surdilloFUJT

Csák János helyretette a keresztényellenes Nyugatot
...de AZÉRT SZÁMTALANSZOR FÉNYESRE NYALTÁTOK,ÉS NYALJÁTOK PUTYIN VALAGÁT,PUSZTÁN KELETI ÁLKERESZTÉNY ,ALJAS MIVOLTOTOKBAN,orbánbasival,szargyártóval,kKARÖLTVE!!!SZÉGYENTELEN HAZUGOK!!!
Fideszes pedofilt mosdattak a Hit Gyülekezet tévéjében
@Eladott Ország: MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK,CSODA,HOGY EDDIG NEM KÖTÖTTEK BELE A GERINCES sOMOSBA!!!
Fideszes pedofilt mosdattak a Hit Gyülekezet tévéjében
@Sakk Matt: ne vegyél rá mérget!!!Jól,mutatósan néz ki,nagyon okos,felkészült,DE kiütközik rajt sokszor,mikor elfeledkezik magáról,a fidesseseknek,jobboldaliaknak széles mosoly,az ellenzékieknek,kullancs módra próbál fogást találni!!Néha néha ---érdekes módon---mintha lenne egyenes gerince,de azért a HIRHEDT TV-s múltját ,ahol szocializálódott!!!nem tudja még teljesen eltakarni!!!EGYÉNI VÉLEMÉNYEM!!!Ja és nem fidess fitkány vélemény!!!
Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”
@magyarigeza: Te igennapihülye,melyik kisbolygóról szartak ide,hogy ennyire hülye,korlátolt,és legfőképp tájékozatlan agymosott fitkány vagy???AZ SEM IGAZ AMIT KÉRDEZEL,MERŐ HAZUGSÁG VAGY,EGY 10 ÉVES GYEREK MEGCÁFOLNÁ A FITKÁNYOS HŐBÖNCÜLÉSEDET!!!IDÉTLEN FIDESS FITKÁNY!!!
„A pedofilbotrány fő felelőse Orbán Viktor” – állítja a DK
...amennyiben "véletlenül"" megtalálják,vágják le neki és varrják a homlokára!!!
Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”
@KisTehen: @KisTehen: JA meg a q..va nénikéd te szájbabxott nagy marha,már a tarka bikának sem kellessz,te hibbant fidess patkány???
"Kérem menjen a jó büdös p***ba!" – Balog visszás ügyei miatt Polt Péterre borult ki Hadházy
@KisTehen: ...MEG A TELEBAXOTT NAGY POFÁD,MEG A JÓ Q.VA NÉNIKÉD AKI HOMOKSZEMÉRT STRICHELT ÉS MOST MÁR EGY GÓBI SIVATAGJA VAN,TE SZELLEMI TOPRONGYA AZ ALJAS FIDESS MAFFIABANDÁNAK!!! GYŐZIKÉTEK SZAVAIVAL ""A RÁK EGYE KI A BELETEKET!!!"""""
Egy köztársasági elnökjelölt máris bejelentkezett
@kereső: JA,megfelelő lenne a 8-as husdarálóba fejjel lefele!!!
Meghalt Geszti Péter édesanyja, Márta néni
Aranyos Márta néni!Fájó szívvel búcsúzunk Körmendről!!!
Horogkeresztes zászló miatt 150 ezer forintos bírságot szabtak ki Szentesen
@kereső: Bizony kevés!!!A kezeit eltörni,az orrát meg beleverni egy halom marha trágyába,a kistehéntől,attól az idióta nagy marhától kérhettek volna!!!
Horogkeresztes zászló miatt 150 ezer forintos bírságot szabtak ki Szentesen
@Sakk Matt: ...Jó lesz neki a lóvizelet is!a fitkányok úgysem látnak az orruknál előbbre!!!
"Tettlegességig fajult a Fidesz uszító propagandájának a hatása" – megtámadták a Momentum standját Körmenden
@Maccska: ...lesír lólatok a bunkóság,az agymosottság,a 10-es IQ,az idióta habzószájú hőbölgés,az értelmi szint béka segge alatti állapota!!!MOST MÁR AKKOR NEM IGAZÁN HÜLYÉN VÉGZED BE???
Pataky Attila nagyon büszke a magyar politikusokra: "nyugalmat, emberséges, élhető nemzetet akarnak építeni"
...NAA TE EDDÁSFITKÁNY,MÁR OLYAN HOSSZÚ ÉS SZ...S A NYELVED,NEM FÉLSZ ,HOGY RÁLÉPSZ???A NEMZET SZÉGYENEI LETTETEK HÁRMAN,A CSÓTÁNNYAL,MEG A ROMA IDIÓTÁVAL!!!
Rétvári Bence ünnepel, miközben a tanárok csalódtak: Sokuk bérét csak a fokozatukhoz tartozó minimumösszeggel emelték meg
@Philip Marlowe: te idétlen szellemi toprongya a fideSSnek,jobban hazudsz mint ez az aljas kibaszott rétvári,akinek a nyelvét ki kellene már tépni és a homlokára varrni,a száját meg összevarni!!!
Kiderült, miért lett fontos hirtelen Szijjártónak Ukrajnába utaznia
@Maccska: ...költözzön a teljes fidess Moszkvába,álljanak be katonának,másra úgysem való egyikük sem,golyófogónak jók lesznek,és éltathatitek az aljas putyincárt!!!
Lebontották a Sárvári Kórház egy részét, hogy Tiborcz hoteléhez vezessenek egy utat
@Csizmás Kond: ...JA!MEG A QRVA NÉNIKÉD AKI HOMOKSZEMÉRT SZEXELT A SARKON,MOST MEG EGY GÓBI SIVATAGJA VAN,TE IDIÓTÁK GYÖNGYE!!!
Ha a szélsőjobb nyer, akkor népszavazáson döntenek Németország kilpéséről az unióból
@KisTehen: ...meg a qrva nénikéd!!!Újraélesztik az Európát romba döntő sok-sok millió ember,civil,gyerek és katona pusztulását végrehajtó aljas hitleri eszméket,AMIT TÜZZEL VASSAL IRTANI KELL,AZ AFD FASISZTA PÁRT,EGYÁLTALÁN HOGY MŰKÖDHET NÉMETORSZÁGBAN???
AZ ILYEN SZELLEMI TOPRONGYOK MINT A NAGY MARHA ENNEK TAPSIKOL,HOGY ROHADJ MEG AHOL VAGY,IDIÓTA ALJAS FIDESS FITKÁNY!!!CSAK AZÉRT NEM IRTAM "PATKÁNYT"",MERT AZ EGY INTELLIGENS ÁLLAT,ÉS NEM AKARTAM MEGBÁNTANI,TE MOCSKOS SZELLEMI 00!!!
Curtis kiborult az egészségügyre – édesanyjához kellett mentőt hívni
NA CURTIS EZÉRT KELL ERRE A TRÓGER KORMÁNYRA ÉS A FIDESSRE SZAVAZNOD!!!LASSAN FELÉBREDHETNÉTEK AZ ORBÁNI KÁBITÁSBÓL!!!
Ezért vonult ki Orbán Viktor "kávézni" az uniós szavazásról – saját minisztere árulta el
A FITKÁNY GÖRÉNYEKNEK ILYEN SOK IDŐ KELLETT,HOGY KITALÁLJÁK EZT A BAROMSÁGOT,HÁTHA"" MENTHETŐ""EZ AZ ORBÁN PORIG ALÁZÁSA!!!
Tóth Gabi kitálalt a válásról: ekkor döntötte el, hogy elhagyja Krausz Gábort
Bizony-bizony,hát persze,hogy a ""szűzies szüzmáriája a fidessnek""csakis a"" problémái"",miatt kurválkodott Erdélyben,és irogatta a ""negédes,szerelmes""üzeneteket Gábornak!!!AKI gabinak EGY SZAVÁT IS ELHISZI,NEM NORMÁLIS!!!
Trump: Orbán nagyszerű ember
@Méhes: @Ezodabasz: hELLÓ!ODAÍRTAM,HOGY ""ÁLLATI TERMÉKHEZ BEDARÁLNI"""""TÁPNAK JÓ LESZ!!!