nekiment az orbáni politikának: Nem adták beleegyezésünket Magyarország beruházási programokat hajtson végre Erdélyben
Amennyiben putyinnak nem tetszik az Nato támogatása Ukrajnában,vegye tudomásul,hogy a Natonak sem tetszik afehérorosz aljasság,az Irántó vásárolt gyilkos drónok,a Kinából szeretne drónokat venni stb.stb.Tehát putyin sem gondolkodik,szintugy mint a mi,hazug, félős utcai harcosunk!!!
Közleményt adott ki Szájer József
@ómió: Dugjátok meg,ha van gusztusotok,ezt a szarjancsit!!!
Cáfolja az MOK Gulyás Gergely szavait, szerintük nem igaz, amit a miniszter mondott
@Philip Marlowe: @Philip Marlowe: @Philip Marlowe: JÓ ILYEN NAGYON HÜLYE FIDESSNYALONC CSICSKÁNAK LENNI???MEHETSZ ELTOLCSIHOZ A PIROS PÖTTYÉRT A SEGGEDRE,A LEDVAI UTCÁBA MEG A JUDÁSPÉNZÉRT!!!
Közleményt adott ki Szájer József
@ómió: ...vastag bőr van a pofátokon,hogy ezt az ország szégyenét még véditek is!!!Ja persze ti szellemi toprongyai a fidessnek erre lettetek beidomitva a beltenyészetben!!!
Nem jelentették be: ezért érkezett Joe Biden amerikai elnök váratlanul Ukrajnába
@Dr. Proktor: ..nem kellmessze menni,már itt is van a nagy marha baxatlan tehén,verőce a szunyogcsődör,a maccska a buzigyuri!!!EGY RAKÁS FOGYATÉKOS SEGGNYALÓ FIDESSCSICSKA!!!
Kiderül: ezt eddig nem tudtuk a titkos magyar-orosz gázszerződésről, pedig elég lényeges
@Shikari: idétlen,szellemi toprongya a fidessnek,1 bites agyrágott aggyal ossza azt amiről réges rég lemaradt!!!A q.va nénikéd de büdös bogár,a 27-42 % mióta 2/3-d???
Gyurcsány bejelentése időben, még Orbán évértékelője előtt: „Akkor megmutatjuk”
@ómió: @Németh István: két fidessbarom pont egy pár idióta agyrágott,1 bites nyalonc.Mehettek agyi nyomorultjai a fidessnek,a Lendvai utcába a sörre valót talán ? megkapjátok,hogy napról napra hülyébbek lettetek,agymosott fidesstaknyok!!!
Gyurcsány bejelentése időben, még Orbán évértékelője előtt: „Akkor megmutatjuk”
@Philip Marlowe: ...meg a jó q.va nénikéd aki neked gyüjt a sarkon strichelve,te agyi nyomorék fidesscsicska!!!
Orbán Viktor a vezető kínai diplomatával vacsorázott
@nejlontacskó: DE a kinaiak nagyobb gazemberek(álvörösök!!!csak névleg kommunisták)kapitalisták mint a Nyugat!!!
Kommunista politikust fogad Szíjjártó Péter hétfőn
@kulabombaafityiszre: ..ennek barom baxatlan tehénnek kevés a tarka bika,már a svábhegyi beteg szamárcsődört szeretné bő nyállal kényeztetni,mert már a megbomlott agyával másra sem képes!!!
Karácsony Gergely azonnali egyeztetést sürget a budapesti rendőrfőkapitánnyal a hajnali halálos gázolás miatt
@Pegero: @KisTehen: Megszólaltak a fidess agyi nyomorékjai,akik azt hiszik ,hogy ők kakálták a spanyolviaszt,pedig csak a bamba fejükkel a nevüket rágták bele!!!Az agyrágó bogár éhenhalna a fejükben,ez a baxatlan barom tehen meg csak vágyakozik idiótán!!!